Birdz
samotný portál, hľadá sa
najnedávnejšie lognutie
9. 1.januára 2021 01:13
7012 dní na BIRDZi
regnutý od 22. novembra 2005
medzi prvými, keď vznikali prvé testovacie profily
VYHODNOTENIE ANKETY O NAJPOPULÁRNEJŠIEHO POUŽÍVATEĽA BIRDZ
4.miesto: @antifunebracka - 11,1% hlasov (6)
3.miesto: @mayben - 16,7% hlasov (9)
2.miesto: @torpedo08 - 31,5% hlasov (17)
1.miesto: @fxxovdehydratovanyotec - 40,7% hlasov (22)
4.miesto: @antifunebracka - 11,1% hlasov (6)
3.miesto: @mayben - 16,7% hlasov (9)
2.miesto: @torpedo08 - 31,5% hlasov (17)
1.miesto: @fxxovdehydratovanyotec - 40,7% hlasov (22)
15 komentov
1
ye6xncvl
25. 7.júla 2017 22:18
3krat huraa pre @fxxovdehydratovanyotec !
2
Zúčastneným a voličom ďakujeme, víťazovi a umiestneným gratulujeme a žiadame víťaza aby sa nám ozval v TS
5
hlasy od operpohromy, poperpohromy a stoperpohromy boli odignorovane
7
Ja mám pocit, že Birdz už dávnejšie predali nejakému šialenému vedcovi, ktorý tu už len robí nejaký dlhodobý sociálny experiment. Platený z eurofondov.
11
Hrozne sa mi lubi ako to birc kolektivne strolloval dufam, za sa ten typek najde
13
Ako moze vyhrat niekto, kto tu ani nechodi? Cele hlasovanie bolo zmanipulovane....
Napíš svoj komentár
- 1 Lejla32: Uz mi priatel lezie s tym iqosom hore krkom... fuuurt ho ma v ruke......
- 2 Tanji: 8 hodin vecer cez vikend je idealny cas na vrtanie do panelov. Cely den...
- 3 Miro777: Dnes som sa na Linkedine v statuse od znamej sexuologicky docital ze 10% muzov...
- 4 Nats: nikdy som nebola velmi filmova ale tento rok som videla uz 13 filmov! ...
- 5 Tomas5555555: Menej betonu, viac zelene v mestách, na dedinách... koment
- 6 Abstraktdepres: Urobil som si dnes čaj z čerstvého zázvoru. Plus med. La-ho-da! ...
- 7 Tulipanoo: boli sme vcera na Babygirl v kine a teda, bolo to fakt dost...
- 8 Teal: youtu.be/mvsdOx_LzAs...
- 9 Bot: 2. seria Sila na mňa vysypala toľko informácií ktoré vedú k toľkým otázkam, ...
- 10 Lytaryta: Csurran, Cseppen
- 1 Azizi: Prosím dievčatá, ktoré máte väčšie skúsenosti s líčením než ja, poradili by...
- 2 Lejla32: Uz mi priatel lezie s tym iqosom hore krkom... fuuurt ho ma v ruke......
- 3 Tanji: 8 hodin vecer cez vikend je idealny cas na vrtanie do panelov. Cely den...
- 4 Robinson444: Fantasticky som si zaplával. 60 bazénov. Nádhera.
- 5 Lytaryta: btw (zatial marne) zhánam NOVY nbk do ~ 300e, s trackpointom, ...
- 6 Miro777: Dnes som sa na Linkedine v statuse od znamej sexuologicky docital ze 10% muzov...
- 7 Lejla32: Odporúčam, kto by si este chcel troska upravit nazor na Honzu a Sabi...
- 8 Nats: nikdy som nebola velmi filmova ale tento rok som videla uz 13 filmov! ...
- 9 Tomas5555555: Menej betonu, viac zelene v mestách, na dedinách... koment
- 10 Abstraktdepres: Urobil som si dnes čaj z čerstvého zázvoru. Plus med. La-ho-da! ...
- 1 Samsebou30: Mama ma posiela tiež na ten speed dating o ktorom sme sa už bavili,...
- 2 Miro777: Birdzo kolko je *realisticky* mesacny brutto plat, ktory keby dosiahnete tak si poviete...
- 3 Kobra: Ženy. Môžte si za to sami, že si na vás honím čuráka!
- 4 Tulipanoo: januarove zistenia v kocke: vobec mi nevadi, ked ma typek dieta, vlastne...
- 5 Kviatek: Boha, neexistuje väčšie pičohovno jak Bombic. To je kapitálny zmrd.
- 6 Lytaryta: u mna to není "posúvanie sa vpred", ten postup, progress, ale...
- 7 Miro777: Vcera som sa nechcene dozvedel vela podrobnosti o sexualnom zivote mojej byvalej kolegyne/dlhorocnej mentorky...
- 8 Willbebetter: I mean toto je TAK zle ze mam NDA lebo cybersec vie byt TAK...
- 9 Azizi: Prosím dievčatá, ktoré máte väčšie skúsenosti s líčením než ja, poradili by...
- 10 Lejla32: Uz mi priatel lezie s tym iqosom hore krkom... fuuurt ho ma v ruke......