1. Uvarte zemiaky v šupke
2. Rozpučte ich rovným dnom pohára
3. Dajte ich na plech, osoľte a okoreňte (napr. korením na pečené zemiaky, ale kľudne aj iným).
4. Na každý zemiak dajte plátok slaninky alebo štipku oleja či masti
5. Upečiete. Každá rúra je iná, ale povedzme tak 20-25 min. na 190°C. Prispôsobte si to ale podľa vašej chuti. Zemiačiky by mali byť jemne chrumkavé.
6. Výborné je to aj samotné, ale veľmi sa k tomu hodí tzatziki, či šalát z medvedieho cesnaku (nakrájať a pridať olivový olej, čierne korenie a soľ).
7. Kto má rád pikantné, kľudne pridajte aj chilli 🪼
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2. Rozpučte ich rovným dnom pohára
3. Dajte ich na plech, osoľte a okoreňte (napr. korením na pečené zemiaky, ale kľudne aj iným).
4. Na každý zemiak dajte plátok slaninky alebo štipku oleja či masti
5. Upečiete. Každá rúra je iná, ale povedzme tak 20-25 min. na 190°C. Prispôsobte si to ale podľa vašej chuti. Zemiačiky by mali byť jemne chrumkavé.
6. Výborné je to aj samotné, ale veľmi sa k tomu hodí tzatziki, či šalát z medvedieho cesnaku (nakrájať a pridať olivový olej, čierne korenie a soľ).
7. Kto má rád pikantné, kľudne pridajte aj chilli 🪼