Ak Vám to niekto napíše na FB na nástenku koho poznáte osobne par dni tak je to len tak zo srandy alebo len tak kamarátsky keď je tam ten smajl že ? A keď niečo niekto napíše a dá smajla tak len sranduje nie ? Ako to beriete vy ?
Musi na tom nieco byt..ved su take zeny ktore sa zalubia na prvy pohlad ..napr ako aj ja preto sa radsej nestretavam a nikym ..lebo co stretko to laska
@mielikki to určite nie ale keď sa už pýtaš .... predobedom som si pozeral z nostalgie cely Facebook a natrafil som tam na ten spomínaný koment a ja som ho vtedy len lajkol a potom už nič. Možno mi len došlo trochu ľúto že som jej to len lajkol (taký pekný koment ) lebo bola to veľmi pekná a milá teda skôr výrečná baba s dobrým zadkom aspoň čo si ho pamätám z diskotéky, proste mal som ju rad a bolo by mi ľúto keby to myslela vtedy vážne, keďže som to tak nepochopil asi kvôli tomu smajlovi . Bolo to pred 7 rokmi, mal som 17 a dobre som vyzeral nie ako teraz. Je to len na jedno pozretie kvôli menám, potom sa to vymaže » unsee.cc/danopuzi/...
.... niekedy a teraz zase rozmýšľam čo by som dal aby som sa mohol vrátiť tak 7-9 rokov späť keď som ešte bol zdravotne ok, idem si asi pozerať históriu Twitteru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Bude nasledovať svadba, decko, dom, strom a pes.
.... niekedy a teraz zase rozmýšľam čo by som dal aby som sa mohol vrátiť tak 7-9 rokov späť keď som ešte bol zdravotne ok, idem si asi pozerať históriu Twitteru