Amyfromwonderland
25-ročné dievča
najnedávnejšie lognutie
6. 9.sept. 2014 18:11
4073 dní na BIRDZi
regnutá od 21. septembra 2013
Konečne sama doma :3
8 komentov
1
sisooolq
27. 9.sept. 2013 12:29
Ja za chvíľu už nebudem sama doma.... Neeee.... A mama dojde z Litvy.. NEEEEEEEE!
2
@sisooolq Ani ja niesom šťastná keď ja mama doma.. je to len sáme: uprac hento, uprac tamto, uč sa, neseď stále za tým počítačom -,- ale dnes je v práci až do deviatej ...juhú
3
Keby šlo o to, to je mi jedno. Ako aj keď povie uprac, ja sa na ňu zväčša vyserem, ale to neriešme.
Proste mne stačí, že viem, že sme spolu v JEDNOM byte a idem zošalieť.
Proste mne stačí, že viem, že sme spolu v JEDNOM byte a idem zošalieť.
4
To si ešte nevidela moju mamu jej nemôžem povedať že to neurobím normálne hysterický záchvat ona proste.... Veď vieš doktorka, tie bývajú zlé ale k ostatným deťom sa správa milo, ale ku mne nie
5
Neboj sa, ja to dobre poznám. Lenže ja jej poviem "áno, urobím to, ale neskôr", a potom sa na to vykašlem, ale zvyčajne si to ani neuvedomím (inak to mi pripomína, že musím vyčistiť morča ).
Tak chce mať dobre vychovanú dcéru.
Tak chce mať dobre vychovanú dcéru.
7
Hehe, sme si navzájom pripomenuli, že si musíme vyčistiť hlodavce, super.
8
hej, ale ty len jedného hlodavca ja dvoch.... môjho džungárkesho, malého a tučného škrečka a sýrskeho ( alebo sírskeho - neviem ako sa píše ) šrečka ktorí je chudý ako vyžla ale zožerie za troch ľudí každý ma vlastnú kliektu, lebo obe sú baby a pokusali by sa :3
Napíš svoj komentár
- 1 3kratadost: HA, no ale, potesim hejterov, po svojom deadlift PR som dodeadliftoval....
- 2 Samsebou30: youtu.be/JuBBZ6iuWAc...
- 3 Dreyjir: Bože ♡♡♡♡ youtu.be/w_3hALBro5c...
- 4 Protiuder22: youtu.be/4a8CogWA3-Y...
- 1 Tomas5555555: Prečo na SVK neexistuje tiež domáci doktor ? Doktor príde za chorým pacientom domov,...
- 2 Robinson44: , , Čo feministky naozaj potrebujú, aby bolo ich hnutie skutočne úspešné, ...
- 3 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie hrať na gitare < 3
- 4 3kratadost: HA, no ale, potesim hejterov, po svojom deadlift PR som dodeadliftoval....
- 5 Teal:
- 6 Samsebou30: youtu.be/JuBBZ6iuWAc...
- 7 Dreyjir: Bože ♡♡♡♡ youtu.be/w_3hALBro5c...
- 8 Protiuder22: youtu.be/4a8CogWA3-Y...
- 1 Lostinthedark: KDE JE TERAZ TEN ČURÁK ČO SA MI SMIAL PRI BITCOINMATE, ŽE SOM...
- 2 458katka: bože ďakujem
- 3 Nats: turisti birdzu bude mi stacit tato bunda www.zajo.net/sk/air-lt-h...[1]=675¶meters[2]=6&revisionFlag=C na turistiku v januari? ...
- 4 Tulipanoo: mate nejaky film/serial/knihu/pesnicku, kde si poviete, ze "to ma presne vystihuje"?
- 5 Lejla32: Poznate to, ked niekto pred vami hovori nieco na niekoho tretieho bez jeho...
- 6 Teal: Zase mi ďalšia neznáma žena na Grame poslala fotku v spodnom prádle na môj...
- 7 Jimson: Kam za teplom v decembri? Tak do 5-6 hodin letu?
- 8 Lostinthedark: Byvala si predplatila moj OF. Asi jej je smutno.
- 9 Tomas5555555: Prečo na SVK neexistuje tiež domáci doktor ? Doktor príde za chorým pacientom domov,...
- 10 Robinson44: , , Čo feministky naozaj potrebujú, aby bolo ich hnutie skutočne úspešné, ...