keby si si to forum cital podrobnejsie, tak zistis, ze takato tema sa tu uz nachadza a ze sme tu od teba aj starsi a stale panici, ktorych to neserie, tak klud a nohy v teple, hej?
bracho neboj sa zasunies lem si treba verit chod na disko spoznaj novych ludi a nove caje a uvidis lem to chce cas,,,,,,,heeejjjjj ludia taka pokora nedáte si pokoj ani neden den chalan este nezasuval a vy hned to neho babrete jaajsss dajte mu pokoj
Nepochopim vzdy som bola v tom ze chlapci prichadzaju o panictvo po 16....A ze do 20 uz panici nie su...Ale ako vidim su aj chlapci ktory miluju BOHA.....som s vami.... ale no nic si z toho nerobte sdamo to priiide...moj byval ypriatel uz panic nebol ked sme spolu zacali chodit a vadilo mi to takze...myslim si ze je dobre ze ste este nestretli tu pravu a cakate na nu......
nerobíš si náhodou len srandičky? to predstavenie na začiatku vetičky "ahojte, volám sa Jakubko" a máš 21 rokov... che, vééééľmi zaujímavé... alebo len ja som posadnutá nejakým neduhom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale cy3aha je mudra ..
Po druhe nejsi prvy ani posledny an svete a
po tretie ver mi ze raz dajaku pretiahnes..
situácia je vážna, nie však zúfalá
ako sa hovorí: na každé vrece sa záplata nájde
tieto temy su velmi uspesne ako vidim
@22 mne zas zdvihne naladu, ked stretnem holku, co rozmysla ako ty teda ak si to myslela vazne