Backtoblackawhite
29-ročná žena, na chlapcov
najnedávnejšie lognutie
12. 3.marca 2017 12:53
3391 dní na BIRDZi
regnutá od 1. augusta 2015
- 1 Lejla32: Poznate to, ked niekto pred vami hovori nieco na niekoho tretieho bez jeho...
- 2 Tulipanoo: mate nejaky film/serial/knihu/pesnicku, kde si poviete, ze "to ma presne vystihuje"?
- 3 Miro777: Skoro kazdy ma u nas fully remote zmluvu a do officu chodi len kto...
- 4 Jimson: Kam za teplom v decembri? Tak do 5-6 hodin letu?
- 5 Tulipanoo: open.spotify.com/track/5VoHh...
- 1 Lostinthedark: KDE JE TERAZ TEN ČURÁK ČO SA MI SMIAL PRI BITCOINMATE, ŽE SOM...
- 2 Nats: turisti birdzu bude mi stacit tato bunda www.zajo.net/sk/air-lt-h...[1]=675¶meters[2]=6&revisionFlag=C na turistiku v januari? ...
- 3 Lejla32: Poznate to, ked niekto pred vami hovori nieco na niekoho tretieho bez jeho...
- 4 Nariekala: nemám skúsenosti, toto fakt nie je anketa pre mňa a daj mi s...
- 5 Tulipanoo: mate nejaky film/serial/knihu/pesnicku, kde si poviete, ze "to ma presne vystihuje"?
- 6 Miro777: Skoro kazdy ma u nas fully remote zmluvu a do officu chodi len kto...
- 7 Teal: youtu.be/GCZMe0ul7KM...
- 8 Jimson: Kam za teplom v decembri? Tak do 5-6 hodin letu?
- 9 Tulipanoo: open.spotify.com/track/5VoHh...
- 1 Lejla32: Zo stredy na štvrtok v noci bola jedna z mala noci, kedy som...
- 2 Miro777: Byvala frajerka zo strednej ma pravidelne stalkuje na linkedine a mysli si ze o...
- 3 Tulipanoo: mala som rande ako vytrhnute z prirucky spravneho hipstera: jazdi na Favorite, robi...
- 4 Lostinthedark: KDE JE TERAZ TEN ČURÁK ČO SA MI SMIAL PRI BITCOINMATE, ŽE SOM...
- 5 Thunderstorm: boli by ste ochotní niekomu požičať/prenajať svoj byt na pár týždňov alebo mesiacov? ...
- 6 Tulipanoo: mame troska vyhrotene vztahy s rodicmi, tak sme sa so sestrou bavili, ...
- 7 Teal: Zase mi ďalšia neznáma žena na Grame poslala fotku v spodnom prádle na môj...
- 8 Karamella: Aký seriál máte momentálne rozpozeraný? Hľadám inšpiráciu
- 9 Abstraktdepres: "Hele vole, to je má žena. Nesahej na ní, nebo te podřiznu....
- 10 458katka: moj milenec vyzerá ako Anthony Bourdain