Nooo, ľudia, včera som prežila perfektný večer po hrozne dlhom čase. Teda, nie že by neboli večery s mojimi skvelými kamošmi a hlavne s frajerom perfektné, ale včera som sa vážne cítila ako ryba vo vode

Začalo sa to vlastne celé na Pokeci, keď som sa skamošila s frajerom jednej bývalej spolužiačky a neskôr aj s jeho kamošom. Zistila som, že všetci hrajú v jednej kapele.. Pár dní sme sa bavili až ma zavolali, aby som vystupovala v klipe na jednu ich pesničku.. Samozrejme som súhlasila, veď to môže byť minimálne perfektná zábava Tak sme sa bavili a len tak nejak, btw, sme sa dohodli, že sa v piatok stretneme.. Tak som šla do mesta, chvíľku som bola ešte s frajerom a kamošmi (odchádzali na stanovačku, na ktorú mňa mama nepustila ) a potom som šla do jedného nemenovaného podniku kde robí kamoška čašníčku.
Chvíľku som sedela a volal mi ten spolužiačkin frajer, že ide pre mňa na aute, že má prekvapk Táák sme šli k jednému kamarátovi a totálna pohoda, dve gitary, perfektní gitaristi...no proste idýlka Potom volal ten druhý kamoš z kapely, že máme dojsť do mesta. Ja som tam vlastne nikoho nepoznala, ale bolo tam tak jedenásť chalanov a ja Samozrejme gitara a nálada na výbornú, hrali sme a spievali, hroozne dávno som sa tak nebavila. Taktiež som dostala zvolenie hlavného "režiséra" a dostala som tú rolu v klipe. No a najkrajšou bodkou bolo, že ak náhodou odíde speváčka z kapely, ktorá niečo spomínala, tak ma poprosili, či by som pre nich nešla spievať ja!
Tak toto by bol asi raj, keby sa to splnilo:o) V utorok som pozvaná na skúšku a v stredu na koncert..

Nooo, zo spevu pravdepodobne nič nebude, pretože speváčka si to s odchodom rozmyslela a keďže je to kamoška, nebudem podnikať žiadne ďalšie kroky Heh, nie, že by som ich inak podnikala!
No ale kapelke držím palce, sú to skvelí ľudia s dobrými srdiečkami a kvalitnou hudbou!!

Neviem, či bude tento blog pre niekoho zaujímavý, ale pre mňa to bol skutočne perfektný večer Dúfam, že ich bude ešte viac takých...

 Blog
Komentuj
 fotka
drbna  26. 8. 2007 02:03
aspon niekto mal zaujimavy vecer..
Napíš svoj komentár