Diskusie - 4664. stránka fóra
47
Dievčatá (ak chcete aj chlapci no. ), bolelo vás to first time? snáď všetci vieme o čom,,
no dosť.. :/##áno, ale dokázala som sa cez to preniesť :D##ani nie :)##vôbec!##neviem. nepamätám :DD##neviem. ešte nič nebolo. ##ťažko povedať, lebo doma som zistila, že ma ten chlapec neodpanil, aj keď som si... Otvor fórum »
2. 1. 2012 14:07
2
Vlasy
Neviete kde by sa dali v Bratislave spravit copy ako ma David Haye? A kolko asi stoja? Otvor fórum »
2. 1. 2012 13:57
2
UKF - učiteľstvo
Ahojte. Chcela by som sa spýtať, či je tu niekto taký, kto študuje (študoval) V Nitre na UKF učiteľsvto SJ - GEO, príp. SJ - OBN. Uvažujem nad týmito kombináciami, a preto by... Otvor fórum »
2. 1. 2012 13:40
46
Tak rozmýšľam
Prečo niekto kto hovorí že ľúbi ma potrebu písať iným, chcieť sa stretnúť alebo dokonca podvádzať? Napr. jeden môj bývalý. Už 2 roky má priateľku, dosť dobre ho poznám a viem... Otvor fórum »
2. 1. 2012 13:16
16
Akadámia PZ v BA
Viem, že tých tém o akadémii je tu už dosť veľa ale zdá sa mi malo veci aktuálnych... takže tento rok sa na APZ robia prijímačky a dosť by ma zaujímalo kde sa dajú zohnať tie... Otvor fórum »
2. 1. 2012 12:34
18
Spoločenské tance
Aký máte ku nim vzťah? Páčia sa vám? Ovládate ich? Myslíte si, že sa vám niekedy v živote bude hodiť ich znalosť? :) Otvor fórum »
2. 1. 2012 12:11
24
Dejepis-otázky 9 ročník.
ahojte, potrebovala by som odpoved na tieto otázky, hned v pondelok píšeme z nich písomku a ja neviem nájsť odpovede na tieto otázky. : 1. prečo srbsko odmietlo rakúsko-uhor. ultimátum? 2. kedy a čím sa začala... Otvor fórum »
2. 1. 2012 11:58
40
Ktoré bojove umenie vám pripadá naj efektivnejšie
- aikido - kung fu - karate - judo - jiu jidzu - teakwon-do - sumo - savate ... Otvor fórum »
2. 1. 2012 11:53
78
Baby prečo ste naposledy odmietli chalana ktorý chcel s vami chodiť?
- lebo sme si až tak dobre nerozumeli
- lebo som chcela byť práve vtedy sama bez frajera
- lebo mi na ňom vadila nejaka jeho vlastnost
Ďalšie možnosti »
2. 1. 2012 11:30- lebo som chcela byť práve vtedy sama bez frajera
- lebo mi na ňom vadila nejaka jeho vlastnost
Ďalšie možnosti »
44
Je bozkávanie dôvod na rozchod?
Je bozkávanie s druhým dôvod na rozchod? (nemyslite si že je to o mne, ja sa len pýtam) Otvor fórum »
2. 1. 2012 11:18
54
Aké jazyky ovládate?
Aké jazyky ovládate? A ako dlho sa ich učíte? Čo vás presvedčilo učiť sa práve tie? Otvor fórum »
2. 1. 2012 09:07
41
Parlamentné voľby 2012 - koho by ste volili ?
2. 1. 2012 01:42
195
Pokuta 500 € za nadavky politikom a vazenie za strajk !
Takto sa politici snazia chranit pred ludmi a dalej beztrestne zmykat narod! Mienis ty s tym nieco urobit?! Alebo nechas SMER+SDKU+KDH+SNS a dalsich krasavcov, aby nas okradali a smiali... Otvor fórum »
2. 1. 2012 00:16- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 1. stupeň - Bc.
- 2. stupeň - Ing., Ing. arch.
Ďalšie možnosti »