Dadley
31-ročná žena, zadaná, na chlapcov, veriaca v seba
najnedávnejšie lognutie
16. 3.marca 2020 12:22
4505 dní na BIRDZi
regnutá od 26. júla 2012
Skype je super vynález.. Aspoň takto s ním môžem byť :3
11 komentov
1
leilla
22. 2.febuára 2015 21:30
5
@antifunebracka ach ale moje nálady, to je jak na hojdačke.. večer a ráno mi bolo uplne v pohode, pozitivna nalada všetko, a teraz mi je zas do plačuu...
6
zaciatky su vzdy tazke, ved to je uplne normalne, ze ti chyba priatel... kedy sa vrati? na ten okamih sa sustred
8
na toho aprila sa tes, premyslaj, co budete spolu robit, ako ho preqapis a taak... asi nemozes ist za nim, hm
9
tak ja mam narodky v aprili, mame vyročie piate, sviatky su.. všetko super len je to hrooozne daleko ešte
10
ale kazdou sekundou je to blizsie aspon ho mozes vidiet, ked uz ne objat, dakedy ani tuto vymozenost ludia nemali
11
@antifunebracka to máš pravdu, že je to stále bližšie musim mysliet pozitivne, len chvilkami to nieje take jednoduche
Napíš svoj komentár
- 1 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 2 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 3 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 4 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...
- 1 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 2 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 3 458katka: chcela by som žiť bez kabelky
- 4 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 5 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...
- 6 Hovado: Kým hodinky Prim idú aj položené na stole, Pabjedy potrebujú pohyb, inak...
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Tomas5555555: Mesačne miniem 54 eur na jedlo a som najedený do sýta ...
- 3 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 4 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 5 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 6 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 7 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 8 Karamella: Kúpila som si IPL epilator od Philipsu, som zvedavá, či na to...
- 9 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 10 Hovado: Poriadky všade okolo mňa a stále je tu bordel... Ja to nechápem, celé...