roztomilé copánky som cez víkend mala :3
28 komentov
1
demoniqangel
15. 5.mája 2017 16:29
tak preco si si kozy fotila?
14
@trdelniiiq je vzdy zabavne vediet ze na mna niektory nemozu prestat mysliet ani po vyse siestich ci az osmych rokoch?
16
@padlyanjel kazdy, kto to videl je uz nadobro poznaceny po zbytok zivota. nieco ako ptsd u veteranov. a bolo to tak pred 2
17
@trdelniiiq pred dvoma? Bolo to prvy ci druhy rocnik na strednej to uz je veeeelice daleko to bolo ked som mala 16, teraz mam 23
18
@trdelniiiq pred dvoma to isto nebolo, pred dvoma rokmi som to tu videl ja, ked to v nejakej kauze vytiahol jej oponent. cize original musel byt davnejsie
a inak, dobre vyzeras
a inak, dobre vyzeras
19
@notme lol, no ja som to popravde videl tiez az cez to, ked to niekto iny vytiahol. je mozne, ze performance maestra som tak zazrel uz len v reprize
21
@nats aaa toto ma dostalo prečo??
@moonshine za taký výstrih by ma birdz ukameňoval..síce už teraz mám pocit, že som to asi prehnala ono je to hlavne skôr tak popod prsia
@moonshine za taký výstrih by ma birdz ukameňoval..síce už teraz mám pocit, že som to asi prehnala ono je to hlavne skôr tak popod prsia
22
@bunat Aj mňa prekvapilo na aký záber si sa odhodlala ;-D Ale tak, je to len fotka, a birdzáci.. (aj) na živo je to super dievča!
25
@corhellka v skratke, ked mala sasuke svoje hanbate obdobie a postovala sem rozne casti jej tela, primarne dekoltaz, jedna fotografia prevysovala svojim nesmierne artistickym az renesancnym pristupom ostatne. a to bola ta, kde si medzi cecky narvala bambinko a odfotila to.
27
@antifunebracka hej je to tak ale niekde som citala, ze je to vraj bezne
btw kauzu bambino si pamätam aj ja a na birdzi som len 4-5 rokov, cize vazne to nemohlo byt skor
btw kauzu bambino si pamätam aj ja a na birdzi som len 4-5 rokov, cize vazne to nemohlo byt skor
28
Ony vraj rastú s3edavo... teda nvm, či v 20 r. ešte rastú, ale tak aspoň uspokojíš vkus tých, ktorým sa páčia menšie aj tých, čo preferujú väčšie
29
@antifunebracka
Náhodou, Čárlí, záver tvojej vety v @28 mi prišiel aj ako
vtipný, rovnako tak elegantne diplomatický, takže kebyže
tvoje komenty sú takéhoto druhu, tak ťa začnem hádam
aj mať rada.
Vlastne, ...
ja ťa mám rada tak či tak, aj keď som u teba Braňo z TéTé,
ale čo už, chalani mávajú rôzne zábavky, tak prečo nie aj takáto ...
Náhodou, Čárlí, záver tvojej vety v @28 mi prišiel aj ako
vtipný, rovnako tak elegantne diplomatický, takže kebyže
tvoje komenty sú takéhoto druhu, tak ťa začnem hádam
aj mať rada.
Vlastne, ...
ja ťa mám rada tak či tak, aj keď som u teba Braňo z TéTé,
ale čo už, chalani mávajú rôzne zábavky, tak prečo nie aj takáto ...
30
@demoniqangel @1
kua, šak dokonalý ťah reklamného mága, magiánky
navnadí na kozy, aby mohla upriamiť pozornosť
na to, o čo jej ide, ... o copánky predsa.
Dá rozum, ŇE ?!?
kua, šak dokonalý ťah reklamného mága, magiánky
navnadí na kozy, aby mohla upriamiť pozornosť
na to, o čo jej ide, ... o copánky predsa.
Dá rozum, ŇE ?!?
Napíš svoj komentár