Tento deň som spolu so svojou kamarátkou z Čiech strávila v Bardejove na chate. Nakoľko tam mám rodinu, krstný nám požičal chatu, ktorej súčasťou bola aj sauna. Celý deň sme sa na ňu tešili a keď už bola konečne rozohriata prezliekli sme sa do plávok a vbehli sme tam rýchlosťou svetlo. Strávili sme tam asi pol hodiny, rozprávali sme si všelijaké historky a smiali sa. Taký typický večer. Potom sme odtiaľ vyliezli a pobrali sme sa do kúpeľne. Hádali sme sa totiž ktorá z nás pôjde prvá do sprchy, no to sme ešte nevedeli ako sa naše plány zmenia hneď po tom ako Pája prelašuje všetky skrinky, čo sa v kúpelke nachádzajú. Začala so skrinkou nad záchodom (skrinka číslo 1). Objavila v nej veľmi užitočné veci typu toaletný papier, vreckovky či mydlo. Potom sa vybrala k skrinke pri umývadle (skrinka číslo 2). Taktiež tam našla veľa zaujímavých vecí. Pena na holenie, žiletky, šampóny, kondicionér či sprchový gél. Ja som pritom sedela na zemi a pozorovala ju čo robí.
„Podívame se do skřinky číslo 3.“ Povedala a ja som sa začala obzerať všade okolo seba.
„Akej skrinky?“ Povedala som, pretože už žiadna skrinka v kúpelke nebola.“
„Do téhle“ Povedala a ukázala na dieru vo vaňu, v ktorej bola strčená zásuvka. Rozbehla sa rýchlo k nej keď v tom trésk! Keď som si uvedomila čo sa deje, Pája sa už držala za hlavu a zvrieskla: „Zasranej bojler.“ Prišlo mi to strašne vtipné. Začala som sa jej smiať a to jej ešte viac zvýšilo adrenalín v krvi. Bolo na nej vidno, že je urazená a s hrdým výrazom na tvári kráčala ku skrinke číslo 3. Nečakala som, že tam bude niečo zaujímavé. Asi nejaké štetce, pílka alebo kladivo. Krstný totiž prerábal chatu a naozaj ma nenapadalo, čo by sa za tou čarovnou zásuvkou mohlo nachádzať. Potom sa však ozval krik.
„Áďo rychle. Je tady nejaké P-čko.“
Pokrútila som hlavou a povedala. „Áno krstný by si tu na chate schovával porno časopisy. Však to vytiahni“
Pája presvedčená o svojej pravde vytiahla to spomínané P-čko ale to čo to bolo nám obom vyrazilo dych.
Sada erotických pomôcok. 4 nechutné divné gumy, vibrátor, nejaké divné guličky a pidi vibrátorik. Pozerali sme na to, následne na seba a Pája ledva zo seba vydala: „No asi to nebude P-čko. Co takle to proskomat?“
Nebola som si istá, či je to dobrý nápad, ale aspoň by sme mali o zábavu postarané. Odbalili sme to a Pája zobrala do rúk tie divné guličky.
„Co myslíš k čemu to je?“
„Neviem. Asi si to chalani niekde vešajú.“
„Nejspíš.“
Uspokojili sme sa s týmto názorom a zobrali do rúk vibrátor. Asi po piatich minútach sme zistili ako sa vlastne zapína. Pozorovala som divnú mašinku vo vnútri vibrátora čo narážala do stien a vďaka tomu sa hýbal.
„Konečne som prišla na to, na akom princípe fungujú vibrátory.“
Povedala som. Pája dostala na mne záchvat smiechu, no ja som to myslela úplne vážne. Nikdy predtým som niečo také nedržala v ruke a nemala som predstavu čo tú vec uvedie do pohybu. Potom prišiel na rad pidi vibrátorik. Tam sme ozaj nechápali k čomu môže niečo také byť, keďže taká veľkosť by neuspokojila asi nikoho.
„Kam sa to asi pchá?“
Spýtala som sa plná očakávaní, že Pája je v takýchto veciach skúsenejšia.
„Skús do ucha.“ Povedala a začala mi tú nechutnú vec pchať do ucha. Našťastie som sa ubránila.
„Už ostávajú len tie nechutné gumy.“ Povedala som a vysypala ich na zem. Každá bola trošku inak vyrezávaná ale podstata tá istá. Niečo ako koliesko, vnútri diera, boh vie na čo.
„To se nejspíš navlíka na Róbertka.“ Povedala a ja som jej len prikývla. Už sme to len museli dať na poriadok a schovať na miesto. Všetko bolo tak, ako sme to predtým našli keď v tom Pája vykríkla.
„Sakra. Neco nám tu chybí. Kde je tá další pochybná guma?“ Začali sme sa okolo seba obzerať ale márne. Boh vie kde skončila. Schovali sme túto užitočnú sadu späť do skinky číslo 3 (aj bez gumy) a vybrali sme sa hore do spálne. Sadli sme si na posteľ a rozprávali sa o tých divných veciach. Stále nám vŕtalo v hlave načo asi budú tie hrkajúce guličky.

 Blog
Komentuj
 fotka
misicka606  5. 12. 2010 16:42
to bol nález!
 fotka
zrzkaaa  5. 12. 2010 22:44
to teda hej
 fotka
antifunebracka  18. 7. 2013 16:36
si este nikdy nepocula o venusinych gulockach? ale krstny troseno uchyl
 fotka
zrzkaaa  18. 12. 2013 12:44
tak teraz už hej ale vtedy to bol pre mňa objav stročia
Napíš svoj komentár