Dadley
31-ročná žena, zadaná, na chlapcov, veriaca v seba
najnedávnejšie lognutie
16. 3.marca 2020 12:22
4612 dní na BIRDZi
regnutá od 26. júla 2012
Skype je super vynález.. Aspoň takto s ním môžem byť :3
11 komentov
1
leilla
22. 2.febuára 2015 21:30

5
@antifunebracka ach ale moje nálady, to je jak na hojdačke.. večer a ráno mi bolo uplne v pohode, pozitivna nalada všetko, a teraz mi je zas do plačuu...
6
zaciatky su vzdy tazke, ved to je uplne normalne, ze ti chyba priatel... kedy sa vrati? na ten okamih sa sustred
8
na toho aprila sa tes, premyslaj, co budete spolu robit, ako ho preqapis a taak... asi nemozes ist za nim, hm
9
tak ja mam narodky v aprili, mame vyročie piate, sviatky su.. všetko super len je to hrooozne daleko ešte
10
ale kazdou sekundou je to blizsie aspon ho mozes vidiet, ked uz ne objat, dakedy ani tuto vymozenost ludia nemali
11
@antifunebracka to máš pravdu, že je to stále bližšie musim mysliet pozitivne, len chvilkami to nieje take jednoduche

Napíš svoj komentár
- 1 Mytickaentita: vyliaty vosk na stole je problém môjho zajtrajšieho ja
- 2 Samsebou30: Asi zo všetkého najviac neznášam opravy mobilov… Všetko je tam také mini prťavé, ...
- 3 3kratadost: HA! Moj diabolsky plan vysiel perfektne. Az na to, ze nedocielil pozadovany vysledok....
- 4 Tulipanoo: som si spomenula na (dnesnu) noc, ked som typkovi pod vplyvom latok o...
- 5 Abstraktdepres: Pokročil som v AutoCADe na vyššiu métu. Kresliť rôzne tyče ktoré nemajú žiadnu stranu...
- 6 Raketak: Stale si tu medzi vami pridem nesmierne inteligentny a rozhladeny ...nechcem sa chvalit vyskou...
- 7 Teal: Pozeral som nové video s pilotmi F1. Bola tam otázka, na aký moment...
- 8 Samsebou30: www.youtube.com/watch?v=KDd...
- 9 Yoss: 1725 Amsterdam ♫ www.youtube.com/watch?v=g65...
- 1 Azizi: @Lytaryta Naozaj neverím, že skutočne veríš tomu, že tomas555 má nejakú dcérku,...
- 2 Mytickaentita: vyliaty vosk na stole je problém môjho zajtrajšieho ja
- 3 Samsebou30: Asi zo všetkého najviac neznášam opravy mobilov… Všetko je tam také mini prťavé, ...
- 4 Mezomus: konecne som donutil sefa, aby ma vyhodil! KONECNE! akoze, 1.5 mesiaca snahy...
- 5 3kratadost: HA! Moj diabolsky plan vysiel perfektne. Az na to, ze nedocielil pozadovany vysledok....
- 6 Tulipanoo: som si spomenula na (dnesnu) noc, ked som typkovi pod vplyvom latok o...
- 7 Tomas5555555: Oprava chodníkov = jedna z najzbytočnejších prác... koment... www.birdz.sk/uploads/_ph...
- 8 Jf: Uzasne..pracovne som dokazila co som mohla a netusim ako z toho von..minuly rok uspesny...
- 9 Abstraktdepres: Pokročil som v AutoCADe na vyššiu métu. Kresliť rôzne tyče ktoré nemajú žiadnu stranu...
- 10 Raketak: Stale si tu medzi vami pridem nesmierne inteligentny a rozhladeny ...nechcem sa chvalit vyskou...
- 1 Samsebou30: Čo to má dnešná mladá generácia za štýl obliekania? Veď to čo majú na...
- 2 Mytickaentita: mám chuť na červené víno
- 3 Azizi: @Lytaryta Naozaj neverím, že skutočne veríš tomu, že tomas555 má nejakú dcérku,...
- 4 Samsebou30: Viete čo, ja sa idem prejsť a kúpiť niečo tuná ženám k MDŽ,...
- 5 Raketak: Tak si to zhrnme : obeti komunizmu cca do 100 milionov / obeti kapitalizmu...
- 6 Lejla32: Mam pocit, ze kazda baba co nema vyslovene modelkovsky nos tak uz ide...
- 7 Teal: Dnes som celé poobedie učil bicyklovať svoju vnučku. Krásny deň! Tie deti rastú ako...
- 8 Teal: Zdá sa, že Annoying pomaranč má v rukách stále menej kariet. Ja...
- 9 Karamella: Koľko kníh prečítate za mesiac/rok ? Ja zvyknem tak 2 knihy...
- 10 Lejla32: Omg to co predviedla ta pizda Tabakova v SND? Sa mi asi sniva.... jebe...