Diskusie - 4666. stránka fóra
12
Ubytovanie pre stredoškoláčku
Takže potrebovala by som zistit kolko stoji byt v Levi Dom. Je to residence hotel v Leviciach. Otvor fórum »
1. 1. 2012 19:26
10
Stredná škola
Ahoj , som deviatačka teda mám sa rozhodnúť kam na tú strednú. Chcela by som si dať prihlášku aj na nejakú zdravotnícku strednú školu . No neviem či by som to zvládla . Z... Otvor fórum »
1. 1. 2012 18:55
7
Gymnáziová matematika
Súrne hľadám niekoho, kto sa vyzná v gymnáziovej matike, teda kto ju ovláda celkom dobre... Otvor fórum »
1. 1. 2012 18:19
9
Display na samsung
Prosím vás neviete niekto kde sa dá kúpiť display na Samsung Galaxy Y s5360 ? pokazil sa mi a neviem kde ho mám zohnať. Prípadne čo si myslíte že s ním je ak mi svieti len čisto na bielo?... Otvor fórum »
1. 1. 2012 18:11
20
Online TV
viete mi poradit, kde si mozem pozriet jojku online .. by som chcela pozriet vecer wall-e ale na jojkarskej stranke to nevysielaju....Dakujem za (normalne) rady. Otvor fórum »
1. 1. 2012 17:56
20
Žehlička na vlasy
Už druhý krát sa mi pokazila jedna časť žehličky na vlasy, tá jedna platnička proste hreje uplne slabo alebo vôbec .. Nemám bloček takže reklamovať nemôžem ..Neviete z čoho to môže byť ? .. alebo... Otvor fórum »
1. 1. 2012 17:30
33
Aký typ ľudí máte najradšej?
Pri akých ľuďoch sa cítite najlepšie a sú vám sympatickí? Ja mám rada a najviac vyhľadávam prítomnosť ľudí, čo sú väčšinou flegmy (hlavne v situáciach kde niektorí zvyknú fňukať, stažovať sa alebo... Otvor fórum »
1. 1. 2012 17:19
46
Ktory pozdrav je najkrajsi?
1. 1. 2012 17:03
10
Program na upravovanie videa
Čaute, poraďte nejaký program na upravovanie videa, ale NIE MOVIE MAKER !!! a najlepšie by bolo keby to bolo v čestine alebo slovenčine, diky :) Otvor fórum »
1. 1. 2012 16:58
8
Idem si objednavat beats by dr dre studio,,.
. ma s nimi niekto skusenosti co sa tyka prveho pouzivania atd... ? pocul som ze ich treba prvykrat nechat 5 hodin v kuse hrat a az potom sa dostanu do tej kvality zvuku... co je... Otvor fórum »
1. 1. 2012 16:54
5
Kde si viem stiahnuť celý album Don Omar ?
Kde si viem stiahnuť celý album Don Omar ? Otvor fórum »
1. 1. 2012 16:36
26
Budete dnes o ôsmej pozerať Wall-e ho?
- Áno, aj keď som to videl/a už viac krát
- Áno,uvidím to prvý raz
- Áno,ale len preto že nič iné nie je
Ďalšie možnosti »
1. 1. 2012 16:35- Áno,uvidím to prvý raz
- Áno,ale len preto že nič iné nie je
Ďalšie možnosti »
24
Videoklipový remake
Názory, iné nápady, kritika (ale s mierou) beriem hoci čo :) Tak čo si myslíte :) http://www. youtube. com/watch?v=cxVYQ-LqCd8 (Prosím ľudí, ktorých to nezaujíma nech si blbé komentáre nechajú pre seba... Otvor fórum »
1. 1. 2012 16:29
23
Ako ste spokojní s frekvenciou sexu za minuly rok? 1 je velmi nespokojni 10 velmi spokojni
1##2##3##4##5##6##7##8##9##10 Otvor fórum »
1. 1. 2012 16:17
4
Roznasanie letakov v martine
ahojte nemate niekto skusenosti s roznasanim letakov v martine? koho treba kontaktovat alebo kde ist ak ich chcete roznasat? Otvor fórum »
1. 1. 2012 15:55
1
šablóny, vrstvy v AP CS5
... potrebujem vytvotiť, viacvrstvovú farebnú šablónu z obrázku a jdnotlivé farebné vrsvtvy oddeliť. (napr. 4, 5 ... vrstiev) Pozéral som tutorial na youtube, ale nejak to nefungovalo. dakujme Otvor fórum »
1. 1. 2012 15:28
33
20
Je vo vašom meste dosť kultúry?
Je vo vašom meste dosť kultúry, teda koncertov, divadiel, výstav, hudobných klubov? A ak nie je tak čo vám chýba, čo by ste uvítali? A ktoré mesto na slovensku je čo sa týka... Otvor fórum »
1. 1. 2012 15:01- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?