September, 2009
Nastúpila som na vysokú školu. Takmer nikoho tu nepoznám, cítim sa tu ako cudzí človek a na internát utekám hneď ako mi padne vyučovanie. Skoro s nikým nedebatujem, iba so svojou spolusediacou. Ale obkukávam si pomaly všetkých. Celkom normálny ľudia. Až na jedného... Ten nenormálne lahodí môjmu oku. Ale nebojte sa, nesprávam sa ako v tých šialených seriáloch. Ja len tak potichučky nepozorovane pozorujem a vychutnávam si výhľad.

Október, 2009
Aj keď mám tak veľmi sympatického spolužiaka nemám odvahu sa k nemu prihovoriť. Ja som taký hanblivý typ, čo sa ťažko zoznamuje s niekym novým. Mimochodom, viem sa tváriť dosť neprívetivo, aj keď ja mám pocit, že sa tvárim v celku ľudsky. Stále iba nepozorovane pozorujem.

4. November, 2009
Zajtra 5.11. máme imatrikuláciu. V noci sa mi sníval sen s mojim sympatickým spolužiakom. V ňom som sa konečne odhodlala ho osloviť a on mi na to zarazene odpovedal: Ako sa TY opovažuješ ku mne prihovoriť... Dávam si klapky na oči, celý deň som naňho ani nezakukla, zajtra imatrikulácia a čo najskôr sa odpracem domov.

5. November, 2009
Dnešný deň začal horúčkou. Paráda! Odkrútim si tu imatrikulačku a zdrhám do môjho rodného domova.
Nestíham, vyzerám ako zbitý pes a spolužiaci ma presviedčajú na poimatrikulačkové posedenie. Hodinka a padám domov.
O dve hodinky mám v sebe pár promile a volám domov, že prídem až zajtra. Popíjam a parádne sa bavím, mám celkom fajn spolužiakov, potom si všimnem toho najsympatickejšieho, zabúdam na sen a idem ho osloviť.
Prisadnem si k nemu a on sa na mňa zarazene pozrie (začína to parádne). Vypytujem sa, debatujeme, bavíme sa a pol polhodine sa ma pýta: Ako sa vlastne voláš? (To si snáď robí prču! Aspoň viem, ako veľmi som ho zaujala. Sklamalo ma to a začínam mať pocit, že sa istým spôsobom napĺňa môj sen.) Odpoviem mu a on pokračuje v debate, začína sa zaujímať a vypytovať a pri návrhu spolužiakov na presun na diskotéku volá aj mňa. Pozriem sa na hodinky, skonštatujem, že začína nový deň a súhlasim s návrhom.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár