no moja zasada je, 2 krat chybu nespravit (samozrejme, najprv si tu chybu musi clvoek uvedomit a za ten cas ju spravi ak x krat) Ale na jeden moment som spravil dva krat tu chybu. Ze som napisal jednej osobe i ked som si povedal, ze jej pisat uz nikdy nebudem. Ne nedalo mi a to bol len jeden krat.
Stalo... 2krát som naletela jednej babe... som si myslela, že je to moja naj kamarátka a ona ma celý čas len ohovárala za chrbtom s inými ľuďmi, čo robí aj teraz...
poprosím k téme do pice....ma vobec nezaujimaju nejake trapne ankety...od veci to je aj tak...tak si pis svoje problemy s anketami niekam inam...dakujem
@0 a urcite nie si naivny, ked si si myslel, ze to bude dobre na druhy krat. Podla mna si len nezmieritelny s tou skutocnostou s tym sklamanim alebo nieco v tom zmysle ale ma to blizsko k tej naivite.
no co ja viem, stalo sa mi toho az moc...aaa hovori sa, ze do tej istej rieky dvakrat nevlezes, ale co ak? kto to povedal (myslim Fialova) ze to neplati, pretoze koryto sa meni, meni sa aj prud aj zlozenie rieky...to je hrozne: disappointed:
hm, to nastastie nejak nie... prave sa snazim dat do poriadku jednu vec v mojom zivote, aby sa mi nezopakovala ta ista chyba, co sa raz uz stala, tak drzte palce (dufam, ze som si to uvedomil dostatocne vopred).
ja som spravila tu istu chybu aj 4 krat,,aj ked som si to dobre uvedomovola od zaciatku. Niekedy sa proste odolat neda aj ked vies, ze zase robis taku blbost.
ja vecne opakujem tie iste chyby dookola...ale s tym nic nespravim...kebyze s tym nieco robim, tak bojujem proti svojej prirodzenosti a boli by z toho len mrzutosti
furt ked mešká autobus a ja mám možnosť isť na iný (čo by ale stálo napr dlhšiu cestu zo zastávky) aj tak čakám aj ked mám tušáka že vynechá leebo potom si zas poviem že však to už nie je možné a musí každú chvílu ísť - zatial som to vždy vzdala a išla nakoniec na ten alternatívny spoj ale dosť som si vždy počakala ako krava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
no napr. take ze dvakrat sa dat dokopy s tou istou babou to nie...ale co sa tyka skoly to je uz ine...