Raz som išla s mojou najlepšou kamarátkou Lenkou von a stretli sme v dedine kamarátov a tak sme sa k ním pridali a prechádzali sa s nimi. Lenka vtedy mala priateľa Marcela a ja som nemala nikoho. V skupinke kamarátov bol jeden strašne pekný chlapec Jaro. Keďže som bola sama a on bol tiež sám tak nás kamaráti dali dokopy. Najprv som ho len spoznávala, no postupne som sa do neho strašne zamilovala. Čoskoro sme spolu oslávili svoj prvý mesiac, dva, tri . . . Naraz tu bol deň keď sme spolu boli pol roka. Ja som mala 17 a on 18. Zlákala nás láska a tak som sa mu oddala celým svojím srdcom.

Prišlo leto a s jeho rodinou a našimi kamarátmi sme išli na chatu do hory. Bol to týždeň plný prekvapení. Spoznala som úžasných ľudí na ktorých nikdy nezabudnem. Na chatu so mnou išla aj moja najlepšia kamarátka Lenka s Marcelom. Lenka dovtedy bola panna a na chate ju zlákalo pokušenie a láska k Marcelovi. Tak podobne ako mňa láska k Jarovi. No chata nebola len o nás. Spoznala som sa tam s Jarovou sesternicou Sárou a s ich ďalšou sesternicou Baškou, ktorá žije v Nemecku, no prišla sem na prázdniny. Zistila som že sú to úplne super ľudia a obľúbila som si ich. Onedlho nastal koniec chaty a my sme išli domov. O pár mesiacov sme s Jarkom oslávili náš prvý spoločný rok. Medzi časom sa Lenka rozišla s Marcelom a našla si nového priateľa Jana. Bola s ním úplne šťastná, tak ako ja s mojím Jarkom.

Bolo to neskutočné ako ten čas tak rýchlo ubehol. Láskou sa mi točila hlava. Onedlho tu bol 2 rok. Prešli 2 roky plné zážitkov a lásky a ja som myslela že sa mi život uberá tým správnym cieľom. Mala som úžasného chlapca, končila som gymnázium, prijali ma na vysokú školu. Bola som si istá že nič mi život nemôže pokaziť. No zrazu to začalo prichádzať jedno po druhom. Sklamanie za sklamaním. Najprv mojej najlepšej kamarátke Lenke a jej sestre Janke zomrel ocino. Mamina im zomrela keď boli malé. Mesiac po smrti ocina im zomrela starká a oni ostali úplne samé. Janka odišla k rodine na Záhorie a Lenka zostala u svojho nového priateľa bývať. Táto rana, to že stratila najbližšie osoby ma zasiahla veľmi, lebo som ju poznala od malička.

Začali prázdniny a s mojou druhou kamarátkou sme si vybavili brigádu v Londýne. A tak Klaudia a ja sme odcestovali na mesiac do Londýna pracovať ako čašníčky do jednej reštaurácie. Bolo mi smutno že musím odísť od svojej lásky na tak dlhú dobu ako je mesiac. Mesiac bez lásky pre mňa znamenal mnoho. Telefonovali sme si každý deň. No mala som pocit ako keby sa mi každý deň vzďaľoval viac a viac. Možno to bola aj moja chyba, lebo počas práce urobili na nás dosť dobrý dojem istí zamestnanci toho istého podniku v ktorom sme pracovali. Boli sympatickí a okúzľujúce čaro mi podlamovalo kolená.

Raz mi zavolala kamarátka a povedala mi že má oslavu a že sa super zabávajú pijú .... a že je tam aj Jaro a super si užívajú. Zarazilo ma to čo mi povedala. Neskôr počas môjho pobytu v Anglicku mi povedali iní kamaráti že Jaro sa s Nikolou vyspal, lebo že chcel skúsiť niečo nové. Bolo mi s toho celého zle. Ako len mohol? Celý svet sa mi prevrátil hore nohami. Nemyslela som na nič iné len na to ako ma podviedol s Nikolou. Nino ( ten okúzľujúci zamestanec ) ma začal utešovať a cítila som sa v jeho náručí strašne príjemne. Ja som už mala 19 rokov no on mal 44. Nechala som sa zviesť jeho čarom. V ten istý deň mi zavolal Jaro a bolo to práve vtedy keď som bola s Ninom. Jaro ho započul v telefóne a strašne na mňa nakričal a ja som mu povedala do telefónu že on ma podvádza na slovensku a je všetko ok ale ja keď som v spoločnosti iného tak je zle. Na to som zložila.

Volal mi každý deň a písal aj SMS-ky. Písal ako mu je všetko veľmi ľúto čo mi povedal a že on ma nepodvádza a ani by to nikdy nespravil. To bol pondelok a v piatok som sa mala vrátiť domov. Písal mi že si ma počká a všetko si vysvetlíme. Že nemôže bezo mňa žiť a že mu chýbam. No po tom čo som počula čo sa stalo medzi ním a Nikolou som nič s toho čo písal nebrala vážne. Povedala som mu že takto to už ďalej nejde a že je medzi nami koniec.

Nevedela som ako veľmi ho to zobralo. Keď bol u Sáry plakal jej tam. Hovoril, že on by ma nikdy nepodviedol. Stále u nej plakal, dával si všetko za vinu. Že keby som nebola odišla bolo by to iné, že ma nemal pustiť ale on ako blbý ma pustil a ja som mu odišla.

No o tom všetkom som nevedela, doteraz. Nevedela som že to nebola pravda. Bola som zaslepená klamstvom. A tak mi kamarátka povedala ani som s Ninom začala vzťah. A tak som začala niečo skúšať no neviem ako to skončí. Ale viem úple presne čo v kútiku duše chcem. Chcem odpustenie od Jara a chcem byť znovu s ním, cítiť jeho objatie a jeho lásku. No teraz je už na všetko neskoro a on si začal žiť svoj vlastný život, nanešťastie mňa z neho vynechal. A tak on teraz ani netuší čo ja k nemu stále cítim a ako veľmi ho ľúbim a potrebujem ho.

A takto sa mi zrútil celý svet na základe klamstva, ktorému som uverila.


(Tento príbeh je pravdivý a stal sa. Nie je to príbeh o mne ale o osobách ktoré poznám a sama som si prežila istú časť z tohto príbehu.)

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  27. 10. 2011 17:06
ty si tipujem ta lenka. ale to je ake odveci, ze 20 rocna chodi so 44 rocnym z VB?:oa tiez nechapem, preco baby, ked pocuju, ze ich dakto podviedol, hned podvedu aj ony jeho a ani sa neobtazuju zistit, ci je to pravda
Napíš svoj komentár