

To len tak..na inšpiráciu
10 komentov
1
artusios
6. 4.apríla 2014 19:18

Pekne to vyzerá.
3
@zajkousko j,cviklu som nespravila predtým na pare/inak takže kým bola makka zvyšok trošku predbehol,každopádne to bolo skvelé /mimo pár kelu čo som vyhodila teda a ten predný zemiak je sčasti od cvikle otlačený /
7
@FlashLight rada ti zodpoviem na otázku s menšou pomocou uja Googla
Tempeh je sójový výrobok, ktorý sa vyrába kultivovaním a kvasením celých sójových bôbov. Uvarené bôby sú naložené do kultúry Rhizopus oligosporus alebo Aspergillus oryzae a tá nimi prerastie, spojí ich a vytvorí tvrdú konzistenciu bielej farby. Táto pleseň zaručuje obsah vitamínu B12, ktorý je nevyhnutný pri vegánskej diéte, pretože ako jediný je čisto živočíšneho (v podstate bakteriálneho) pôvodu a nedá sa nahradiť rastlinnými náhradami. Preto sa v jedlách používa ako náhrada mäsa.
Tempeh je pôvodom z Indonézie a rozšírený je v celej juhovýchodnej Ázií niekedy je označovaný ako „Indonézske mäso“. Je dobre stráviteľný, pripravuje sa na rôzne spôsoby a nevyžaduje si dlhú tepelnú úpravu. Obsahuje veľké množstvo vitamínov, vlákniny a proteínov.
Tempeh je sójový výrobok, ktorý sa vyrába kultivovaním a kvasením celých sójových bôbov. Uvarené bôby sú naložené do kultúry Rhizopus oligosporus alebo Aspergillus oryzae a tá nimi prerastie, spojí ich a vytvorí tvrdú konzistenciu bielej farby. Táto pleseň zaručuje obsah vitamínu B12, ktorý je nevyhnutný pri vegánskej diéte, pretože ako jediný je čisto živočíšneho (v podstate bakteriálneho) pôvodu a nedá sa nahradiť rastlinnými náhradami. Preto sa v jedlách používa ako náhrada mäsa.
Tempeh je pôvodom z Indonézie a rozšírený je v celej juhovýchodnej Ázií niekedy je označovaný ako „Indonézske mäso“. Je dobre stráviteľný, pripravuje sa na rôzne spôsoby a nevyžaduje si dlhú tepelnú úpravu. Obsahuje veľké množstvo vitamínov, vlákniny a proteínov.
9
@FlashLight najviac mi chutí udený teda,aj "čistý" aj opraženy,ak si niekedy dáš daj vedieť či chutilo

Napíš svoj komentár
-
1 Vcera som sa po dlhej dobe...
-
2 Uhadni birdzaka
-
3 Najde osamely Teal konecne svoju raketacku?
- 4
Obrázok od Tomas5555555
- 5
Obrázok od Tomas5555555
- 6
Obrázok od Tomas5555555