Asi pred týždňom sme sa s kamarátom dohodli, že začneme niečo robiť s našimi veľkými pivnými pupkami (aj keď stále tvrdím, že z piva ako takého sa nepriberá). Zhodli sme sa, ze najlepšie a najlacnejšie riešenie bude beh. Vytýčili sme teda dátum úvodného behu (ktorý sme zmenili ešte niekoľkokrát). V tom však nastal menší problém, ktorý bolo treba akútne riešiť. Isto si viete predstaviť, že bývalý neopunker, 22 ročný programátor, ktorý sedí celé dni buď doma, alebo na pive asi neubde mať vhodné oblečenie (obuv nevynímajúc).

Naštastie som si spomenul, že mám plnú skriňu vecí, ktoré mi kupovali druhí, čo zvyčajne automaticky znamenalo, že tie veci som na sebe nikdy nemal. Jedno z takýchto vecí je tričko, ktoré mi doniesla babka z Južnej Afriky. Ide o PR lacné tričko, ktoré sa predávalo v čase majstrovstiev sveta vo futbale. Kvalitou je podobné futbalovým dresom, veľmi pohodlné a aj vcelku dobre vyzerá, ale aj tak to nie je šálka mojej kávy.

Každopádne na beh poslúžilo veľmi dobre a nemusel som sa cítiť blbo, že nosím 2 roky po majstrovstvách niečo takéto. Svoj účel splnilo parádne. Tričiek iných farieb, ale s podobným materiálom mám viacero – zhodou okolností od tej iste babky – takže aspoň nemusím behať stále v tom istom.
A samotný beh? Ten ma dobil pozitívnou energiou, preto dúfam, že nedeľná športová aktivita nebola moja posledná.
Ak sa teda náhodou ako ja rozhodnete, že začnete behať, potešte svoje babičky a oblečte si na takúto príležitosť práve tričká, ktoré boli odsúdené na zánik.

 Blog
Komentuj
 fotka
sugy1  10. 7. 2013 19:13
si phán!
Napíš svoj komentár