Je pre mna náročné nepridať sem neslušné množstvo mbti memov
Kazdopadne ak mate neisty vysledok, kaslite na pismenka a precitajte si o kognitivnych funkciach. Nejde byt medzi infp/intp, intp/intj, ani entp/entj... Maju uplne inu dominantnu funkciu.
Strasne mi v tych popiskoch chybaju vlastnosti opisovane sexualny zivot a tiez mohli rozviest rodinne vztahy k rodicom a nejaky ten popisok o "mojich" detoch o nieco viac (viem, v niektorych to je, ale len plytko opisovane)
@5533 sak si to precitaj, vsetko tam pise.. pre jedneho je dolezita vymena nazorov, ten druhy si ide tvrdo za svojim...
Nemozes predsa od niekoho ziadat konverzaciu o problematik a zaroven nukat riesenie problematiky a tvro si za tym stat
@nerwous15 Ja som ten test dávnejšie robil a vyšlo mi INTJ. Takže ma to zaradilo do nejakej skupiny. A čo s tým teraz? Čo získam z toho, že ma to zaškatuľkovalo.
@sidious nezaskatulkovalo, nevkladaj mi slova do ust.. je to charakteristika, par veci pre teba typickych, obcas aj zlych... vdaka tomu vies svoje silne a slabe stranky na ktorych mozes pracovat.. sorry, ale fakt ti to musim vysvetlovat? To si nedomyslis?
@5533 ja neviem ci sa vyjadrujem nejasne mily fejcik, ak ta to hlboko zaujima napisala som, o com by bolo vhodne si prečítať.
kedze ale sedim na zachode, dodam len: Entp a entj su veľmi odlisni ludia, uz len preto ze entp je NeTiFeSi a entj TeNiSeFi. Nielenze je prva funkcia uplne ina, vsetky funkcie maju presne opacne. O jednotlivych funkciach si zvladnes prečítať aj sam. NeTi clovek funguje uplne inak ako TeNi. Aleze uplne inak.
Ja si ten test robim vlastne zakazdym ked ho vidim(a chce sa mi). Pretoze si po a) nepamatam viac ako tyzden co mi vyslo po b) mam haluze, ze mi zakazdym vyjde nieco ine.
Takze si tu toto odlozim(Btw minule mi tiez vysiel Logik)
@delica
Trochu áno.
Plus by človek nečakal tak arogantný prístup k normálnym otázkam. Ale ok.
Vôbec ma nepoznáš.
Ten zvyšok komentára aj znie ako zo záchoda, pochopiteľne si viem vygooglit čo ma zaujíma. Asi malo dôvod že som položila otázku sem a nie do prehliadača.
Ďalej ho už nevidím. Ešte keď si aj pár z nich odignorovala.
@aventine to iste, tiez velmi striktny, ale upenlivo pracujem na tom, aby som bol emocne obrneny, tak trochu svina, co ta s radostou urazi a spolocensky (len trosku, najviac som zvladol 3 dni, potom som kolaboval atd.)
@patha som sa možno zle vyjadril, je to relatívne presne v tom, že keď je tých otázok veľa, dokážeš si z toho vyvodiť niečo, v čom sa môžeš zorientovať a od čoho sa odrazit. (preto to má toľko otázok). nie presné v zmysle pravdive, že ti to teraz psychológ bude dávať robiť a potom z toho bude robiť závery. (i keď aj s tým som sa stretol už). ale rozhodne je to rozumnejsie ako hovorit o sebe že si sangvinik lebo máš rád ľudí a že tvoja mama je cholerik lebo ma občas nervy. Proste na laickej úrovni je to relatívne neškodná vec si myslím. minimálne ti to ukazuje, akým spôsobom si ten test vyplnil/a, a nie že podľa toho kedy sa narodis tak máš vystavenú osobnosť. k horoskopom by som to neorirovnaval
@marleymt ale pravdu, myslim, ma
Otazky su tam nato, aby si sa nieka zaradila a nemusela si sa hladat vo vsetkych, zatial co horoskop otazky nepotrebuje, staci tvoj datum
K veci, horoskop je charakteristika tak isto aj ta stranka.. len opisuju vase/nase povahy.. nikto vsak netvrdi, ze takyto musime byt.. len nas informuju o tom kto sme, co si vysvetlujem tak, ze viem na com mozem pracovat, co mam obmedzovat a/alebo v com sa mozem rozvijat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
vychádza mi na striedačku INTP/INFP
a aj tak viac, ako tvoju skutočnú osobnosť, to ukáže to, ako sa ty osobne vnímaš
Závisí od nálady
Kazdopadne ak mate neisty vysledok, kaslite na pismenka a precitajte si o kognitivnych funkciach. Nejde byt medzi infp/intp, intp/intj, ani entp/entj... Maju uplne inu dominantnu funkciu.
Strasne mi v tych popiskoch chybaju vlastnosti opisovane sexualny zivot a tiez mohli rozviest rodinne vztahy k rodicom a nejaky ten popisok o "mojich" detoch o nieco viac (viem, v niektorych to je, ale len plytko opisovane)
(a nemyslim, ze e az tak necasty... poznam viac ludi co to tak maju)
Ty sa do tejto problematiky tak dobre vyznáš?
Človek môže byť celý čas iba v jednom type?
Aký je teda ten dominantný rozdiel napríklad medzi entp/entj?
Nemozes predsa od niekoho ziadat konverzaciu o problematik a zaroven nukat riesenie problematiky a tvro si za tym stat
kedze ale sedim na zachode, dodam len: Entp a entj su veľmi odlisni ludia, uz len preto ze entp je NeTiFeSi a entj TeNiSeFi. Nielenze je prva funkcia uplne ina, vsetky funkcie maju presne opacne. O jednotlivych funkciach si zvladnes prečítať aj sam. NeTi clovek funguje uplne inak ako TeNi. Aleze uplne inak.
Takze si tu toto odlozim(Btw minule mi tiez vysiel Logik)
Trochu áno.
Plus by človek nečakal tak arogantný prístup k normálnym otázkam. Ale ok.
Vôbec ma nepoznáš.
Ten zvyšok komentára aj znie ako zo záchoda, pochopiteľne si viem vygooglit čo ma zaujíma. Asi malo dôvod že som položila otázku sem a nie do prehliadača.
Ďalej ho už nevidím. Ešte keď si aj pár z nich odignorovala.
Uz som sa obaval, ze to tu odignorujes, uff
A čo si ty?
Vodca
ENTJ-A
A inak hej, bolo to tu už viac krát, ale nevadí mi to. Robila som si ten test asi 2x v priebehu niekoľkých rokov a vždy mi vyšlo to isté...
Otazky su tam nato, aby si sa nieka zaradila a nemusela si sa hladat vo vsetkych, zatial co horoskop otazky nepotrebuje, staci tvoj datum
K veci, horoskop je charakteristika tak isto aj ta stranka.. len opisuju vase/nase povahy.. nikto vsak netvrdi, ze takyto musime byt.. len nas informuju o tom kto sme, co si vysvetlujem tak, ze viem na com mozem pracovat, co mam obmedzovat a/alebo v com sa mozem rozvijat