Pomaly sa blizi ten den, kedy sa s velikanskym kufrom a so slzami v ociach vydam napospas osudu. Normalne si este ani neuvedomujem ze sa nieco bude diat. Planovat planujem, tento necely tyzden, ktory ma este caka mam takmer do detailov rozplanovany. Ale nejako tomu, co sa ma stat neverim. Vzdy som cez prazdniny bola doma, popripade niekde na brigade v okoli no a teraz toto ... Amerika ... wow.

Aj sa tesim, aj sa bojim. Tesim sa na to, ze uvidim kus sveta, ze budu nove zazitky, spoznam novych ludi a mozno si precvicim moju anglictinu. A bojim sa toho noveho, co ma tam caka. Bude mi smutno za vsetkymi, ktorych mam rada a ktorych 3,5 mesiaca neuvidim. Niekedy mam pocit, ze to, ze idem do USA je odo mna dost sebecke, pretoze tu necham moju tetu a babku, ktore ma potrebuju (mozno aj sestra len to nedava najavo). Na druhej strane, moj Jurko sa velmi tesi ze idem tam, kde prezil dva roky svojho zivota on. Mozno na mna bude aj hrdy, ked to cele pekne zvladnem, a ked sa 23. septembra vratim, a vystiskam ho a vyobimam a uz nikdy neopustim na taku dlhu dobu. Jaaaaj tak mi bude chybat!!!

Dnes som bola odovzdat index, takze som uspesne ukoncila stvrty rocnik. Potom sme si boli so spoluziackami sadnut na chvilku. Aj mi bolo smutno ked sme sa lucili, ze ich uvidim az koncom septembra. No dufam, ze mi aspon budu pisat a posielat nejake fotecky ze ako sa maju a tak. Ved si beriem mobil takze budeme v kontakte dufam casto.

No uz ked som sa na to dala, tak hadam to bude OK. Hadam budem mat pekne leto. A ked sa vratim, zacne tvrda makacka na diplomovke a tak ... piaty rocnik ... kto by to bol povedal ze sa tam ja dopracujem??? A je to tu. Coskoro zo mna bude Mgr.

Majte vsetci pekne leto, a drzkajte mi palce nech sa tam nestratim. Tesim sa na Vas vsetkych, slubujem ze sa vratim, ziva a zdrava!!! papa

Zoe

PS Dalsi blog uz bude z USA

 Denník
Komentuj
 fotka
jk77  4. 6. 2008 21:49
Neboj moja vsetko dobre dopadne a JKinko ta tu bude čakať.
 fotka
maryinka  5. 6. 2008 10:51
ahoj zoinka moja

to,co prezivas mi je dost blizke, kedze som nieco podobne prezivala pred dvoma rokmi, pred cestou do anglicka.. urcite mas zmiesane pocity, ako ja vtedy.. si pamatam, ze som sa vecer pred odletom nevedela od toma odlepit, aj som si poplakala, 500x som si vynadala, ze na co som sa na to dala.. ale tom ma v tom len podporoval.. vedel,ze sa mi to zide.. ale ja som mala pocit, ze ho "dobrovolne opustam na 3mes."

ale ked som uz sedela v lietadle, zacala som to brat inak.. preco by som sa priatela, ktory ma lubi a aj ja jeho-mala celu mladost presediet doma, bez zazitkov,skusenosti.. v ten den, 23.6.2006 rano o 7.30 sa mi zacal novy zivot.. zivot slecny cestovatelky

ano, toma som nechala doma, ale zostal v srdci a odtial ho nikto nedostal..von..

ked sme pristali v Manchesteri, srdce mi zacalo krvacat, prva sms-ka patrila tomovi.. az dalsia rodicom..

prve dni boli tazke, kym som sa udomacnila, zvykla si na novych ludi, "novy vzduch"

ale potom to uz bolo super.. ved sme sa s tomom aj s nasimi videli cez webku, kecala som cez MSN s kamosmi,spoluziackami.. pamatam si,ako mi Ivet volala cez MSN z Taiwanu,ci kde to ma babku..

Hani, vies aky to bol pocit.. ona na druhej strane sveta a my sme sa videli, kecali,smiali..

bol to zazitok na cely zivot..

dni ubiehali, zrazu presiel jul, august, vylet v Irsku, a prisiel 15.september, kedy si pre mna prisiel tomi nikdy nezabudnem na ten pocit na letisku,ked som ho po 3mes. zbadala.. ci mi veris,ci nie - ja som sa ho hanbila silno som ho objala a nechcela pustit.. to bolo asi to najkrajsie z celych troch mesiacov ze sme sa stastne stretli.. a nadalej lubili..



Hani, viem, ze teraz su tvoje pocity zmiesane..

ale neboj, ked uz sa v amerike "udomacnis" , ani domov sa ti nebude chciet ist.. a keby prisiel za tebou jurko, to uz sa vobec nebudes chciet vratit.. podla mna tam bude vsetko dokonale..

aj ked srdiecko ti za domovom pistat bude..



prajem ti, nech ti to vyde podla tvojich predstav..

a to, ze ta tu jurko pocka- to som si ista..ten chlapec je serizony a ma ta rad..

a okrem neho, ta tu budeme cakat aj my.. my si ta nedame..

prezi krasne leto, zazi super zazitky, spoznaj novych ludi a novy svet..

ale vrat sa nam..

lebo vsade dobre, ale doma - v naruci svojich blizkych - najlepsie



cmucik Hanulik :o)
 fotka
maryinka  5. 6. 2008 10:56
.. vratite sa 23.9.?

ja som tam letela 23.6. a spat 23.9.



ete raz CMUK
 fotka
ayreen  5. 6. 2008 12:41
ja by som šla...a to hneď...

tu na Birdzi tuším Sabinkaa je v USA a ja pravidelne čítam tie blogy a príde mi to fantastické...úplne niečo nové, iné...niečo čo by som chcela vidieť a skúsiť...takže žiaden smútok, bude to super a ty sa potom vrátiš domov a všetko bude tak, ako teraz
 fotka
jk77  11. 6. 2008 14:33
Aktualne!!!! Hanka a Dusan sa prave nachadzaju v Londyne a cakaju na svoj let cez velku mlaku do Chicaga. Lucenie bolo dlhe a krasne aj sme si trosku poplackali, ale Zoe neboj ja si pre teba nato letisko zase dojdem uvidis!!!!
 fotka
jk77  12. 6. 2008 07:46
Takze nasich cestovatelov privitali Spojene staty riadnou burkou, ale po dlhom unavnom cestovani sa tam stastne dostali.
Napíš svoj komentár