Jedno z mojich obľúbených jedál Radosť variť, radosť jesť.
38 komentov
1
forte
23. 12.decembra 2014 09:24
Ooooooooo toto by som si strasne dala
3
@doyouhearme Najhoršie je vydržať kým je všetko pripravené a neujedať z toho
@forte Až si raz otvorím reštauráciu, toto tam chýbať nebude . Navyše mäso je 24 hodín marinované, zloženie marinády som si vymyslel sám.
@forte Až si raz otvorím reštauráciu, toto tam chýbať nebude . Navyše mäso je 24 hodín marinované, zloženie marinády som si vymyslel sám.
8
@artusios @verka13 snažím sa.... jedlo musí aj vyzerať lákavo, predsa len často si vyberáme podľa fotky v jedálnom lístku alebo kuchárskej knihe
9
@doyouhearme asi to budeš mať ďaleko
@sushivo nieje toho zasa až tak veľa ako sa zdá, aj keď priznávam, že mäska som tam dal požehnane . Ale ja som jedák tak mi to neprekáža.
@sushivo nieje toho zasa až tak veľa ako sa zdá, aj keď priznávam, že mäska som tam dal požehnane . Ale ja som jedák tak mi to neprekáža.
13
neber to v zlom, ale nechápem, čo vidíte na jedlách takéhoto typu. nepripadá mi to nejak príťažlivo.
16
@n0win0u lebo mi nikdy nič nepovieš! myslíš, že ja viem čítať myšlienky? keď niečo chceš povedať, tak povedz, neurážaj sa potom na akcii! a nerob mi tam scény!
26
30
@sabnacke a ja viem toho uvariť a upiecť ešte omnoho viac
@pijemzelenycaj to si píš a ešte tak zeleným čajom to zapíjať
@pijemzelenycaj to si píš a ešte tak zeleným čajom to zapíjať
31
zbožňujem chlapov, čo vedia variť. hlavne keď vedia používať aj koreniny, bylinky a pod. klobúk dole proste!
33
@sabnacke v koreninách a bylinkách sa vyžívam, aj obyčajnému jedlu dodajú nový vietor do plachiet . Doma ma ženské osadenstvo rado pozoruje pri kuchtení
35
@kolpo Olivový olej + bazalka + provensálske korenie + trocha soli + mletá rasca + mleté chilli papričky + zmes celého korenia (biele, čierne, zelené aj červené guličky ) . Mám rád trocha pikantné jedlá takže som tam toho dal viac. Pomer si tam môže dať každý podľa svojho gusta a použiť napr, aj rozmarín, ale najlepšie čerstvý. Ja mám doma len sušený a ten za ním zaostáva na míle... takže ho ani nepoužívam . Marinujem vždy 24 hodín, navyše má potom človek menej roboty, keď to len vyberie z chladničky a šupne na panvicu.
36
oo anatole varil
mam rada, ked jedlo (okrem dobrej chute) aj pekne vyzera.
a milujem redkvicky :happy:
mam rada, ked jedlo (okrem dobrej chute) aj pekne vyzera.
a milujem redkvicky :happy:
37
@28
ináč všetci tu slintáte,jak keby to bolo nejaké kuchárske veľdielo,akože vyzerá to fajne,ale zas nie je to žiadna veda
ináč všetci tu slintáte,jak keby to bolo nejaké kuchárske veľdielo,akože vyzerá to fajne,ale zas nie je to žiadna veda
38
@artlover redkvičky zjem na kilá a vďaka za "Anatole" :happy:
@salkoo dokážem uvariť/upiecť hocičo, ani nik netvrdí, že to veda je, dal som to tu preto, lebo je to moje obľúbené jedlo a v jednoduchosti (a občas aj rýchlosti prípravy) je krása . A poznám aj takých, čo im prihoria aj párky alebo čaj a nič sa nedeje. Kľudne by niekto kvôli takému jedlu zabíjal a druhému príde odporné, každý má svoj vkus.
@salkoo dokážem uvariť/upiecť hocičo, ani nik netvrdí, že to veda je, dal som to tu preto, lebo je to moje obľúbené jedlo a v jednoduchosti (a občas aj rýchlosti prípravy) je krása . A poznám aj takých, čo im prihoria aj párky alebo čaj a nič sa nedeje. Kľudne by niekto kvôli takému jedlu zabíjal a druhému príde odporné, každý má svoj vkus.
Napíš svoj komentár
- 1 Čo myslíte, dostal som také?...
- 2 Zopár sviežich myšlienok z prechádzky popri...
- 3 Laem Sing beach :)