Predstav si svet, kde sa všetko, na čom ti kedy záležalo, postupne rozplýva ako záblesk svetla vo večnej noci ?. Každý úspech, každá spomienka, ktorá sa zdala byť pevná, mizne do prázdna, ako keby nič nikdy nemalo trvalú hodnotu ?️. Čas nie je priateľom ani nepriateľom, je len neutrálnym pozorovateľom, ktorý neúprosne kradne každý nádych, ktorý kedy urobíš ⏳. Všetci, ktorých miluješ, sa jedného dňa stanú len tieňmi vo vetre ?️, len bledými odrazmi na zaprášených fotografiách, ktoré nikto už nikdy nenájde.


A napriek tomu, v tej tichej ničote, sa možno začneš smiať ?. Smiať nad absurditou všetkého, smiať sa z toho, že aj tá prázdnota je len ilúzia. Lebo v tom momente, keď všetko zmizne, ostane len čistá sloboda ?️.


 Úvaha
Komentuj
 
 fotka
protiuder22  dnes 15:49
Všetko zmizne a zároveň všetko ostane. Na slobode tiež prestane záležať.
 
 fotka
robinson44  dnes 20:39
,,Predstav si svet, kde sa všetko, na čom ti kedy záležalo, postupne rozplýva ako záblesk svetla vo večnej noci"

- odpoveď: Stačí aby sa človek pozrel do minulosti a spomenul si na veci, ktoré považoval za dôležité. Dnes po nich ani pes neštekne.

,,Všetci, ktorých miluješ, sa jedného dňa stanú len tieňmi vo vetre ?️"
- áno aj nie. Zabudneš na nich. Ale oni ostanú tvojou súčasťou už navždy. A ty budeš zasa súčasťou niekoho iného a ten zas niekoho ďalšieho a tak ďalej. Všetci sme jedno. To je to čo sa snažím povedať, bejby.

,,čistá sloboda"
- súhlasím s kolegom vyššie. Sloboda bude len slovo významu.
 
 fotka
robinson44  dnes 20:42
*bez významu
Napíš svoj komentár