chcel by som vediet,preco baba,ked jej davam take male jemne bozky na spodnu peru,tak mi ide otrhnut hlavu,ked vzdialym hlavu a nechcem jej dat normalnu pusu....
mne to raz jeden robil s tou vrchnou... teda len ze mi uprostred bozkavania zacal prechadzat jazykom po hornej pere... celkom pekne a sladke ak si to chce dakto vyskusat, hlasim sa
hej.D to verím ale ja napríklad mám problém v tom, že ked´ chcem aj ja pripojiť svoje pery alebo jazýček- aby neboli nečinné tak sa bojím , že ho vyruším a tak len pasívne haluzím čo mám robiť?hááá?!
ja vás zabijem... si tu ujeb**** s bezbrannej osôbky.. no dobre no!skúsim zaútoiť, len dúfam, že nebude mať zlomený jazyk...chápete...to by musel isť na traumačku DDDD
Tamvtme..ked sa mne baba pokusal anejak zakrocit tak som usiel hlavou dost do zadu,takze na mna nedociahla (vyhoda vysky 190cm )...mne ide proste o to,aby mala na mna pekne spomineky a pocity,ja radsej darujem krasu vo velkom ako by som ju mal dostat.....
tak keby som ja chcela zakrocit a chalan by usiel hlavou dozadu tak by sa ma to aj dotklo to jak keby tym chcel povedat, ze radsej nie, moc ti to nejde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
...pozri,ta baba ma chcela pripravit o panictvo,ale povedal som jej,ze len tak lahko to nepojde...takze ziaden kociar nehrozi....
a to s tym predlzovanim....cim to robim dlhsie,tym ma potom bolia viac a viac väzy
...ine reagovali aj prudsie
ale nie!dík.D