Diskusie - 4660. stránka fóra
13
Baví vás vaše povolanie, alebo by ste radšej pracovali v inej oblasti?
Veľa ľudí nudí ich povolanie a radšej by ho zmenili, patríte do tej kategórie aj vy, alebo vás vaše povolanie mimoriadne baví. Otvor fórum »
3. 1. 2012 16:54
26
Žuvačky.
Neviem či ešte existuje niekto okrem mňa kto je "závislí" na žuvačkách. Žujem každý deň, a vždy musím mať poruke žuvačky. V poslendej dobe už pomenej, ale predtým som žula vkuse. Je tu ešte niekto... Otvor fórum »
3. 1. 2012 15:53
17
Schizofrénia
Predstavte si že máte schizofréniu, už od narodenia. Dokonale rozštiepenú osobnosť, takým spôsobom že vlastne vidíte niekoho iného, ako robí veci ktoré nechcete aby sa diali, ale keďže to je len výplod vašej schizofrenickej mysle... Otvor fórum »
3. 1. 2012 15:49
12
Jean Claude van Damme vs Steven Seagal
3. 1. 2012 15:40
7
Editorstvo v Nitre
Ahojte, vedel by mi niekto povedať čo všetko to obnáša? prijmacky, uplatnenie do buducnosti, predmety, studium a všetko ostatne, budem velmi vdacna :) Otvor fórum »
3. 1. 2012 15:31
28
Najzaujímavejší prírodopisný film.
Rada si prezriem pár vašich tipov, kým pri sťahovaní naslepo prejdem desiatky nepodarených, pokým nájdem jeden ozaj hodnotný. Vďaka :) Otvor fórum »
3. 1. 2012 15:01
211
Ako vnímate 25 ročného panica?
Nechcem aby vám to vyznelo akože si týmto hľadám priateľku, ide skôr len o to, že ma zaujíma názor dievčat aby som vedel čo očakávať ak dôjde k tomu že sa týmto budem musieť nejakej "pochváliť". Ako... Otvor fórum »
3. 1. 2012 14:17
9
Páči sa vám táto pesnička?
Ak áno/nie prečo? Prosím ak ju nechcete počúvať celú aspoň ju po častiach preskáčte... keď už nepôjde link dajte na youtube vyhľadať When i sleep i dissapear to prvé zhora http://www.... Otvor fórum »
3. 1. 2012 14:14
31
Možno zbytočná otázka, ale pre mna dost podstatná. Ako presvedčit mamu ?
Aby ma od 16 rokov pustila na intrák do viedne ? Ked sa chcem s nou o tom bavit, vždy odbočí od témy a vyhýba sa tomu. Otvor fórum »
3. 1. 2012 14:04
4
Zlavove portaly na jednom mieste
existuje nieco podobne ako zlavy. sme. ? dakujem Otvor fórum »
3. 1. 2012 14:03
25
Budete voliť noru mojsejovú?
3. 1. 2012 13:58
9
Skúsili ste,,.
Už ste niekedy skúsili alebo počuli o tomto slúchadle? Ja len, že ťaháky sa mi už nechcú písať:) http://www. i-recenzia. sk/ Otvor fórum »
3. 1. 2012 13:27
25
Trošku som si dobabrala noťás.
Problém je asi taký, mám 4, či 5-ročný noťás -vyslovuj - šrot. Proste nič na ňom nechcelo ísť, bol spomalený jak fras a najnovšie mi vyhadzovalo tabuľku, že mám plný disk , čo odveci, lebo všetko som... Otvor fórum »
3. 1. 2012 13:12
14
Hudobná strana pre každého, Paliho Kapurkova, (atď. )
Nemyslíte si, že tieto strany boli (za pomoci silnejšej strany) umelo založené, aby prvo-voliči (príp. mladí) miesto strán ako SMER a SDKÚ radšej volili ich - a tým znižovali volebné percentá? Pretože takáto strana sa nemá šancu dostať... Otvor fórum »
3. 1. 2012 12:53
24
Problém s fotkami.
No mám taký problém, išla som si dať vydať fotky... dala som ich na USB išla do obchodu tam som to v počítači otvorila aby vedeli ktoré a tie fotky tam proste neboli. Ono je to... Otvor fórum »
3. 1. 2012 12:32
6
Nechce sa dať niekto na FB do vztahu?
Chcem aby jeden človek žiarlil :) :D :D :D Otvor fórum »
3. 1. 2012 11:45
60
Povolanie vasich snov je?
3. 1. 2012 11:44- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 8 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?