Diskusie - 4658. stránka fóra
2
Najlepšie falošný iPhone 4s
hej! Našiel som to kópia iPhone. http://0185. ce. ms/?1s má rovnaký tvar s reálnym iPhone. a napadlo ma, či existuje nejaká podobné zariadenia,... Otvor fórum »
4. 1. 2012 04:48
31
Malý veľký problém .
Mám 13 rokov ... mám jeden veľký problém , mám zarastenú predkožku , takže žaluď nemám vonku ako normálný ludia . Počul som , že za to môže hygiena , že... Otvor fórum »
4. 1. 2012 00:45
7
Kto chytá v žite
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť obsahovo podobnú knihu knižke Kto chytá v žite ?! Veľmi sa mi páčila, tak hladam niečo podobné. Otvor fórum »
4. 1. 2012 00:41
48
Aj vám seká' Birdz?
Aj vám tak hrozne ,,seká' Birdz ? Občas sa vôbec nechce pripojiť na server Birdzu a väčšinou ho načíta hrozne pomaly ... Pri ostatných stránkach (kde je dokonca viac objektov ako tu), mi to načíta rýchlo.. Robí... Otvor fórum »
4. 1. 2012 00:01
60
Prečo nerastú
Caute, mam 12 rokov a nerastu mi prsia. Prečo je to tak? Mate niake recepti aby zacali rast? Ak ano dakujem Otvor fórum »
3. 1. 2012 23:09
97
Ako baliť chlapcov na diske ?
Povedzte aké méte finty a podobne :D A zase chlapci napíšte na čo sa dáte zlákať :D či už napr. na zvodný tanec alebo tak :D Otvor fórum »
3. 1. 2012 22:10
3
Josef Škvorecký
dnes tento dost významný autor zomrel, čítali ste od neho niečo? Otvor fórum »
3. 1. 2012 21:55
26
Veríte si?
Momentálne som v štvrtom ročníku a chystám sa na vysokú školu. Učím sa pomerne slušne... zväčša samé jednotky, tento rok by som mal mať čisté vysvečko, myslím si, že moje znalosti sú z nejakých predmetov... Otvor fórum »
3. 1. 2012 21:37
21
Dieta
Dodržali ste už niekto nejakú dietu??? Aký ste dosiahli výsledok?? Otvor fórum »
3. 1. 2012 21:28
15
Deja vu
Každemu sa občas stane, že má deja vu. ale stalo sa vám už že ste nielenže mali pocit, že "toto" sa už raz stalo, ale že ste vedeli predpovedať čo sa stane za tým? ... Otvor fórum »
3. 1. 2012 21:25
58
Zlé predtuchy/tušenia. Pocit úzkosti.
Ešte niekto kto v noci zo včera na dnes nemohol spať?Viac ľudí sa v noci zobudilo na zlý pocit, vôbec nemohli spať, alebo spali veľmi zle. Len sa snažím zistiť či je tých pár prípadov čistá náhoda alebo... Otvor fórum »
3. 1. 2012 21:00
10
Gelove nechty
Cawte, asi hlavne baby kupila som si sadu na robenie gelovych nechtov no teda dostala:) lenze vzdy , ked si ich urobim vydrzia mi tak 6 dni aj menej .... nechapem kde robim chybu jednoduchop same odpadnu... ... Otvor fórum »
3. 1. 2012 20:26
69
BIRDZ stretko v Prievidzi?
Prídem##Som mumák, a nechápem že v tejto diskusii úplne postačuje možnosť ##Neprídem Otvor fórum »
3. 1. 2012 19:51
60
Ake sa vam pacia zahranicne mena ?
ke mena sa vam zo zahranicia pacia ? potrebovala by som to vediet lebo momentalne sa chystam pisat knihu a uz ma ziadne normalne mena nenapada ale nehladam nejake slovenske len zahranicne napr americke nemecke francuzske ... to... Otvor fórum »
3. 1. 2012 19:41
11
Študenti - rap
Tak počul som už veľa verzií maturantov ale táto :D ma dostala :D http://www. mojevideo. sk/video/e33d/studenti_(skolska_hymna)_kontrafakt. html Otvor fórum »
3. 1. 2012 19:40- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?