1. Pre všetkých ktorý maju status "Na dobrej ceste by sa zrušilo obmedzenie jednej diskusie/ankety za určitý čas
2. Všetky témy ktore tam niekto napíše sa hodia ako prvé pred ostatné.. (Poprípade by sa dalo zoradiť "Najnovší príspevok" a "Najnovšia t
myslim že na takuto hlupost môžeš rovno zabudnut
a skus si tajne cislo zvysovat inými spôsobmi
a najelpsie pre teba bude ked sa tým nebudes zaoberat, ved nejde o život
ja som takmer megahviezda
a za celý ten cas co som tu mam pomerne malo diskusii a tie nejsu nejak specialne preslavene
takže ti to nepomôže
ja by som skôr uživatelom čo su na dobej ceste a nižsie zatrhla diskusie uplne
velmi dobre by sa tak totiž obmedzili fake-y a podobne
@skreco - tú tvoju hatlaninu som vôbec nepochopila, ale povedzme, že som proti.
ale súhlasím s návrhom, že novým užívateľom by mali byť povolené fóra až a) buď po dosiahnutí nejakého statusu b) po uplynutí nejakého času od registrácie.
niekedy je to tu totiž celé zasraté diskusiami od "anonymov", čo si len založia nick a už fičia.
@7 myslim to tak ze pod statusom na dobrej ceste by si mohol 1 diskusiu a 1 anketu za 6 hodin a co ja viem nad dobrou cestou 2 diskusie a 2 ankety za 6 hodin. asi takto..
ja by sm to dal az od pekne rastie minimalne...bo sak semenkom su nektory ludia aj po tyzdni, ale vlastne je mi to fuk diskusie si viem najst ktore chcem a vybeven, ostatne ma netrapia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
( nie je tu kolonka NAJNOVSIE TEMY?) druhu vec fakt nechapem
sak ked je nova tema tak je prva
myslim že na takuto hlupost môžeš rovno zabudnut
a skus si tajne cislo zvysovat inými spôsobmi
a najelpsie pre teba bude ked sa tým nebudes zaoberat, ved nejde o život
ja som takmer megahviezda
a za celý ten cas co som tu mam pomerne malo diskusii a tie nejsu nejak specialne preslavene
takže ti to nepomôže
ja by som skôr uživatelom čo su na dobej ceste a nižsie zatrhla diskusie uplne
velmi dobre by sa tak totiž obmedzili fake-y a podobne
to druhe nejak nechapem
ale súhlasím s návrhom, že novým užívateľom by mali byť povolené fóra až a) buď po dosiahnutí nejakého statusu b) po uplynutí nejakého času od registrácie.
niekedy je to tu totiž celé zasraté diskusiami od "anonymov", čo si len založia nick a už fičia.
Hahahaha