Diskusie - 3435. stránka fóra
16
Tablet
Vedel by mi niekto odporučiť tablet do 160 € MAXIMALNE. Bežný použivateľ. A z parametrov mi nie je jasné, čo znamená (podpora 4G siete) Čo znamená 4G sieť? Nejaký internet? Otvor fórum »
5. 12. 2012 19:59
34
Aký sú naozaj nemci?
Veľa ľudí si ich prectavuje ako zlých, namyslených ľudí. (vďaka jednému pánovy!). Máte v rodine nejakých nemcov či poznáte. Aký su? Berte túto diskusiu trochu s humorom :) Otvor fórum »
5. 12. 2012 19:30
55
Máte veľa priateľov?
Chcela som sa opýtať, či máte veľa priateľov a či svojím priateľom dôverujete tak, že im môžete povedať úplne všetko a viete, že to nikomu nebudú vešať na nos..lebo ja si už dlhšiu dobu všímam, že... Otvor fórum »
5. 12. 2012 19:27
3
Štrajk učitelov
Myslite si ze ucitelia budu na celom slovensku naraz strajkovat?? Ja si to nemyslim, pretoze raz uz to bolo a po troch dnoch to vzdali. A co tym kratkym 2-3 dnovym strajkom dosiahli - HOVNO. A to... Otvor fórum »
5. 12. 2012 19:26
26
Študent v BB.
Len pre zaujímavosť mi napadlo, v tento zasnežený podvečerný čas, kto všetko ste študujúci VŠ, prípadne SŠ v Banskej Bystrici? :) Ktorú školu/odbor študujete/snažíte sa vyštudovať? :) ... Otvor fórum »
5. 12. 2012 19:24
3
Europa 2-archív
Nevie niekto kde si najdem pesničku napr. z 18 hod. , kt šla na europe dva?:) Otvor fórum »
5. 12. 2012 19:22
7
Kde kúpiť materiál na stolík alebo nejaký normálny stolár
Zdravím chcem si najlepšie sám spraviť PC stolík podľa seba asi z drevotriesky. Neviete kde sa dajú nejaké tabuľe dreva objednať ? najlepšie aj s nejakým vzorkovaním aby to aj vyzeralo nejak... Poprípade normálny stolár s normálnou cenovou... Otvor fórum »
5. 12. 2012 18:58
25
Viedeň - Vianočné trhy
Boli ste na týchto trhoch? Aké to tam je? Je to tam až moc drahé alebo v pohode? Inak, mám tu jednu špeci otázku... koľko stojí tá šálka v ktorej dávajú ten punč? :D ... Otvor fórum »
5. 12. 2012 18:32
21
Daju sa pouzivat tablety alebo notebooky na BG v Sucanoch?
Caute.. Som momentalne v devine a kedze som dost casu prezil v Irsku tak pravdepodobne pojdem do Sucian na BG. Teraz na vianoce budem mat Note 10. 1 a doma mam aj MacBook 2008. Tak daju sa v... Otvor fórum »
5. 12. 2012 18:09
11
Kam sazamestnať?
Ahoj, potreboval by som poradiť. Keď sa na strednej vyučím odbor animátor, kam by som sa mohol zamestnať? Otvor fórum »
5. 12. 2012 17:36
23
Potrebujem surne pomoct!
Ahoj ludia v poslendom case mam dost velky problem zo svojou pokozkou. Velmi dufam , ze najdem cloveka co sa stymto problemom uz stretol a vie mi pomoct. Mam len 18 rokov , ale na bokoch mi zacala dost rychlo... Otvor fórum »
5. 12. 2012 16:13
22
Čauky, neviem si poradit s jednym prikladom teda vlastne neviem akym sposobom to mam vypocitat.
Čauky, neviem si poradit s jednym prikladom teda vlastne neviem akym sposobom to mam vypocitat. Priklad znie takto : Samo si napísal neznáme číslo. Potom k nemu pripočítal číslo 200000 a výsledok násobil tromi. Keď to... Otvor fórum »
5. 12. 2012 16:11
17
Ako schudnúť bez tabletiek ?
Koľko sa dá normálne schudnúť týždenne ? Ale bez tabletie! Aký limit to zdraviu dovoľuje ?? Otvor fórum »
5. 12. 2012 15:35
4
Anglicko po prvej svetovej vojne
Ahojte, práve píšem esej na anglický dejepis. Vedeli by ste mi poradiť, aké malo Anglicko plány po prvej svetovej vojne a či tieto plány aj dosiahlo? Prípadne čo sa v Anglicku zmenilo po prvej svetovej vojne? ... Otvor fórum »
5. 12. 2012 15:21
13
Petržalka - Bývanie
Ahojte. :) V prvom rade chcem poprosiť, aby sa sem vyjadrovali len ludia, ktorí majú k tomu čo povedať. Ďakujem Potrebujem sa presťahovať do Petržalky a... Otvor fórum »
5. 12. 2012 15:18- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 10 Trest za vniknutie do garáže
- Neviem ale bojím sa, že by sa naše priateľstvo pokazilo
- Asi áno vyskúšal/a by som to
Ďalšie možnosti »