Abstraktdepres
31-ročný muž, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
dnes 02:04
3977 dní na BIRDZi
regnutý od 30. apríla 2014
Neviete, facebook ešte nejaky ľudia používajú? Či tá sociálna sieť nejako odumiera? Messenger samozrejme ľudia používajú ale inak obsahu je hrozne málo, prakticky len malé percento ľudí čo tam musia dať každú blbosť... Alebo je to len tým že mám okolo 30?
6 komentov
1
abstraktdepres
dnes 02:04

Zaujímalo by ma či tam nejaky mladší ľudia chodia a niečo tam dávajú alebo to nebaví ani ich. Ale skôr mám dojem že asi ani nich
2
Ono zo samotného faktu existencie sociálnej siete už dnes nikto unesený nebude, ako kedysi a možno tým že tam mladí majú všetkých dedkov a babky ide aj posledný zvyšok nejakej exkluzivity do hája.
3
Ja myslím, že fb sa pochoval sam tým, ze ti tam na hlavnej stene miesto príspevkov kamarátov dáva len sponzorované, návrhy pre vás, mohlo by sa vám páčiť a pod. A len niekde medzi to dá nejaký príspevok od kamaráta. A toto fakt nikoho nebaví pozerať.
Ale čo sa týka ľudí v našom veku, tak ich je úplne minimum čo zdieľajú vlastne fotky alebo príspevky, väčšinou každý prezdielava blbosti z iných stránok.
Vlastne, ti co zdielali vlastne fotky sa už tuším aj presunuli s touto činnosťou na instagram.
Ale podla mňa je to škoda, bavil ma fb keď to vyzeralo ako tu, každý písal statusy a sem tam sa pochválil nejakou fotkou a ľudia mu to komentovali. Teraz to už nie je sociálna sieť, len prehliadka nejakých hlúpych reklam..
Ale čo sa týka ľudí v našom veku, tak ich je úplne minimum čo zdieľajú vlastne fotky alebo príspevky, väčšinou každý prezdielava blbosti z iných stránok.
Vlastne, ti co zdielali vlastne fotky sa už tuším aj presunuli s touto činnosťou na instagram.
Ale podla mňa je to škoda, bavil ma fb keď to vyzeralo ako tu, každý písal statusy a sem tam sa pochválil nejakou fotkou a ľudia mu to komentovali. Teraz to už nie je sociálna sieť, len prehliadka nejakých hlúpych reklam..
4
Ja fb používam veľa, lebo sledujem skupiny s koníčkami, ktorým sa venujem alebo chcem venovať a tam sa toho dosť dozviem..
Ale nepridavam už takmer nič, občas niečo prezdieľam, aj to len výnimočne.
Ale nepridavam už takmer nič, občas niečo prezdieľam, aj to len výnimočne.
5
tak mladi ludia, teenageri skoro vôbec nepouživaju fb, len vraj štatisticky 19%, skôr práve 30tnici ešte, v zahraničí skôr že 50+ xD a tak ľudia tam už nepridávajú tak veľa, to presne ako píšu skôr instagram a tu len nejaké zdieľačky
6
Používajú ale mladý už velmi nie, skôr starší, mladý už sú skôr na instagrame alebo tiktoku hlavne

Napíš svoj komentár
- 1 Teal: Priali by ste si mať tú ohromnú česť, aby Striekala s vami prišiel...
- 2 Raketak: Priali by ste si aby uz konecne @teal dodrzal slovo a opustil Birdz? ...
- 3 Raketak: Buchty miluju nadhlad a ten ja mam !
- 4 Domek: Tu u nás máme jedno pohostinstvo, “random” položené v časti mesta, kde...
- 5 Limitles: zavolal som kamosa co ma ocd nech mi uprace samozrejme ze nie zadarmo,...
- 6 Abstraktdepres: Neviete, facebook ešte nejaky ľudia používajú? Či tá sociálna sieť nejako odumiera? Messenger...
- 7 11monika11: Povedzte mi, pls, prečo ľudia v centre BA chodia pešo po cykloceste,...
- 8 Tomas5555555: Takto by sa zmenila demografia ak by dochádalo k poklesu populácie.... koment
- 9 Atropos: Ak by birdz nebol taká zabudnutá diera tak by Kero bol jedna z legiend...
- 10 Dalsipriekala: Niekedy sa pred ženou schovávam ako pred kolegyňou, som zastrčený vo svojej ulite...
- 1 Y4nn4: Ten pocit, keď moja kamarátka, ktorá sledovala Exploiteda a Momu na YouTube,...
- 2 Tequila: wtf www.youtube.com/watch?v=aDP...
- 3 Teal: Priali by ste si mať tú ohromnú česť, aby Striekala s vami prišiel...
- 4 Raketak: Priali by ste si aby uz konecne @teal dodrzal slovo a opustil Birdz? ...
- 5 Raketak: Buchty miluju nadhlad a ten ja mam !
- 6 Samsebou30: Tieto výpravy, ktoré budú opäť vychádzať z ciest budú lepšie ako program v...
- 7 Domek: Tu u nás máme jedno pohostinstvo, “random” položené v časti mesta, kde...
- 8 Limitles: zavolal som kamosa co ma ocd nech mi uprace samozrejme ze nie zadarmo,...
- 9 Abstraktdepres: Neviete, facebook ešte nejaky ľudia používajú? Či tá sociálna sieť nejako odumiera? Messenger...
- 10 11monika11: Povedzte mi, pls, prečo ľudia v centre BA chodia pešo po cykloceste,...
- 1 Mytickaentita: mám radosť! dnes som sa po 10 rokoch od rozvodu mojich rodičov prvý krát...
- 2 Y4nn4: Ten pocit, keď moja kamarátka, ktorá sledovala Exploiteda a Momu na YouTube,...
- 3 Karamella: Dnes som si za klučkou auta našla odkaz, že som očarujúca a tel....
- 4 Willbebetter: Kedy mi uz bude lepsie, tato jarna depresia ma zabija naozaj
- 5 Tulipanoo: na linkedine mi teraz furt hadze typka, ktory ma jebnute statusy o zenach....
- 6 Raketak: @teal nekecaj ze si expert na " vymazávaní akejkoľvek vzájomnej spojitosti " ked si...
- 7 Dezolat: OK. Mam novy zivotny ciel. Byt digitalny nomad a prestahovat sa na Kanarske ostrovy.
- 8 Raketak: Tak idem do mesta... osprchovany , vlasy zacesane, vonavy... to zas bude...
- 9 3kratadost: Cotijebe, dobry trening na chrbat som dal. Mal som pocit, ze stary...
- 10 Tomas5555555: Je nevyhnutné nasledovať politiku Indie.... koment