Diskusie - 4662. stránka fóra
33
Darwinove ceny
Toto prestížne ocenenie sa každoročne udeluje ludom, ktorí často neuveritelnými spôsobmi, ale pritom pri plnom vedomí, vykonali skutky, ktorými prispeli k vylepšeniu ludského genofondu, konkrétne tym, že odstránili... Otvor fórum »
2. 1. 2012 22:22
5
Prijímačky - FA STUBA
Ahojte, chcela by som sa opýtať niekoho, kto už bol na prijímačkách na Fakultu architektúry na Technickej univerzite hlavne na test kreativity, piestorovej predstavivosti a kompozíciu z geometrických tvarov. O čo vlastne ide a ako... Otvor fórum »
2. 1. 2012 22:15
4
Zdravim,,,,. som maturantom na gymnaziu a chystam sa maturovat z AJ, SJ, INF, MAT
....a chcel by som ist niekam na vysku studovat INF... orientujem sa najmä na BA lebo tam mam rodinu....aký odbor si vybrat???....pozeral som odbory na tehcniku a tam bola informatika, priemyselna informatika, apilkovana informatika, ... v bu Otvor fórum »
2. 1. 2012 22:05
4
Hľadám speváčku na spôsob Jordin Sparks/Jennifer Hudson
Čo sa týka žánru nejaký ten pop/rnb. Budem vám povdačná ak mi tu nejakú aspoň sčasti podobnú hodíte :) + môžte pridať vašu najobľúbenejšiu pesničku od dotyčnej:) Dikes krásne; ) Otvor fórum »
2. 1. 2012 21:44
62
Chodí ešte niekto z vás na Pokec (Od Azetu)?
2. 1. 2012 21:06
42
Polygamia
Dokázali by ste žiť polygamne v trvalom vzťahu-trojuholníku? Otvor fórum »
2. 1. 2012 20:58
14
Vzostup islamu
Obecne sa uvádza, že rozhodujúcim faktorom rozmachu tejto viery bola slabosť Byzancie a Perzie (vyčerpávajúca vojna) v dobe vzniku islamu a tak nestálo arabským hordám podstate nič v ceste. Myslíte si, že keby nedošlo k oslabeniu dvoch... Otvor fórum »
2. 1. 2012 20:53
30
107
Súrne! Môžem otehotnieť ?
Bola som na chate . Stretli sme sa tam a proste s ato stalo . Používali sme kondom , ale nie od zaciatku . A ja som pocula že možem otehotieť aj z toho co ide... Otvor fórum »
2. 1. 2012 20:39
69
Akú pesničku máte momentálne pustenú?
Ja ..A Day To Remember - All I Want :] Otvor fórum »
2. 1. 2012 20:38
7
Pesnička
Nevie náhodou niekto ako sa volá tá posledná pesnička z tohto videa? http://www. levican. sk/ Otvor fórum »
2. 1. 2012 20:29
18
Žeby Prada?
Babýýý, keď sú červené podrážky na lodičkách to je Prada? Či ktorá značka? :) Otvor fórum »
2. 1. 2012 20:11
29
Je pravda, že čím viac za deň budem cvičiť, tak tým viac schudnem?
Napr. skákaním cez švihadlo.. ? Otvor fórum »
2. 1. 2012 19:35
44
Aké lieky užívate proti bolesti? (pýtam sa len tak, zrovna mi to napadlo)
Ibalgin##Acylpyrín##Ibuprofen##Paralen##Iné Otvor fórum »
2. 1. 2012 19:12
3
FTVŠ UK v Bratislave
Chcel by som sa spytat ci studuje niekto na tejto skole. Hlavne ma zaujima ten teoreticky pisomny test co tam maju, ci je to tazke a tak popripade ak ma niekto nahodou tie testy. Dakujem Otvor fórum »
2. 1. 2012 18:58
26
Dievčatá! otázka na telo,,. masturbujete? (povinne sa priznajte)
áno ##nie##niekedy##pravidelne Otvor fórum »
2. 1. 2012 18:44
26
Škrkáte staré CDčká, aby ich nikto nemohol prečítať?
Lebo ja som toto práve počula prvýkrát v živote a ako vidím robí to kopa ľudí a príde im to úplne normálne.. Ale ja vôbec nechápem načo to je dobré, prečo by mi malo vadiť, že si niekto... Otvor fórum »
2. 1. 2012 18:43
5
FTF VŠMU
Chodil niekto alebo chodí na Kameramanská tvorba a fotografia. moja otazka je ze kolko sa hlasi na ten odbor ludi na stranke je ze beru 6stich. http://ftf. vsmu.... Otvor fórum »
2. 1. 2012 18:36- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 8 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?