Tak 4. jula bol den nezavislosti. Robila som az od svtrtej a nedostala som pokladnu ako obycajne. Robim v takej pekarni, kde pecu sisky ako stale jedol Homer v Simpsonovcoch, alebo take divne americke sladkosti. Najoblubenejsie su mini-donaty, to su take ako tie Homerove sisky ale su male a v saciku ich je asi 13 a su posypane skoricovym cukrom. No a to sa robi tak, ze je masina, v tej masine je olej a taky pas po ktorom idu tie mini donaty, lebo to sa vsetko smazi a potom sa to obaluje v tom cukre. No a ked je v tej masine malo oleja, treba ho tam pridat, a nato je na zemi taka velka plechova nadoba, v ktorej je dalsi olej stale udrzovany v teplom stave. A ja sikulka, som chcela doplnit olej, a tak som zobrala malu nadobku, do ktorej sa tej olej nalieva z tej velkej nadobky a potom do stroja na donaty. Lenze ja som si myslela, ze olej potecie zdola, tak som tam tu nadobku aj so svojou pravou rukou nastavila ale olej netiekol zhora, vytryskol zboku na moju rucku od zapastia smerom k prstom celu...hned som s tym bezala pod vodu, vsetci sa ma pytali ci som OK. Prisla supervizorka, dala mi na to lad a bezali sme na prvu pomoc. Tam mi povedala ze ona tam nevidi nic strasneho, dala mi dve tabletky ibuprofenu a lad, a vraj ci chcem zostat alebo ist domov. Tak som zostala, lad som si zobrala so sebou a priebezne si ho doplnala lebo ma to strasne palilo a studene mi velmi velmi pomahalo. Po prestavke ma potom poslali robit do jedneho stanku, lebo v kuchyni som robit nemohla s tou rukou a tak som bola pri pokladni, no a asi o desiatej vecer ma to konecne prestalo tak palit, mozno zabrali tabletky alebo pomohlo aj to, ze som bola vonku a ochladilo sa trosku. A asistentka team-lidera mi povedala, ze jej sa presne to iste stalo ked v parku robila prvy rok, takze nie som jedine nemehlo hihi

ale uz som v poriadku, mam sice niektore miesta cervene a s drobnymi pluzgierikmi, a citlive na teplo a trosku aj na dotyk ale uz to nie je take strasne ake to bolo. Moja prva myslienka, ked sa to stalo bola: "Dufam ze nebudem mat zjazvenu ruku ... aaaach" ale hadam nie.

Tak takyto bol Den nezavislosti v Amerike pre mna.

Inak, bol aj ohnostroj, z ktoreho som videla asi pol minuty, lebo som robila v takom stanku, ktory bol otoceny na uplne opacnu stranu no a musela som stat pri pokladni. Tesne pred koncom prisla asistentka team-lidera ze ked chcem, mozem sa ist pozriet a ona bude pri pokladni, tak som isla na chvilku, bolo to pekne.



Uz som tu 25 dni a neviem sa uz dockat domova...

 Denník
Komentuj
 fotka
maryinka  7. 7. 2008 13:09
chuda Hanka ty taka sikovna zrucna kucharka.. hm

dufam, ze je ruka uz v poriadku
Napíš svoj komentár