Dreyjir
4-ročné dievča
najnedávnejšie lognutie
dnes 12:31
2564 dní na BIRDZi
regnutá od 19. novembra 2017
Vanilkové termixy a produkty z Billy nezvyknem mať rada, ale vanilkový termix z Billy je úplne úžasný, lahodný, dokonalý. 10/10
6 komentov
1
kerrang
26. 4.apríla 2021 20:44
Ja mám veľmi rád jahodový, ale to je hotový zazrak keď sa niekde objaví
2
@kerrang @1 taký som ešte nemala, iba pistáciový a lieskovoorieškový. Špecializujem sa primárne na kakaové.
3
@dreyjir @2 Ja viem, no on je veľmi cenný keď sa niekde v obchode objaví, a hovorím "zázrak".. Mávali ho aj v tej Bille, ale taký druh keď sa dostane do obchodu, tak to len veľmi zriedkavo. Asi nie je jahôd alebo čo.. Ale ja som mal niekedy šťastie a jedol som ho tak do 10x, je inak veľmi chutný a z termixov ho najviac milujem.
Inak najviac preferujem klasický kakaový, to je moja cena útechy, keď ho niet zrovna..
Inak najviac preferujem klasický kakaový, to je moja cena útechy, keď ho niet zrovna..
4
Viem, tie pistáciové sú viac-menej bežné ako tie kakaové, ale občas vidno aj lieskovo-orieškové.. Tiež som už ochutnal aj pistáciový, lieskovo-orieškový, vanilkový a to už je asi všetko okrem toho kakaového a jahodového.
5
@kerrang @3 nechutí tak umelo? Bože a prečo nie sú aj malinové, čučoriedkové a napríklad marhuľové termixy?
Ja som zas našla raz taký termix, čo naozaj chutil ako nebo. Bol "normálny", kakaový, ale bol fakt vynikajúci, zloženie mal lichotivé, úplne som z neho bola unesená, ale n i k d e ho neviem nájsť. Čiže úplne chápem tvoj smútok za jahodovým.
Ja som zas našla raz taký termix, čo naozaj chutil ako nebo. Bol "normálny", kakaový, ale bol fakt vynikajúci, zloženie mal lichotivé, úplne som z neho bola unesená, ale n i k d e ho neviem nájsť. Čiže úplne chápem tvoj smútok za jahodovým.
6
@dreyjir @5 Tak ani nie, nemyslím si.. Teda určite ďaleko nie tak umelo ako tie žuvačky, čo boli spolu so s zberateľskou sériou kartičiek Pokémonov, čo som zas mal možnosť ochutnať po veľmi dlhom čase, lebo to sestra dostala od dakoho, a to bol iný kentus tie žuvačky.. Tam písali na obale po anglicky, že to je s jahodovou príchuťou, ale okolo jahody to ani náznakom neprešlo a bola z toho len nechutná umelina, ktorú som do 15 sekúnd aj musel vypluť, lebo strašné dačo. Sa divím, že som ich dakedy ako malý žuval, však viac ako minútu by som to nevydržal žuvať. Ale aj termix, ten tiež, myslíš si, že okolo pistácií, kakaových bôbov, lieskových orieškov, vanilky alebo jahôd prešiel? To je všetko len prispôsobené tej chuti.. A tie iné príchute, no neviem, to už si radšej otvor taký jogurt, lebo to sa im pochybujem, že bude chcieť ešte ďalej vymýšľať, aj keď možno by tým prekvapili..
To je aký? :o Mne chutia tie Nika celkom ako som dal fotku, to je asi môj naj termix. Ten z Lidla už nie je tak dobrý.. Tak ale svet mi kvôli tomu nespadol, a je kopu iných "potešení" napríklad Ferrero Rocher, Merci, jahodová Milka atď.
To je aký? :o Mne chutia tie Nika celkom ako som dal fotku, to je asi môj naj termix. Ten z Lidla už nie je tak dobrý.. Tak ale svet mi kvôli tomu nespadol, a je kopu iných "potešení" napríklad Ferrero Rocher, Merci, jahodová Milka atď.
Napíš svoj komentár
- 1 Majky538: Dnes som mal ten short meeting, kde manazer povedal, ze vyhodia remote...
- 2 Kviatek: Zdochol ti už pes? < 3
- 3 Lejla32: Mozno vás všetkých šokujem, ale nepozerám českú Ružu
- 4 Tulipanoo: youtu.be/mkBIv_zb3d8...
- 5 Samsebou30: youtu.be/l8_8oeGwfnQ...
- 1 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 2 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 3 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 4 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 5 Majky538: Dnes som mal ten short meeting, kde manazer povedal, ze vyhodia remote...
- 6 Kviatek: Zdochol ti už pes? < 3
- 7 Lejla32: Mozno vás všetkých šokujem, ale nepozerám českú Ružu
- 8 Teal: youtu.be/8J3BO6C_27M...
- 9 Tulipanoo: youtu.be/mkBIv_zb3d8...
- 10 Samsebou30: youtu.be/l8_8oeGwfnQ...
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Tomas5555555: Mesačne miniem 54 eur na jedlo a som najedený do sýta ...
- 3 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 4 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 5 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 6 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 7 458katka: chcela by som žiť bez kabelky
- 8 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 9 Karamella: Kúpila som si IPL epilator od Philipsu, som zvedavá, či na to...
- 10 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...