obvykle je to tak, ze ta milovana osoba k tebe si najde cestu aj sama, o to sa nestaraj, dolezite je, aby ti ta osoba robila spolocnost za spolocnym cielom
Ja by som volil jednoznacne osobu aj pred skolou... mozno je to divne ale ked mate pekny vztah je zbytocne to nicit, ja by som to nikdy nespravil...skola,praca a take veci su u mna az za vztahom atd.
heh tak to uvediem teda na pravu mieru chichi...nejde tu o moje rozhodnutie...ide o clowiecika s kt.sme sa do seba zalubili a byvame od seba daaaaaalekoooooo....mno a ide na vysku...a ma moznost ist do susedneko mesta ale mozno ho zobrali aj na druhy koniec slovenska...a tie otazky mi napisal v krasnom niekolko stranovom liste...a kedze sa nepozname ete ale je to vsetko na naj ceste tak necem ho do nicoho nutit i ked on dobrovolne:o) keby to naaahodou neklaplo aby nelutoval...
ja by som sa neriadila podľa druhého človeka, resp. podľa toho že kam ide frajer alebo čo... nikde nemáš zaručené že to bude do smrti.. a hlavne keď sa jedná o tú výšku, tak to by si človek fakt mal vybrať to čo chce... lebo čo ak sa rozídete... ten človek potom bude ľutovať...
každopádne to nechaj naňho a nech sa riadi rozumom a nie srdcom heh
jasne ked ide o vysku,aj keby siel an druhy koniec Slovenska,sak sa da riesit aj vztah na dialku,daj mu trochu volnosti,sak ste mladi...uvidis ci vas vztah vydrzi...
CHOD ZA TYM,CO BY SI CHCELA ROBIT V ZIVOTE.VZDY SI ZA TYM STOJ.NIKDY NEVIES KEDY TA MILOVANA OSOBA OPUSTI.JA SOM PRIATELOVI POVEDALA,ZE SI NAJPRV DOKONCIM SKOLU A AZ POTOM SA PRESTAHUJEM ZA NIM DO TALIANSKA.RESPEKTUJE TO,LEBO MA LUBI.MUSIS MAT ISTOTU V NIECOM A TO JE V TOM,CO BUDES ROBIT V ZIVOTE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
aj ja som sla na urcitu VS (hoc som tam nechcela) iba preto ze tam siel frajer a nakoniec sme sa rozisli po 8 rokoch
každopádne to nechaj naňho a nech sa riadi rozumom a nie srdcom heh