Diskusie - 4659. stránka fóra
1
Prijimacky na pravo na trn. univerzitu
Ahojte, chcela by som sa opytat akym sposobom funguju prijimacky na pravo v TT univerzite... lebo som pocula, ze sa 75 % z moznych otazok vybera z nejakych dopredu urcenych otazok a zvysnych 25 % je nahodnych... viete... Otvor fórum »
3. 1. 2012 19:36
27
Otázky
Práve ma napadla takáto otázka :D je skôr pre baby. Ide o komunikáciu v sociálnych sieťach či už je to tu na FB pokeci alebo niekde. Neviem či sa to stáva len mne ale všimol... Otvor fórum »
3. 1. 2012 19:32
11
štúdium filozofie
ahojte, chcela by som získať nejaké informácie od študentov VŠ, ktorí sa dostali na odbor filozofia..vaše dojmy zo štúdia, či ho zvládate, je náročné, ako sa vám pozdáva a na akú školu navštevujete, veľmi... Otvor fórum »
3. 1. 2012 19:28Texty hitov
Nezdajú sa vám niekedy Rihannine texty a všeobecne texty celosvetovo známych hitov niekedy mierne "odveci" ? Otvor fórum »
3. 1. 2012 19:09
40
Mám spor s kámoškou.
S mojou kamoškou sa ako vždy hádame. Teraz sme sa pohádali zas a ona si zas myslí že má pravdu a tam som sa rozhodla že to dám sem. Takže v triede je nás 26. Z toho... Otvor fórum »
3. 1. 2012 18:49
4
In Memoriam 2011
Pre tych co to este nevideli, vsetko dobre do roku 2012 a aby ste neskoncili v takomto videu na konci 2012. http://www. youtube. com/watch?v=G1KvoOnRUeg ____________________________________________________ Zaba... Otvor fórum »
3. 1. 2012 18:46
13
Mám otázku týkajúcu sa mojich rýb
už asi pol roka mám jednu zlatú rybku je to samička dneska som jej kúpila samčeka je vačší a ked som ich dala spolu tak ona ho vkuse naháňa ... neviem či sa jej páči alebo mu ubližuje lebo... Otvor fórum »
3. 1. 2012 18:45
22
Mám otázku ohladom sociálnej siete Facebook
Našiel by sa niekto kto by sa dal len akože na pár dní do vztahu?,,, chcem aby žiarlila jedna osoba... a zato si normálny vztah nemienim hladať... Otvor fórum »
3. 1. 2012 18:39
17
Co by bolo najrozumnejsie?
Zdarec, s priatelkou sme spolu cosi vyse roka ale v poslednej dobe je ten vztah nejaky divny. Je v nom kopa napatia, drobnych aj vacsich hadok a podobne. Ci uz kvoli drobnostiam alebo zavaznejsim veciam. Milovat ju milujem,... Otvor fórum »
3. 1. 2012 18:22
6
Ludia pomoc, stredne zdravotnicke skoly
Chcem sa Vás tuto prihlásených spýtať, či nechodíte náhodou niektorí na hociaké stredné zdravotnícke školy... Teraz som v devine a musím si vybrať, a kedže ma nebaví nič okrem masírovania iných ľudí, premýšľam nad zdravotníckou školou... Otvor fórum »
3. 1. 2012 18:05
26
Máte radi rascu?
3. 1. 2012 18:00
48
Pri akej z scéne (kedykoľvek keď si ju pustíte) plačete?
Ja napríklad pri Potterovi 7 keď Snape umiera :/ Otvor fórum »
3. 1. 2012 17:54
44
Knihy ktorého z týchto autorov máte najradšej?
3. 1. 2012 17:40
16
Skakanie na švihadle
Schuli ste niektorá pomocou skakania na svihadle?... Pomaha to vobec pri chudnuti? Ja mam pocit, ze neni to nejake efektivne preto sa pytam, ze ake su vase skusenosti. Pripadne ako casto treba skakat. :) Otvor fórum »
3. 1. 2012 17:32
6
Samoopaľujúce mlieko/krém
Nemáte nejakú odskúšanú značku o ktorej viete, že nechytá na ŽLTO? Ja som už skúšala zo značky Nivea a Avon ale z obidvoch som vyzerala ako citrón :/ Ja viem solárko by malo najlepší účinok ale... Otvor fórum »
3. 1. 2012 17:15
57
Mam rada LEGO, som normalna?
Ahojte, hravali ste sa niekedy s legom? Ja ked som bola mala a teraz ma lego opat chytilo, ale skor ako zberatelku. Dokonca, dost aktivne zhanam take, ktore uz nepredavaju. Ak nieco mate, ozvite sa:D Je tu niekto... Otvor fórum »
3. 1. 2012 17:05- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?