Birdz
samotný portál, hľadá sa
najnedávnejšie lognutie
9. 1.januára 2021 01:13
7055 dní na BIRDZi
regnutý od 22. novembra 2005
medzi prvými, keď vznikali prvé testovacie profily
VYHODNOTENIE ANKETY O NAJPOPULÁRNEJŠIEHO POUŽÍVATEĽA BIRDZ
4.miesto: @antifunebracka - 11,1% hlasov (6)
3.miesto: @mayben - 16,7% hlasov (9)
2.miesto: @torpedo08 - 31,5% hlasov (17)
1.miesto: @fxxovdehydratovanyotec - 40,7% hlasov (22)
4.miesto: @antifunebracka - 11,1% hlasov (6)
3.miesto: @mayben - 16,7% hlasov (9)
2.miesto: @torpedo08 - 31,5% hlasov (17)
1.miesto: @fxxovdehydratovanyotec - 40,7% hlasov (22)
15 komentov
1
ye6xncvl
25. 7.júla 2017 22:18

3krat huraa pre @fxxovdehydratovanyotec !
2
Zúčastneným a voličom ďakujeme, víťazovi a umiestneným gratulujeme a žiadame víťaza aby sa nám ozval v TS
5
hlasy od operpohromy, poperpohromy a stoperpohromy boli odignorovane
7
Ja mám pocit, že Birdz už dávnejšie predali nejakému šialenému vedcovi, ktorý tu už len robí nejaký dlhodobý sociálny experiment. Platený z eurofondov.
11
Hrozne sa mi lubi ako to birc kolektivne strolloval dufam, za sa ten typek najde
13
Ako moze vyhrat niekto, kto tu ani nechodi? Cele hlasovanie bolo zmanipulovane....

Napíš svoj komentár
- 1 3kratadost: Cotijebe, dobry trening na chrbat som dal. Mal som pocit, ze stary...
- 2 3kratadost: Na zaklade dat, Within Temptation je moja oblubena kapela. Nemaju sice jediny song,...
- 3 Raketak: 60 - 100 milionov obeti komunizmu je inak riadna blbost , ked si...
- 4 Abstraktdepres: Nerobíte niekto v AutoCADe? Neviem prísť na to ako nastaviť "mieru" perspektívy, pri...
- 5 Y4nn4: youtu.be/kU3QqNx6fPQ...
- 1 Samsebou30: Myslíte, že sa nájde ku mňa vhodná kompatibilná baba, ktorá by ma...
- 2 Raketak: Najvacsi green flag u holky je , ked ma rozum a je komunistka...
- 3 Tomas5555555: Nikdy nepochopim preco studenti musia na mature pisat slohy, beletrie.. k comu im...
- 4 3kratadost: Cotijebe, dobry trening na chrbat som dal. Mal som pocit, ze stary...
- 5 Bot: Mini rant: Málo vecí ma vie vytočiť tak ako keď vidím niekoho v obchode...
- 6 Teal: Upokojujúce youtu.be/pJsn75sCoiQ...
- 7 3kratadost: Na zaklade dat, Within Temptation je moja oblubena kapela. Nemaju sice jediny song,...
- 8 Lytaryta: Polsko ! (..ale...
- 9 Raketak: 60 - 100 milionov obeti komunizmu je inak riadna blbost , ked si...
- 10 Protiuder22: Zajtra skúsim spraviť mrkvové kimči.
- 1 Mytickaentita: chcela by som mať doma jedného Alfa < 3
- 2 Mytickaentita: mňa už ani uzmieračik nefixne
- 3 Samsebou30: Myslíte, že sa nájde ku mňa vhodná kompatibilná baba, ktorá by ma...
- 4 Mytickaentita: psychiater je jediný doktor ku ktorému sa nebojím chodiť
- 5 Lejla32: Dosť mi chyba v modernom pope takáto hudba... normálne pesničky! Ktoré sú originálne, ...
- 6 Lejla32: Najinteligentnejsi ludia na birdzi: 1) Tomas55555 2) Raketak ...
- 7 Samsebou30: Ja myslím, že keby niekto z tejto koalície vysral aj hovno, tak...
- 8 Lejla32: 2 dni som šoférovala 6-stupnovy manuál a len ma to utvrdilo v tom, ...
- 9 Domek: Haha, vtipná story. Máme v robote od decembra strašne primitívnu team leaderku, ...
- 10 Thunderstorm: v apríli si splním sen a budem mať svoj prvý pole dance photoshoot <...