vacsina tela ale tak zacina sa to tvar, potom vlasy , potom celkovy dojem z postavy a potom aby nemala prilis velky hrudnik... usporiadane podla priority
dlhe vlasy ,pekne oci, prsia normalne ,nic velke,max 3 ky ale mensie su aj viac sexi...a zalezi aj na tvare...jasne ze zadok musi byt chutny a celkovy dojem....ale hlavne celok robi to podstatne =:c)
Neviem ci prsia alebo vlasy viac ale skor prsia. Velkosti tak 3 najradsej ale nebranim sa ani vacsim. Keby mala moja frajerka male prsia pripadal by som si divne, lebo je mozne ze ich by som mal vacsie ako ona.
Prijemne vyformovana zenska postava je krasna vo svojom celku, to skor muzov by som najradsej kreslila rozkuskovanych. Minule sme na figuralnom kresl. v skole mali muzku ruku (od pleca az po prsty) a bolo to OK, ale trosku mi usli proporcie. Potom sme konecne dostali zensky akt a ten sa mi podaril dokonale - nerada totiz kazim absolutnu krasu . Zenske postavy sa celkovo kreslia lepsie, ako muzske - maju povacsine jemnejsie a makksie tvary a to je skvely vytvarny material, ak na to pozeram z tohto hladiska /z inych akosi nemam vela sanci ani potreby pozerat/.
@Johnysheek jasne ale otazka bola, co sa vam najviac paci na zenskom TELE a nie na zene, inak suhlasim, pvaha je dolezitejsia, ale takto nebola stavana otazka
@Flussica mna zaujimalo co si ludia najviac vsimaju, nehovorim, ze ja si myslim, ze telo by sa malo hodnotit rozkuskovane a ani muzske, tak ake moznosti by si teba dala ty?
@she a prirodzenost nie je sucastou jej zjavu ako takeho..
musim si z obmedzenehopoctu moznosti vybrat prave jednu ked ani jedna z nich ma akosi uzasne a velmi noslovuje.. kedze nehladim na baby ako na "objekty s ..."
@Johnysheek nikto ta nenuti hlasovat, tato anketa je vytvorena so zamerom zistit, co sa najviac ludom paci na zenskom tele, nie na jej celkovom zjave, nie na jej povahe, ja xapem o com sa ma snazis presvecit, ver mi, netreba, avsak tato anketa sa nic podobne o com sa ty snazis hovorit nesnazi zistit, lebo tu sa da hlasovat, len za jednu moznost, kedy som xcela vediet, co sa vam paci na zenax ako celku, tak vytvorim diskusiu, kde kazdy napise presne to co by si xcel ty a tak uz si nelam hlavu preco je ta anketa taka hlupa, ked sa ti nepaci, alebo nevies poxopit co je jej ucelom, jednoduxo zatvor okno a pekny den papa
@Metanefridia nevrav, ze nesi lezba obe vieme co ste s magdou na jej oslave robili a ked si spomenula tehotne, tak mna napadlo, ze minule som videla video s zenou co cakala osemcorcata ci co no xapes a mala take bruxo jak vrece zemiakov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
aha to nie je medz i moznostami..
tak potom .. prirodzenost a sila osobnosti
vsetko ostatne sa da v dnesnej dobe upravit.. no charakter a clovek ako taky.. len velmi tazko..
Prijemne vyformovana zenska postava je krasna vo svojom celku, to skor muzov by som najradsej kreslila rozkuskovanych. Minule sme na figuralnom kresl. v skole mali muzku ruku (od pleca az po prsty) a bolo to OK, ale trosku mi usli proporcie. Potom sme konecne dostali zensky akt a ten sa mi podaril dokonale - nerada totiz kazim absolutnu krasu . Zenske postavy sa celkovo kreslia lepsie, ako muzske - maju povacsine jemnejsie a makksie tvary a to je skvely vytvarny material, ak na to pozeram z tohto hladiska /z inych akosi nemam vela sanci ani potreby pozerat/.
@Flussica mna zaujimalo co si ludia najviac vsimaju, nehovorim, ze ja si myslim, ze telo by sa malo hodnotit rozkuskovane a ani muzske, tak ake moznosti by si teba dala ty?
musim si z obmedzenehopoctu moznosti vybrat prave jednu ked ani jedna z nich ma akosi uzasne a velmi noslovuje.. kedze nehladim na baby ako na "objekty s ..."
kazda baba je zaujimava niecim inym.. jedna ma pohlad, ktory neda spat..
ina ked sa usmeje, tak zdvihne naladu vsetkym v miestnosti..
dalsia to a ina to.. a vybrat si konkretne jedno si ja neviem.. preto som ani nehlasoval avsak pisem to sem...
that s my opinion.. nic viac nic menej..
a nie, zenske brucho ma nevzrusuje