Diskusie - 3308. stránka fóra
37
"Chybičky krásy"
Ahojte... prekáža vám na niekom nejaká jeho "chybička krásy"? Napr. odstávajúce uši? Otvor fórum »
5. 1. 2013 22:18SPU FEŠR
ahojte niekto kto študuje manažment rozvoja vidieckej krajiny a vidieckeho turizmu alebo environmentálne inžinierstvo....v podstate hľadám nejaké info o štúdiu, vyučujúci, kvalita....atď....diki:) Otvor fórum »
5. 1. 2013 22:09
8
Pomoc s anglictinou
ja by som sa chcela opýtať že či by sa niekto nenašiel a nepomohol mi s angličtinou lebo idem robiť projekt a moc mi angličtina nejde tak ak by sa niekto ochotný našiel čo by mi preložil pár viet... Otvor fórum »
5. 1. 2013 22:01
6
Youtube conventer
Zdravim viete mi poradit ako skonvertovat a stiahnut z youtube ako MP3 2 hodinove a viac remixy? flvt. com ani video2mp3. net mi to nespravia . Otvor fórum »
5. 1. 2013 21:47
52
životný cieľ
Stačilo by Vám k šťastiu krásny verný vyrovnaný vzťah, vlastný dom, dobre platená práca a boli by ste so životom spokojní alebo túžite po niečom väčšom ? Chcete niečo viac ? Otvor fórum »
5. 1. 2013 21:38
2
Masmediálna komunikácia
Prosím vás, chcela by som ísť na výšku na masmediálku, vedeli by ste mi poradiť kam? Nejaké plusy, mínusy? :) Vopred ďakujem Otvor fórum »
5. 1. 2013 21:22
53
Na akej ulici v Bratislave by ste chceli bývať?
Napíšte aj tú na ktorej bývate ak je pre vás tá naj. Hejteri a zvyšok pokojne píšte aj ulicu v inom/vašom meste. Otvor fórum »
5. 1. 2013 21:20
8
Pomozte mi z výberom,,.
mám rada také pop-rockové piesne. viete mi nejaké poradit len-tak na počúvanie? Otvor fórum »
5. 1. 2013 21:08
32
Masturbovanie
Chalani ako často si ho honíte?.... Použivate pri tom aj nezvyčajné techniky?..... Na akých nezvyčajných miestach ste si honili?.... Honíte aj s kamarátmi? Otvor fórum »
5. 1. 2013 21:04
13
Peklo
To asi každý človek zažíva také peklo ako ja ktorý túži po tom po čom asi každý zdravo zmýšľajúci. Že? Otvor fórum »
5. 1. 2013 21:00
14
Chlapci ? aké baby sa vám páčia ???
môžte sa pokúsiť opísať aj vnútorné vlastnosti :D Ale aj to ako si svoju babu predstavujete :) Rada si prečítam :) Troošku sa nudím :D Otvor fórum »
5. 1. 2013 20:59
26
Kto je zanetka259?
Tá moja to nebude pretože tá osoba netrafila dátum narodenia tej mojej. On netrafila toho viac. Takže? Kto to je? Ponúkam finančnú odmenu za dolapenie osoby ktorá sa vydáva za tú moju. Otvor fórum »
5. 1. 2013 20:49
28
Valentín
Tak blíži sa valentín :D Obdarúvate nejakým spôsobom svoju polovičku? :) :) ....nejaké prakvepnie? niečo materiálne ? A pre tých nezadaných, ako prežívate valentína? Keď som bola nezadaná,... Otvor fórum »
5. 1. 2013 20:44
11
Prasacia chrípka:
1. Chcel by som vedieť, či sa dá proti prasacej chrípke zaočkovať a či túto vakcínu hradí zdravotná poisťovňa? 2. Aká je cena vakcíny ak náhodou nieje hradená? 3. Sú nejaké nežiadúce... Otvor fórum »
5. 1. 2013 20:34
12
Talentovky - Konzervatórium
Chcem ísť na herectvo a v požiadavkách sa píše že tam bude aj hudobná teória, aj keď to je Hudobno-dramatický odbor, v tom čo som čítal to bolo popletené riadne tak som sa nevyznal. Neviete či treba... Otvor fórum »
5. 1. 2013 20:29
12
Ako žiadate o prácu ?
Ahojte ja viem , že blbosť , ale tak no ... Išla som do jednej reštiky pekne som pozdravila spýtala sa čašníčky či niekoho nehľadajú na brigádu, povedala mi že teraz nie , ja som jej... Otvor fórum »
5. 1. 2013 20:29
63
Husle - mnoho ľudí hovorí o všetkom, že ak chceš niečo robiť mala by si to robiť od malička (6r) teraz je už nato neskoro. Je ne
Chcela by som sa naučiť hrať na husle a hranie len ako koníček žiadne vystúpenia. Matka ma od malička neviedla k ničomu, v podstate som nikdy nechodila pravidelne na nejaký šport, alebo niečo podobné.... Otvor fórum »
5. 1. 2013 20:27- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 10 Trest za vniknutie do garáže