Predstavte si ze sladko spinkate, uzivate si ten pocit nic nerobenia a zrazu vas preberie zvuk, vy otvorite oci a nad vami stoji vratnik a akasi sikmooka cudzinka. Presne toto sa stalo mne, o tretej rano. Povodne v nasej izbe boli dve poschodove postele, ale kedze ani jedna z nas nechcela spat hore tak sme jednu postel rozobrali a moje spolubyvajuce z nej maju postel manzelsku, a aj spavam na poschodovej posteli dole. Takze sme boli vsetky tri spokojne. No jednu peknu noc nam do izby nasackovali babu, ktora vyzera ako cinanka no je z Mongolska a v Minnesote studuje. A tak ked som spala sa snazili dat dole hornu postel bez toho, aby ma zobudili. Nechapem, ako si to predstavovali. Akoze mongolka sa dotrepe o tretej rano a hned aby okolo nej vsetci skakali.

Tak teda zlozili postel, chladnicku, ktora im zavadzala dali k mojej hlave, takze som sa musela otocit aby mi to tam stale nevrndzalo. Mongolka asi vypila vela energy drinkov a ta chcela este debatovat. Krava! Tak my sme isli spat a ona este behala kade-tade, trieskala s dverami. My sme na druhy den mali vsetky tri volno, no jej o siedmej vyzvanal budik, znova trieskala dverami ... no koniec. No a najlepsie je to, ze o dve noci sa odstahovala, takze sme postel zasa davali na povodne miesto, lebo tato izba je mala na styri postele. To tie dve noci akoze nevedela vydrzat na hornej posteli??? ach jaj.

Asi sme ju aj my z casti vystvali, lebo sme sa rozpravali po slovensky medzi sebou, ale hadam necaka, ze tri slovenky sa budu rozpravat po anglicky.

A hned nam je lepsie, ked je prec

 Denník
Komentuj
 fotka
jk77  7. 7. 2008 13:44
mali si kricat ako ten bruchlomuvec. silence i kill you a mongolsko by usla aj s tou postelou aj vratnikom. ale no asi by to bol aj pre mna riadny sok. akoze bezpecnost pri praci, keby im tak ta postel nedajboze ........... zabijem ich osobne ja
Napíš svoj komentár