Azizi
dievča, na chlapcov
najnedávnejšie lognutie
dnes 13:34
6217 dní na BIRDZi
regnutá od 11. novembra 2007
Potvrdené prípady covid-19 v ČR (kde od 1. júla až do minulého štvrtka nebola povinnosť rúšok) - pondelok 1034, utorok 1674, streda 2136 :/ predpokladám, že do konca týždňa sa to bude blížiť k 4000...
12 komentov
1
azizi
17. 9.sept. 2020 16:03
Lepšie povedané, bola len v metre, od 1. septembra potom aj vo zvyšku MHD, zdravotných a sociálnych zariadeniach. Inak opatrenia žiadne.
2
A teda osobne si myslím, že do konca mesiaca to môže byť 8 000 prípadov denne Zvyšuje sa aj počet hospitalizovaných, ale na úmrtiach sa to asi začne výraznejšie prejavovať až o pár týždňov...
3
A ked sa zhorsi na jesen pocasie bude to horsie. A ked sa ludom minu v zime zasoby vit. D bude este horšie
4
@patrixo No veď jasné. Plus uzavreté priestory, vykurovanie... Osobne predpokladám, že to bude v ČR do pár týždňov 10 000 denne a potom sa to "zastaví", keďže kapacita ČR je len okolo 20 000 testov denne, takže nebudú schopní toľko testovať, aby sa odzrkadlil skutočný nárast. Hlavne že v mojom nedávnom fóre sa za to na mňa zniesla len vlna kritiky :/ » birdz.sk/forum/diskusia-...
5
"vlna kritiky" znamena, ze ta jeden troll poslal do pice? Ked zalozis forum s nazvom: diskusia o situacii cakas, ze s tebou budu vsetci suhlasit a ak nie, tak je to vlna kritiky?
6
@feelagain To samozrejme nie, len mi prišlo, že (takmer) všetky tie názory tam sú veľmi jednostranne zamerané. A najmä od anonymných ľudí, ktorí tu ani nemajú vlastnú fotku, nikto ich tu osobne nepozná. Čo sa potom ale úplne zmenilo v ankete o Bukovskom.
Peace, please. Nemyslím to zle. Rešpektujem aj ostatné názory samozrejme, s nikým som sa nehádala a ani to nemám v pláne. Len ma to celé štve, lebo tento názor ohľadom opatrení, ktoré by nikomu v lete neublížili mám už dlho, žijem v Prahe a napriek tomu nemám šancu s tým nič spraviť.
Peace, please. Nemyslím to zle. Rešpektujem aj ostatné názory samozrejme, s nikým som sa nehádala a ani to nemám v pláne. Len ma to celé štve, lebo tento názor ohľadom opatrení, ktoré by nikomu v lete neublížili mám už dlho, žijem v Prahe a napriek tomu nemám šancu s tým nič spraviť.
7
Hlavne že mna cca 15 ľudí z birdzu odsúdilo že som v Taliansku, pritom je to tu o dosť bezpečnejšie ako na Slovensku a s Českom je to skoda porovnávať vôbec
8
A teda určite je bezpečnejšie sa kúpať v mori v Taliansku ako chodiť do roboty, do školy kdekoľvek inde
9
@lenkaska1 ČR bola pred týždňom tretia najnebezpecnejsia krajina v zvladani pandemie v EU, odvtedy za par dni počet nových pripadov denne stupol dvojnásobne, takže vobec by som sa nečudovala, ak by CR na tom bola teraz najhoršie. Pochybujem, ze v Taliansku upustili v lete od takmer uplne všetkých opatreni, tak ako v CR. Mam známeho, ktorý vela cestuje, bol v mnohých krajinách Európy posledné mesiace, ale uplne nenosenie rusok si všimol len v Česku...
11
Väčšina ľudí je ale bezpriznakova alebo ma ľahký priebeh, nerobila by som z toho takú tragédiu.. + v Česku pribúda veľa pripadov, lebo sa testuje.. samozrejme, že na SVK ich bude denne 100-200, keď zvládnu spraviť 4000 testov..
12
a ked napisem, ze som upozornil tetku, aby nosila rusko v buse a ta pica sa so mnou pohadala, taxa miestni trolli a fetaci este postavia na jej stranu
Napíš svoj komentár
- 1 Robinson44: Nerozumiem ľuďom, čo sem len chodia čítať všetky tie výplody a choré predstavy...
- 2 Ladydoga: Teplotku mám ; (
- 3 Azizi: Sára, Zuzana, Laura, Richard, Tobiáš < 3 Najkrajšie mená.
- 1 Robinson44: Nerozumiem ľuďom, čo sem len chodia čítať všetky tie výplody a choré predstavy...
- 2 458katka: čítam Foucaultovo kyvadlo a som na stej strane a kedy bude zápletka?? Hm??? Pýtam...
- 3 Ladydoga: Teplotku mám ; (
- 4 Azizi: Sára, Zuzana, Laura, Richard, Tobiáš < 3 Najkrajšie mená.
- 5 Bracadabr: Čiže ak si podáš galantamin približne 4 hodiny po prvej spankevej fáze, pol...
- 1 3kratadost: Jak sa volal ten cavo co tu chodil? Mal nick na D sa mi...
- 2 Abstraktdepres: Nemám rád komedie a už vôbec nie fantasy. Mám rád surovú realitu a intelektuálne...
- 3 Karamella: Minibrat má dnes oslavu narodiek s kamošmi (9r), a má už nachystanú...
- 4 Trevor1994: mali ste nekdo jak keby zrazu bolesti dasien zubov po celej dlzke na jednej...
- 5 Robinson44: O dvacku že to nevydržíš počúvať dokonca youtu.be/kfVsfOSbJY0...
- 6 Barb: inak, celý život snívam o nadupanom adventnom kalendári keby mi niekto...
- 7 3kratadost: HA, no ale, potesim hejterov, po svojom deadlift PR som dodeadliftoval....
- 8 Robinson44: Nerozumiem ľuďom, čo sem len chodia čítať všetky tie výplody a choré predstavy...
- 9 Lejla32: Keď si zakúpim netflix, viem sa prihlásiť na viac zariadeniach?
- 10 Skvrnka: /trilion vulgarizmov/ Neznášam afty.