7.7.2008 pondelok

Tak, zacina sa Valleyfair Olympics. Prihlásili sme sa aj my. Len tak pre srandu. Je nas 10, 5 dievcat a 5 chlapcov. Sme taki zmiesany tím slovensko-polsko-colombia-ekvador:

Boys:
Dusan SVK
Pjort POL
Jan SVK
David EKV
Johan COL

Girls:
Hanka SVK
Zuzka 1 SVK
Zuzka 2 SVK
Majka SVK
Chuanita COL

Takze to mame vesele. Olympiada zacina vzdy az 22.45, pretoze do 22.00 je otvoreny park. Takze prvy den prebiehal asi takto:

Štyria clenovia timu si museli v co najkratsom case podat pomaranc bez pomoci ruk. Prvy si dal pomaranc pod krk, a musel ho predat dalsiemu, ktory si ho tiez musel vziat pod krk az po posledneho, stvteho clena, ktory mal najtazsiu ulohu, pretoze s nim musel dobehnut po vyznacene miesto, kde predal stafetu dalsim clenom, ktorí bezali trojnohy beh. (Pozn. autora: to je taky, kde mate zviazane nohy k sebe a mate teda vlastne len tri nohy). Pribehli na vyznacene niesto, kde ich uz cakali dalsi clenovia timu. Ulohou bolo v co najkratsom case vytvorit zivu mumiu. Tu sutazili dvaja clenovia, ostatni povzbudzovali. Jeden bol mumia (David a druhy ho musel celeho, celucickeho obalit do toaletneho papiera, aby nebol vidiet ani kusicek tela. Potom, ked rozhodca ukazal, ze to je OK, musel vsetok papier zo seba strhnut a kazdy jeden kusicek zahodit do pripraveneho odpadkoveho kosa. Nasledovala dalsia disciplina, tentokrat v bludisku, kde som si ja osobne (Hanicka) zaviazala oci a musela sa spoliehat na navigaciu pana navigatora Bc. Dusana T. Nastastie nam to islo dobre, a z bludiska sme rychlo vybludili. (Rozumej, sme nezabludili).

Prichadzame k predposlednej discipline, kedy od bludiska sme museli preskakat az k budove, v ktorej bola posledna disciplina prveho dna Olympiady. Vsetci sme si klakli do radu (spravili sme takeho hadika) a vzdy posledny, musel vsetkych preskakovat. Ked si bol posledny, mohol si hned zacat skakat. Kazdy skakal 3-4x a ked sme sa dostali k dveram, tak sme uz mohli bezat dnu.

V poslednej casti sme boli v detskom svete plnom lopticiek. Pjotr (ale my ho volame aj tak Peťo) vysiel na poschodie, kde s takou detskou velkou pistolou strielal lopticky, ktore boli podobne tenisovym, ale boli uplne makucke dole, kde uz cakali Majka s Jankom a museli ich chytat do tasiek. Trebalo ich nachytat 20, ale kedze sme slovenske sisinky, my sme ich mali 30. Ostatni zatial zbierali lopticky a nosili ich hore do zásobníka, aby Pjotr (Peťo) mal dosť munície.

Vsetci mali pripravene dresy, iba my sme o tom nevedeli, a tak sme boli v civile. Ale ja som to vymyslela takto, ze to, ze nemame dresy, to su nase dresy... hihi ... na utorok sa to hadam zmeni a pripravime si nejake tricka. Teste sa na fotecky ...

Tak skoncil sa nas prvy olympijsky den. Pokracuje este utorok a stvrtok. Zatial nevieme umiestnenie, ale hadam to nebude posledne miesto. V utorok nas cakaju discipliny vo vodnom parku a vo stvrtok na piratskej lodi a potom zjest galon zmrzliny (cca 3.6 litra). Tak nam drzte palce a cakajte na opis dalsieho Olympijskeho dna. Hadam sa ho aj dockate.

S laskou Vasi Hanka a Bc. Dusanko

 Denník
Komentuj
 fotka
jk77  9. 7. 2008 09:28
super zabava

len mi usla pointas tymi loptickami, neviem do coho mal vlastne strielat.

a ja som bol v tom ze galon je skoro 5 litrov.(4,6) uz som s toho tepla asi prepracovany.

pekne to vyhrajte myslim ze s tou zmrzlinou teda problem mat nebudete, ale bacha na hrdielka
 fotka
janulik  9. 7. 2008 21:40
No teda, vidím, že sa to tam nejako rozbieha vy si teda užijete a dúfam, že aj vyhráte
 fotka
maryinka  10. 7. 2008 10:01
super napad - zapojit sa

aspon vyskusate vsetky americky superhry
Napíš svoj komentár