Joj, ty jeden holobriadok, drmľa, grešľa. Malý si, chrúst jeden, omražtek, ale už by si na butóny klikal? Bodaj ťa, oškrda akási!
Počúvaj, ty mrdofúz, štrbák. Chľasceš ako taký prepiduša, korheľ, chlipko, z tabaku kašleš ako taký taký chrchliak, mrcina, zdochliak. A čo si? Iba taký poľagan, hnilý kôň a mamľas. Jój, jak si ma napajedil.
nezvyknem ľuďom nadávať, jedine bratovi.. a vtedy nezabudnem dodať, že keď mu poviem, že je ... (nadávka, strieda sa to podľa potreby), tak tým nenadávam jemu ale ... (nadávkam)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
This agression wil not stand, man.
(pre podobné hlášky The Big Lebowski)
Počúvaj, ty mrdofúz, štrbák. Chľasceš ako taký prepiduša, korheľ, chlipko, z tabaku kašleš ako taký taký chrchliak, mrcina, zdochliak. A čo si? Iba taký poľagan, hnilý kôň a mamľas. Jój, jak si ma napajedil.
bambúch, borsuk, cicmák, cmuľo, čilek, čudák, čudo, drnaj, dromo, dudok, fičfiriť, fičúr, frckoš, geľo, čo kefu zožral, glemba, griňavec, griňo, grísniak, grnaj, chmuľo, chrapúň, chriapák, chruňo, jaštor, kamas, kľago, korheľ, kolodej, kolohnát, komondor, koridoň, kostrák, korpáň, kulifaj, lajdák, lušťák, medveď, moriak, mrdúc, mrdús, murckoš, nemotora, neohrabanec, neokresanec, odzgáň, ohľo, okáľ, oškrda, otrapa, ozembuch, polpalček, pošmák, potkan, pšochevár, roňo, skydoň, skrieň, slezák, slimák, strapák, svrček, šarbal, čo má mačatá v bruchu, škero vyškerený, škrapúň, škulibander, škuliperda, šmajták, šust pochabý, ťalagra, ťarbák, tetrov, trpák, zmrzliak, zogan, žogan
Nevie niekto ako sa robi dlzen na tablete lenovo?
"čo je ona v programe na ochranu svedkov,že mi nemozes foto poslat?"