Diskusie - 4655. stránka fóra
9
Kapela
Ahoj. Kto by chcel založiť kapelu? Okolie ZA. Hrám na bicie. cca. 2 roky. teraz som mal asi 5 mesiacov prestávku. Takže mi chvíľu potrvá kým sa do... Otvor fórum »
4. 1. 2012 20:03
43
Prave zacinam pisat knihu chcela by som vediet ci mi niekto nechce pomahat
tak ak by ste niekto chcely tak stači napisať email Otvor fórum »
4. 1. 2012 19:12
21
Čo si myslíte o chodení so spolužiakom?
- Určite by som nechcela
- Mala som taký vzťah a už nie sme ani kamaráti
- Mala som taký vzťah a teraz sme už len kamaráti
Ďalšie možnosti »
4. 1. 2012 19:07- Mala som taký vzťah a už nie sme ani kamaráti
- Mala som taký vzťah a teraz sme už len kamaráti
Ďalšie možnosti »
8
Hľadám hru
Takže, veľmi sa nerozumiem stratégiám, naposledy som hrala Age of Mythology pred piatimi rokmi. Preto vás prosím, či nepoznáte nejakú strategickú hru z približne 14. storočia bez kúziel, bohov a podobne. Budem Vám vďačná Otvor fórum »
4. 1. 2012 19:04
48
Before I Die,,. skratka čo chcete stihnúť predtým ako zomriete?
Before I Die... skratka čo chcete stihnúť predtým ako zomriete? Otvor fórum »
4. 1. 2012 18:43
30
2 otazky
1. Chalani, ked by vas baba robila ustami a velmi by jej to neslo (nic extra by ste necitili pri tom) povedali by ste jej to? a 2. Boli by ste schopny... Otvor fórum »
4. 1. 2012 18:25
27
Strihanie vlasov - pre baby
Ak si striháte vlasy doma sami, striháte ich normálnymi nožnicami čo doma nájde alebo máte špeciálne kadernícke? Akurát rozmýšľam nad tým, že si kúpim v lekárni nožnice na vlasy, tak ma zaujíma, ako ste na... Otvor fórum »
4. 1. 2012 18:15
6
Filmy zo starého Londýna
http://www. jkr. co. uk/wp-content/uploads/2010/08/London-scene-2. jpg Neviete mi poradit nejaky film z historickeho Londyna? taky film je napriklad Sweeney Todd alebo film Z pekla. Hladam len filmy zasadene do stareho Londyna, je jedno aky... Otvor fórum »
4. 1. 2012 18:07
24
Prekladateľstvo/tlmočníctvo - Komenského Bratislava
Je tu niekto taký, kto študuje alebo kto robil prijímačky na prekladateľstvo/tlmočníctvo do Bratislavy na Komenského? Ja by som chcela na AJ-FRJ. :) Ako vyzerali a dopadli prijímačky a keď už, aké je to štúdium... Otvor fórum »
4. 1. 2012 17:51
42
Aky mate ton zvonenia alebo SMS?
Mozte napisat stranky odkial stahujete tapety a zvonenia. ja stahujem z http://www. zedge. net ja mam ako ton zvonenia Above & Beyond - Home ... Otvor fórum »
4. 1. 2012 17:49
24
Aký je váš názor na tenisky na drôtoch?
Odsudzujete to alebo sa vám to páči?Prípadne už ste také niečo urobili? http://udalosti. noviny. sk/uploads/tx_media_files/thumbs/800x448/shoefiti1_31108. jpg Otvor fórum »
4. 1. 2012 17:40
6
CD obal - rozmery
Neviete aké rozmery (v pixeloch) má obal na CD?, myslím ten papier :D . Ďakujem Otvor fórum »
4. 1. 2012 17:13
2
EUBA BA , OF
Chodí niekto na túto fakultu konkrétne podnikanie v cestovnom ruchu? ak hej ako je to tam stými jazykmi ? Otvor fórum »
4. 1. 2012 17:04
2
Prípravný kurz medicína UK
Ahojte, nechystá sa z vás niekto na prípravný kurz na medicínu do BA, ktorý začína 7. 1?##Ahojte, nechystasa z vas niekto teraz 7. 1 na pripravny kurz na lekarsku fakultu UK do BA? Otvor fórum »
4. 1. 2012 16:56
10
FHI EUBA - pre tych co nevedia Fakulta hospodarskej informatiky, aky je vas nazor na tuto fakultu?
maju absolventi dobre uplatnenie? myslim si ze kombinacia informatiky a ekonomie je v dnesnej dobe celkom ziadana vec, ci sa mylim? Otvor fórum »
4. 1. 2012 16:47- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 Akej farby máte dnes socks
- 8 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 9 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- nie
- čo je to sneh?
Ďalšie možnosti »