zomriet na to nemusis, su aj horsie choroby ktore mozes prenasat, napriklad tehotenstvo a to je take mutacne ochorenie kde z jedneho cloveka su zrazu dvaja
@lopox v pohode . ono nemusis sa niekam náhlit, len preto že kamarati "to už maju za sebou". je to na tebe, je to tvoja osobna vec, je to tvoje rozhodnutie, su to tvoje pocity a tuzby. Každý človek je iný. A preto na tom nieje nič zlé. A ani nezvyčajné by som povedala.
no to mi je jasne ... je to skor vo mne ze uz by som chcel ..mozno aj potreboval ale nejako sa nedari :/ a este k tomu neviem komunikovat s dievcatami @pijemzelenycaj
@lopox ale no. toto hovorí vela chlapcov, a paradoxne, vela z nich to ani poriadne neskúšali - rozprávať sa s dievčatami. Nieje na tom nič zložité. Len si ver a nehanbi sa a vždy si povedz, že nemáš čo stratit. A nebud priliš taký napätý. Ja viem ,že sa to lahko píše, aj lahko číta, ale tak držim ti palce no.
@lupox no ja som to zacal pocitovat, ze to potrebujem a citim, ze som na to pripraveny len nedavno.. par mesiacov tomu..a to som od teba o par rokov starsi..
a co sa tyka tej plachosti.. tresni si hlavu o stenu a si povedz daco povzbudzujuce
@stenatko ja viem, ale aj tak nie je to pekne, lebo nemozes vediet aku ma dotycny psychyku..
proste mne tiez nie je prijemne ked pocuvam od kamaratov, ze sukaju za ligu, k tomu hlasky takeho typu ber to tak, ze nie kazdy ma moznost, alebo, ze este nie je pripraveny a tak..
@tomias Skôr to bola duplicitne blbá odpoveď na blbú otázku.
Nevidím zmysel pýtania sa na subjektívne prežívané intímne otázky , na ktoré ti každí môže odpovedať vlastným vkusom. Teda - niekomu to môže vadiť a niekomu zas nie a dosť veľkej väčšine je to zas u prdele, či je, alebo nie je panic. Kam sa s takýmito odpoveďami chlapec pohne?
Proste to sú také triviálne otázky, nechápem, ako sa nad nimi môže zamýšľať dospelý chlap a smrteľne vážne sa pýtať na to, či to je zlé, alebo nie. A vkladať do tejto veci toľko dôležitosti.
Lebo je to fakticky jeho vec a čo si o tom myslia ostatní má mať vieš kde
Jediná zlá vec na tom je to, že o tom musíš zakladať fórum v domienke, že je to niečo zlé. Lebo nie je.. Je to to najlepšie. pretože keď nájdeš dievča, s ktorým budeš šťastný tak si bude viacej vážiť to, že si panic ako keby si nebol. A mimochodom sex za život budeš mať veľa krát, ale na väčšinu zabudneš.. no ten prvý si budeš pamätať navždy tak si to nepokaz s nejakou flandrou na jednu noc.
trápne fórum zase, výbuch do tmy, podľa mňa nie je hanba aj keď je človek celý život panic, keď sa dokáže niekto vysmievať za toto, tak ho považujem za decko - nezrelý fagan
@lopox tak podla mna je to zbytocne nejak extremne vyhladavat, lebo osud je osud co sa ma stat to sa stane, nie nahodou si panic v 19tich, ale zato ak sa budes pohybovat v spolocnosti kde su aj baby, tak urcite nejaku zbalis
Myslím že to je absolútne jedno, inteligentnému človekovi to neprekáža (Tesla zomrel ako panic) a iba debil sa na tom bude smiať. Ono to je tak, že dnes ti stačí jeden piatok a alkohol, aby si nebol... Ale ja som si počkal na pravú osobu a vyplatilo sa .
P.S.: Mal som vtedy 19 a myslel som si že budem Forever Alone, takže v pohode .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
0:40
Ale tak choď do bordelu a už nebudeš.
a ano si tehotný......a nie neumrieš
uplne zdemotivovany ((((
koment @7micky sa mi paci a prinavratilo mi to chut do zivota
k teme..
a co teraz..lebo vsetci kamarati, kamaratky HOVORIA , ze mali sex tak musis mat aj ty?.. ja mam 10 a tiez som
lebo tam ti nikto neurobí knedlíky
mas 19..
dajme tomu, ze prvy vyron si mal v 12-13tich..
sexovat mozes od 15tich.
ked tolko tak v 17tich by si mohol mat aj taky detsky vaznejsi vztah a spoznavanie tela opacneho pohlavia..
takze v 18tich by si uz ten sex mohol mat..
takze v 19tich je to normalne, ze si ho este nemal..
a teraz sa obujte do mna...
a co sa tyka tej plachosti.. tresni si hlavu o stenu a si povedz daco povzbudzujuce
@stenatko ja viem, ale aj tak nie je to pekne, lebo nemozes vediet aku ma dotycny psychyku..
proste mne tiez nie je prijemne ked pocuvam od kamaratov, ze sukaju za ligu, k tomu hlasky takeho typu ber to tak, ze nie kazdy ma moznost, alebo, ze este nie je pripraveny a tak..
Nevidím zmysel pýtania sa na subjektívne prežívané intímne otázky , na ktoré ti každí môže odpovedať vlastným vkusom. Teda - niekomu to môže vadiť a niekomu zas nie a dosť veľkej väčšine je to zas u prdele, či je, alebo nie je panic. Kam sa s takýmito odpoveďami chlapec pohne?
Proste to sú také triviálne otázky, nechápem, ako sa nad nimi môže zamýšľať dospelý chlap a smrteľne vážne sa pýtať na to, či to je zlé, alebo nie. A vkladať do tejto veci toľko dôležitosti.
Lebo je to fakticky jeho vec a čo si o tom myslia ostatní má mať vieš kde
@wolskeoko jj už ho mám ako špendlíkovu hlavičku
@stenatko daj si facku
Zaujímavý názor väčšina žien chce pravý opak...
Pokojne sa utop, ale predtým sa polej benzínom a podpáľ
@aversio Nuž, mám. Ale môžeš si podať žiadanku a ja ju posuniem peknej kamarátke
P.S.: Mal som vtedy 19 a myslel som si že budem Forever Alone, takže v pohode .
Mimochodom, vekovo v tejto diskusii asi vediem ak som dobre čítal...