Dadley
31-ročná žena, zadaná, na chlapcov, veriaca v seba
najnedávnejšie lognutie
16. 3.marca 2020 12:22
4546 dní na BIRDZi
regnutá od 26. júla 2012
Skype je super vynález.. Aspoň takto s ním môžem byť :3
11 komentov
1
leilla
22. 2.febuára 2015 21:30
5
@antifunebracka ach ale moje nálady, to je jak na hojdačke.. večer a ráno mi bolo uplne v pohode, pozitivna nalada všetko, a teraz mi je zas do plačuu...
6
zaciatky su vzdy tazke, ved to je uplne normalne, ze ti chyba priatel... kedy sa vrati? na ten okamih sa sustred
8
na toho aprila sa tes, premyslaj, co budete spolu robit, ako ho preqapis a taak... asi nemozes ist za nim, hm
9
tak ja mam narodky v aprili, mame vyročie piate, sviatky su.. všetko super len je to hrooozne daleko ešte
10
ale kazdou sekundou je to blizsie aspon ho mozes vidiet, ked uz ne objat, dakedy ani tuto vymozenost ludia nemali
11
@antifunebracka to máš pravdu, že je to stále bližšie musim mysliet pozitivne, len chvilkami to nieje take jednoduche
Napíš svoj komentár
- 1 Tulipanoo: Ludia maju bezne anginu, chripku, aj niekolkokrat do roka, ja mam...
- 2 3kratadost: Zuckerbergove algoritmy na odporucanie reklam su naozaj vymakane. Konzistentne mi dokazu odporucat produkty, ...
- 3 Luc.ka: Perinbaba2 nanovo zadefinovala vyznam slova picovina.
- 4 Protiuder22: www.youtube.com/watch?v=bPA...
- 1 Luc.ka: Kvalitny kus nabytku www.instagram.com/p/DEVEgFVz2...
- 2 Tulipanoo: Ludia maju bezne anginu, chripku, aj niekolkokrat do roka, ja mam...
- 3 Oxidbromu: Nevideli ste prosím niekde moju zubnú niť?
- 4 3kratadost: Zuckerbergove algoritmy na odporucanie reklam su naozaj vymakane. Konzistentne mi dokazu odporucat produkty, ...
- 5 Luc.ka: Perinbaba2 nanovo zadefinovala vyznam slova picovina.
- 6 Protiuder22: www.youtube.com/watch?v=bPA...
- 1 Tanji: Som fakt nasraty, co ma akoze clovek co nieje milionar robit ked chce...
- 2 Willbebetter: V zivote nikdy som sa k tomuto nechcela dostat, ze sa budem mat...
- 3 Lostinthedark: To vážne, do psej matere? x.com/EU_Commissi...
- 4 Tomas5555555: Hymna za 50 tisíc eur, nechápem tomu.... koment...
- 5 Lostinthedark: Tazko sa mi to priznava, ale... chyba mi tu taky ten tucnucky emo...
- 6 Azizi: Vy čo máte Android, ako prosím zmenšujete fotky, aby sa sem dali...
- 7 Smartboy: Som jediný, koho irituje ako v reklamách stále hovoria Lííídl? Kde je v...
- 8 Azizi: Zajtra má byť poľadovica na cestách, skrížilo mi to plány :/ Dokelu aj...
- 9 Nats: akozeee preco cely internet nema crush na margaret qualley?!
- 10 Robinson444: Remake N O S F E R A T U Kto...