Bel3118
26-ročné dievča, zadaná, bi, katolíčka
najnedávnejšie lognutie
26. 9.sept. 2017 14:40
2817 dní na BIRDZi
regnutá od 2. marca 2017
Anime je top! Bože, čo som robila celú tu dobu. Bože, milujem to! Ideme si svoje. Kto pozná Akame ga Kill? :3
13 komentov
1
freedef
30. 3.marca 2017 19:11
Dúfam že pozeráš Dragon Ball inač rip
2
Dragon ball som ešte nepozerala! Ja som mŕtva, lebo nepozerám Naruta, Bleach, Fairy Tail a One piece. Takže asi toľko. Ja si idem svoje a žijem svoje. @freedef
6
Akože, chcem si pozrieť aj Dragon ball, dosť som o tom počula. Videla som aj filmovú verziu toho myslím. Ak sa nepletiem, to sa mi páčilo a je to veľmi staré anime, ale má to svoje čaro. Ďakujem pekne za pochopenie. @freedef
7
@bel3118 Ten film bol otras. Odpad A anime ide do dnes ešte Máš normal Dragon Ball to je ten prvý, potom pokračovanie Dragon Ball Z ( potom je aj Dragon Ball GT a Dragon ball Kai) a teraz asi rok a pol ide Dragon Ball Super to je pokračovanie Dragon Ball Z
10
Ja pozerám iba Dragon Ball Super, každú nedeľu je nová časť na aj na youtube.
12
Dragon Ball je tu už asi 30 rokov, je toho kopu.
Inak niekedy som pozeral trochu aj Bleach a ešte som videl niektoré filmy od Miyazakiho.
Inak niekedy som pozeral trochu aj Bleach a ešte som videl niektoré filmy od Miyazakiho.
13
To ti verím. Len nemám moc rada Anime, čo sú veľmi dlhé ako Naruto. Mám potom pocit, že je to už o tom istom a stále nie je riešenie. Ale to zasa netvrdím, že to tak nie je. Ďakujem pekne. Každý máme svoj názor. No nie? @likjul
Napíš svoj komentár
- 1 458katka: čítam Foucaultovo kyvadlo a som na stej strane a kedy bude zápletka?? Hm??? Pýtam...
- 2 Bracadabr: Čiže ak si podáš galantamin približne 4 hodiny po prvej spankevej fáze, pol...
- 1 3kratadost: Jak sa volal ten cavo co tu chodil? Mal nick na D sa mi...
- 2 Luc.ka: Piesek ma taku starostlivost ze tisko zavidim ...
- 3 Skvrnka: /trilion vulgarizmov/ Neznášam afty.
- 4 Azizi: Túto pesničku mi spieval môj tatinko, keď som bola malá a nosil ma...
- 5 Samsebou30: youtu.be/PBxuq_eWW94...
- 6 Samsebou30: www.youtube.com/watch?v=O_W...
- 7 458katka: čítam Foucaultovo kyvadlo a som na stej strane a kedy bude zápletka?? Hm??? Pýtam...
- 8 Bracadabr: Čiže ak si podáš galantamin približne 4 hodiny po prvej spankevej fáze, pol...
- 1 Abstraktdepres: Nemám rád komedie a už vôbec nie fantasy. Mám rád surovú realitu a intelektuálne...
- 2 Tomas5555555: Prečo na SVK neexistuje tiež domáci doktor ? Doktor príde za chorým pacientom domov,...
- 3 3kratadost: Jak sa volal ten cavo co tu chodil? Mal nick na D sa mi...
- 4 Trevor1994: mali ste nekdo jak keby zrazu bolesti dasien zubov po celej dlzke na jednej...
- 5 Robinson44: , , Čo feministky naozaj potrebujú, aby bolo ich hnutie skutočne úspešné, ...
- 6 Karamella: Minibrat má dnes oslavu narodiek s kamošmi (9r), a má už nachystanú...
- 7 Robinson44: O dvacku že to nevydržíš počúvať dokonca youtu.be/kfVsfOSbJY0...
- 8 Barb: inak, celý život snívam o nadupanom adventnom kalendári keby mi niekto...
- 9 3kratadost: HA, no ale, potesim hejterov, po svojom deadlift PR som dodeadliftoval....
- 10 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie hrať na gitare < 3