Áno mám skurvenú povahu. Vychádzať so mnou je umenie.
Nie každý mi sadne. Teda, sadne mi mimoriadne málo ľudí.
A ak si myslíte, že sa chystám len pourážať ľudí, ktorí mi nesedia alebo sa sťažovať ako ma majú všetci za piču a že taká nie som, tak ste na omyle. Chystám sa len napísať bla bla bla a nič viac.
Áno, neskutočne veľa ľudí ma serie, pretože mňa serie skoro každý. Serú ma prijebané názory prijebaných ľudí.
Hodnotím neobjektívne a väčšinou som zaujatá voči veciam. Neznášam keď mi niekto protirečí, lebo aj tak ma hovno chápe a myslí si že ma pozná lepšie ako ja seba samu.
Neznášam keď ma niekto poníži. Ak ma niekto "zadupe do zeme".
Napríklad som niekedy strašne nenávidela keď môj priateľ povedal na verejnosti keď bol so mnou, aj keď len nevinne, že nejaká baba je pekná. Ale nie preto žeby som žiarlila, to vôbec. Urazilo ma to, urazilo to moju debilnú povahu. A no a čo? Nie som sama, napočítala by som takých X ktoré by to urazilo tiež.
Ale to len okrajovo.

Ale nepovedala by som o sebe že som namyslená. Ale hej, niekomu sa zdám. Teda, väčšine sa zdám. Ale nie som. Nemám byť na čo. Možno som len hrdá na seba, aká som. Čo by som sa mala skôr niekedy hanbiť. Lebo ľudí ide zo mňa trafiť šľak. Ale len tých, ktorí sa nad tým aká som pozastavujú, takých čo ma chcú silou mocou zmeniť a takých, ktorí ma nechápu.
Treba ma mať v piči a je po probléme.

Takisto som nespokojná a náladová. A občas introvert.
Keď vyzerám dobre, ide mi na nervy že sa ľudia na mňa na ulici pozerajú. Keď vyzerám zle, tak mám ešte väčšie nervy.
Nikola by o tom vedela rozprávať. Ale ona je inteligentný človek. Ona je jediný človek, ktorý mi ešte nešplechol do tváre že som neznesiteľná. Ale pravda je aj to, že pri nej neznesiteľná nie som.
A to o niečom svedčí. Máme práve toľko spoločného, nakoľko sme od seba odlišné. Ale keby sme spojili dokopy našu žiarlivosť, myslím že by to bola jadrová zbraň.
Proste my sme dvojka.

No a čo sa týka hudby, tak to sa veľmi čudujem že pár ľudí to somnou vydržalo. Údajne mi nič nie je dosť dobré. Tak nie je, zbijem sa? Sú dve možnosti. Buď rozmýšľam obmedzene, alebo ľudia pre nedostatok informácií hodnotia moje zmýšľanie zle.
Lenže ja som nikoho nezvozila. Nikdy som nikomu nepovedala že na to nemá. A nech si hovorí kto chce čo chce, ja viem že také to už nebude. Nebudem stáť na jednom mieste, pohnem sa ale láskavo ma nechajte mať svoj názor. Lebo ten nezmením. A teraz sa so mnou budú hádať dlhú dobu. A nech. Viem čo viem a viem že je to pravda.
A úplne najviac neznášam, keď sa mi pchajú do toho ľudia, čo vedia nie že prd ale absolútnu piču.

No a najideálnejšie je, keď ma necháš žiť si svoju pravdu, lebo ja proste nikdy neuznám že pravdu nemám. Tak ako si ty myslíš že máš pravdu a stojíš si za ňou, tak si to myslím aj ja. Je to úplne prirodzené. Stačí ak mi povieš len "mysli si" a ďalej neriešiš. Neskúšaj po mne kričať, lebo neznášam keď po mne niekto vrieska. Čo som ja?

A strašne rada sa fotím, lebo som narcis. Ale som narcis čo sám seba neznesie. Presne tak sa charakterizujem.
A neviem o čom to tu je. Proste si len priznávam že nemám zrovna najednoduchšiu povahu.
A ešte k tomu som na to aj hrdá

 Blog
Komentuj
 fotka
lenuska175  26. 8. 2010 13:05
Páči sa mi to, ako si sa opísala.

Ani neviem prečo, takým fajn štýlom a obsah je skvelý..Myslím, že málokto vie seba takto charakterizovať
 fotka
ena233  26. 8. 2010 13:36
tak niečo máme isto spoločné
 fotka
principessa  26. 8. 2010 18:40
Krásne ako vieš samú seba zvoziť pod tú najčiernejšiu zem a zároveň sa krásne pozdvihnúť. Milujem ľudí čo majú svoj pevný názor, stoja za ním a nenechajú sa ničím odradiť, kiež by takých ako si ty bolo viac! Wau!
Napíš svoj komentár