hmm doteraz neviem kto to bol pršalo, tma bola, zima... a zrazu ma na pešej dobehol chlapec v GNR tričku ktorý mi povedal že sa mu páčim (blá blá - hloupý kecy tak jse mi zdá) a zrazu mi dal pusu ani neviem ako...
ale to nepokladám za bozk taký prvý bol fajnový a chcela som ho a doteraz sa bozkávam len s tým jedným.. och aká som len sladká
Pamatam , prvy je neopakovatelny , vsetko co je nove je zazitok a vobec neslo o to ci sme to robili dobre alebo zle...... Teraz mam akurat mindraky ked sa bozkavam so skusenejsim, ci nie som amater...... predtym som sa toho nebal
Ci to bolo s tou spravnou osobou ?
No.... to je pre 14 chalana asi tak podstatne ako memorandum Slovenskeho naroda pre Americana......
velmi nie, ani nebolo co trvalo to sekundu lebo mi po hodinovom presiedcani ze to mam urobit doslo ze nechcem ! takze sa to neráta... a dalsi prvy si pamatam
matne. neviem, nikdy som nebola clovek ktory tieto "prve" zalezitosti pokladal za vyznamne a take, ktore by som si mala pamätat dokonca zivota len preto, ze boli prve.
No .... čakala som že totálnu romantiku a ...mno... dopadlo to tak, ako to dopadlo, radšej nezachádzam do detailov... v tom stave v akom to bolo sa ešte možem radovať, že to dopadlo len tak, ako to dopadlo... ale tak.... život nieje americký film a.... tie ďalšie už stáli za to (vlastne stále stoja) aj keď s iným (našťastie
Pamätám... Kamarát z tábora, krpci sme boli... prvá pusa padla na diskotéke a zrazu sme "boli spolu" (teda ak sa to dá v 11. rokoch považovať za... no ja neviem za čo) To boli časy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
áno
a pamatám
áno
áno
matne
» www.videacesky.cz/skece/prvni-pol...
áno
a nakoniec to dopadlo tak, že to bolo s jedným kamošom (ktorého by som nikdy nechcela a bolo to počas flaškovej.
ale zase potom s kamarátkou sme boli celé "paf" že už sme sa bozkávali (lebo aj ona sa s tým istým chalanom, v ten istý deň, tiež pri tej flaškovej
áno
e..e
.en
ale pamatam 28.10.2008 okolo 6 vecer bolo to otrasne
pamätám si to veľmi dobre bolo to na lúke... tma... ležíme na zemi... február... všade sneh... no proste akčné...
a či ten človek stál za to? hmm... určite hej
áno
keď už aj ona povedala,kde a ako tak aj ja..
hmm..kúpalisko, február, zima, altánok, drevo..
a bolo to strašne trápne a nechutné..
a ten človek za to stál!
áno
ano
Vtedy za to stála ale časom zmenila farbu vlasov na čiernu a začala piť a fetovať... potom už za to nestála.
+1
nie
ale to nepokladám za bozk taký prvý bol fajnový a chcela som ho a doteraz sa bozkávam len s tým jedným.. och aká som len sladká
a k veci, bolo to ... milé, a asi za to stál, fajn chalan, udržiavame ešte nejaký ten kontakt
samozrejme, že pamätám,aj dátum viem
j
Ci to bolo s tou spravnou osobou ?
No.... to je pre 14 chalana asi tak podstatne ako memorandum Slovenskeho naroda pre Americana......
to sa neda zabudnúť..........filip
Ano
2.nie
a samozrejme, že pamätám, veď som skoro spadla z korčúl od nadšenia
na 1. otázku neviem odpovedať :/
pamatam
ale prvé bozky ktoré ozaj stáli za to boli až s chalanom, ktorého som ľúbila