Bl33d
27-ročná žena, single, narcis, veriaca v seba
najnedávnejšie lognutie
4. 4.apríla 2020 21:22
2798 dní na BIRDZi
regnutá od 26. marca 2017
Spevak z Linkin Park (vraj) spachal samovrazdu... » www.altpress.com/news/entry/ches...
31 komentov
1
petuska11111
20. 7.júla 2017 20:35
To si robíš srandu... nie. to musí byť nejaký bullshit.
2
FUCK
Síce som fanúšikom nebol, ale je ho škoda.
Asi je to fakt pravda, lebo veľmi veľa veľkých novín o tom píše.
Síce som fanúšikom nebol, ale je ho škoda.
Asi je to fakt pravda, lebo veľmi veľa veľkých novín o tom píše.
3
5
@ps102 tiež som ich až tak nepočúvala, aj keď pár songov som mala celkom rada... každopádne je to smutné
6
brat bol 2 tyzdne dozadu na koncerte lebo o tom snival uz niekolko rokov :/ a ked vysiel posledny album tak mi presne ukazoval tu pesnicku so smrtou a...ach
10
@sianagirl245 aj keby, tak v jeho postaveni nebol problem zacat robit prakticky cokolvek. vacsinu samovrahov sice chapem, ale zrovna takychto absolutne vobec nie.
11
@notme napriklad? Predstav si aky tlak napr. vytvaraju fanusikovia alebo teda samotna popularita..mozno chcel utiect prave pred tym. Mozno to mohlo byt cokolvek ine zo sukromia...aj on bol len clovek rovnako ako hocijaky iny samovrah...
13
@sianagirl245 hlupost. ludia sa zabijaju, lebo nevedia zvladat svoj zivot. ako sa da nezvladat zivot, ked mas prakticky neobmedzene moznosti?
16
@notme Podstatou depresie je práve to, že na tom ty nemáš čo chápať. Tebe sa možno vidí, že mal možnosť robiť hocičo so svojím životom, lenže on už očividne žiadnu možnosť nevidel ako východisko vo vzťahu k problémom, ktoré mal.
17
@ryu4 praveze ja depresiu poznam a chapem az privelmi dobre a presne preto nechapem ludi ako bol on. depresia sama o sebe vacsinou nieje choroba v pravom zmysle slova, je to reakcia mysle na nieco, co sa v tvojom zivote deje. a ked ma niekto moznost zmenit cokolvek, ma moznost odstranit pricinu depresie. ziadna depresia, ziadna samovrazda. a ak nahodou ide o taku tu depresiu, ktora je konecnou diagnozou (ejkejej chemicka nerovnovaha v mozgu vyvolana tym, ze sa tam nieco proste posralo) a nema svoju pricinu v zivotnych udalostiach postihnuteho, tak sa da skvele zvladat antidepresivami, cize opat ziadna depresia a ziadna samovrazda. co mi unika?
19
@notme týpek bol ako decko zneužívaný, slopal, drogoval, nedávno sa mu zabil dobrý kamarát, ktorý by dnes mal narodeniny...
Mohlo to spustiť všeličo...
Mohlo to spustiť všeličo...
20
@notme To že sa depresia dá u každého a vždy skvele zvládať antidepresívami máš odkiaľ? A preboha, ako môžeš tvrdiť, že mohol zmeniť čokoľvek? Čo to vlastne podľa teba znamená? Čo ak mal zlé vzťahy v rámci rodiny, to asi ťažko zmeníš len tak.
21
@ryu4 "To že sa depresia dá u každého a vždy skvele zvládať antidepresívami máš odkiaľ?"
odkial to mam ja? odkial mas ty, ze ja nieco take mam? citaj co pisem, prosim.
odkial to mam ja? odkial mas ty, ze ja nieco take mam? citaj co pisem, prosim.
22
@notme Tak potom aký má zmysel tá tvoja poznámka o antidepresívach? Lebo ak netvrdíš, že sa to tak dá zvládať u každého a vždy, tak potom nechápem čo sa vlastne snažíš povedať.
A ak reaguješ, tak reaguj ne celý komentár.
A ak reaguješ, tak reaguj ne celý komentár.
23
@ryu4 naco by som vobec cital cely komentar, ked je uz z uvodu jasne, ze nebude davat zmysel? v @17 som dokonca implikoval, ze vacsina depresii sa NEDA zvladat antidepresivami a ty sa ma na otocku spytas hento? no nehnevaj sa...
24
@notme Ale na ďalší koment reaguješ, to je celkom zaujímavé. Ale opäť len na tú časť, ktorá ti vyhovuje.
Čiže podľa teba antidepresívami možno skvele depresiu zvládnuť vždy a u každého v tom prípade, ak "nemá príčinu v udalostiach postihnutého" (nech to už znamená čokoľvek). Toto máš odkiaľ?
Čiže podľa teba antidepresívami možno skvele depresiu zvládnuť vždy a u každého v tom prípade, ak "nemá príčinu v udalostiach postihnutého" (nech to už znamená čokoľvek). Toto máš odkiaľ?
25
@ryu4 reagujem iba na tie casti, kde sa da rychlo a efektivne dokazat, ze vravis hluposti. nemam naladu pisat slohy, aby som dokazal, ze aj ten zbytok su hluposti.
odkial? no okrem vlastnej skusenosti a asi 345 vedeckych clankov v tom zohrava svoju ulohu aj common sense (to je ta vec, ktora mi tiez umoznuje citat text s porozumenim). ked sa vyskytuje "nieco", coho existencia je kauzalne podmienena pricinou X a ja mam v rukave "volaco", co spominanu pricinu X odstrani, ako to asi bude vplyvat na "nieco"?
odkial? no okrem vlastnej skusenosti a asi 345 vedeckych clankov v tom zohrava svoju ulohu aj common sense (to je ta vec, ktora mi tiez umoznuje citat text s porozumenim). ked sa vyskytuje "nieco", coho existencia je kauzalne podmienena pricinou X a ja mam v rukave "volaco", co spominanu pricinu X odstrani, ako to asi bude vplyvat na "nieco"?
26
@notme 1. To áno, lebo vlastná skúsenosť je tak presný a objektívny spôsob, ako posudzovať nejaký zdravotný problém a jeho liečbu.
2. "345 vedeckych clankov" Kde?
3. Aha, ako napríklad aj "common sense", ktorý ti umožňuje zotrvávať vo svojom presvedčení aj keď rámcom pre celú túto strašne plodnú a príjemnú diskusiu je prakticky dôkaz o tom, že nemáš pravdu.
Ale končím, už len preto, že stále si nereagoval na väčšinu z toho čo je v @20.
2. "345 vedeckych clankov" Kde?
3. Aha, ako napríklad aj "common sense", ktorý ti umožňuje zotrvávať vo svojom presvedčení aj keď rámcom pre celú túto strašne plodnú a príjemnú diskusiu je prakticky dôkaz o tom, že nemáš pravdu.
Ale končím, už len preto, že stále si nereagoval na väčšinu z toho čo je v @20.
27
@ryu4 ty by si mal koncit nie preto, ze som nereagoval na nejake dristy, ale preto, ze nemas co relevantne povedat. precitaj si este raz, ze co sa ma tam vlastne pytas a porozmyslaj, preco som to odignoroval. kto by sa uz len zabijal kvoli zlym vztahom v rodine? co je to za argument? kam ta otazka smeruje? ved to je bohapusta picovina po vsetkych smeroch, neexistuje jediny dovod jej venovat pozornost. milujem, ked ide o depresii rozpravat clovek, co psychiatra videl sotva na ulici a precital si o nej dva clanky v novom case pre zeny.
28
@moouselet to ale nieje dovod na samovrazdu. mna tiez nema nikto rad, vztahy v rodine stoja za prd, kamaratov mam malo, blizkych kamaratov este menej (vlastne to bude asi presne jeden kus), o priatelke nehovoriac. a to je len spicka ladovca mojich problemov. no napriek tomu zijem. ano, mam kvoli tomu tazke depresie a ano, rozmyslam o samovrazde skoro neustale, no neurobim to. z jeho pozicie sa dalo vyriesit nesmierne mnozstvo problemov a neviem si predstavit, ze tie, ktore sa vyriesit nedaju, su dostatocny dovod obesit sa. trauma, ktoru spominal @ps102 sice do velkej miery zavazi tiez, no na druhej strane obeti zneuzivania medzi nami ziju tisice. statistiky sice nemam, no myslim, ze vacsina z nich samovrazdy nepacha. moj postoj je moznoze fuj skaredy, no budem si stat za tym, ze ludia ako on su (boli) velmi slabi.
30
@notme mne sa paci ako ludia posudzuju ze co je dovod na samovrazdu a co nie...niektori vyskocia z okna aj kvoli zlemu vysvedceniu.
31
@moonlawoo zufalstvo je tagovat cislom. ked uz mi chces daco povedat, bolo by fajn, ak by si mi o tom dal vediet, nemyslis?
@Moouselet @28 posledna veta.
@Moouselet @28 posledna veta.
Napíš svoj komentár
- 1 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 2 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 3 Pink: Páči sa mi, keď ma chlap modré/tmavozelené oči a tmavšie vlasy <...
- 4 Teal: Prisahal by som, že som akurát stretol Jamesona/Jaroša.
- 5 Samsebou30: youtu.be/Plhtk_XJqhM...
- 6 Tulipanoo: youtu.be/_f9b0NB5o4E...
- 1 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 2 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 3 Pink: Páči sa mi, keď ma chlap modré/tmavozelené oči a tmavšie vlasy <...
- 4 Teal: Prisahal by som, že som akurát stretol Jamesona/Jaroša.
- 5 Oxidbromu: Zur Kenntnis genommen.
- 6 Samsebou30: youtu.be/Plhtk_XJqhM...
- 7 Tulipanoo: youtu.be/_f9b0NB5o4E...
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Miro777: Kolko je pre vas hranicna suma penazi, ze keby ich mate zo dna...
- 3 Miro777: 24 rocna junior marketerka od nas otehotnela s 53 rocnym sefom sales oddelenia ...
- 4 Teal: Z dôvodu choroby sa dramaticky zvýšilo moje čerpanie homofisov. Za tento rok mám aktuálne...
- 5 Manutdman: Páči sa vám, keď babe vytŕča ucho spod vlasov? Počul som ženský názor,...
- 6 Abstraktdepres: Keď dievčatám nevytrča s pod dlhých rovných vlasov ani kus elegantného malého ucha, ...
- 7 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie upratovať < 3
- 8 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 9 Dreyjir: Ako mať rád/pozitívne a vrúcne sa naladiť voči človeku, ktorý mi je proti...
- 10 Yacopsae: Už mám manželku. < 3