Diskusie - 4945. stránka fóra
95
Prečo všetci odsudzujú tých čo húlia?
Prečo všetci odsudzujú tých čo húlia? Otvor fórum »
25. 9. 2011 14:23
14
Som horúca cítim sa akokeby som mala horúčku (teplotu) ale nemám čím to je?
??a je mi i dosť teplo, ale nepotím sa :) pomoc pliss help :( :D Otvor fórum »
25. 9. 2011 14:18
6
UK Pedagogicka fakulta
je tu niekto, kto sa tam hlasi, alebo sa hlasil minuly rok? ake mate skusenosti? prijali vas? prosim, budem velmi vdacna, ak sa podelite s dojmami, s cimkolvek.. som zufala, pretoze si potrebujem vybrat... Otvor fórum »
25. 9. 2011 14:05
7
Cemio Panthenol 40mg s Biotínom
nemate niekto skusenosti s tymito kapsulami? je to prirodny vyzivovy doplnok na podporu rastu, kvality, a lesku vlasov Otvor fórum »
25. 9. 2011 13:58
18
7
Word
Pamätáte si ešte ten starý word kde býval aj pomocník v podobe takej spinky (alebo mačka pes a čo ja viem čo šetko) ?? Teraz keď mám word 2007 nedá sa to tak dáko nainštalovať lebo som to tam nenašla... Otvor fórum »
25. 9. 2011 13:23
5
Umenie filmu -prosím pomôžte
prosím Vás , nemá niekto z Vás spracovanú tému bratie Lumierovci a film ?veľmi by som to potrebovala a pomohli by ste mi -ale stručnejšie ako to je spracované na nete .... ďakujem veľmi pekne Otvor fórum »
25. 9. 2011 12:22
34
čo ste mali dnes dobré na obed?
ja, že zeleninová polievka, sviečková na smotane, knedla, viedenska káva, džús paradajkový a valím do Terchovej - Terchovca si zaplávať:-) Otvor fórum »
25. 9. 2011 12:22
10
Zrusenie maturitneho predmetu
Este minuly rok sa nas pytali na priblizny zoznam z coho chceme maturovat... dal som si navyse aj dejepis... ale teraz ma to jednak akosi prestava bavit a ani na to nemam cas... maturovat z toho nepojdem urcite, kedze... Otvor fórum »
25. 9. 2011 12:01
6
Hľadá sa človek hrajúci dychový nástroj
Zdravím, hľadám človeka hrajúceho an dychový nástroj- klarinet, hoboj, saxofón, trubku, pozaunu, lesný roh , flautu atd. do hudobnej formásie hrajúcej jazz, blues, folk, acoustic rock a indie..... najlepšie... Otvor fórum »
25. 9. 2011 10:46
3
Bratislavská medzinárodná škola liberálnych štúdií
mohla by som poprosiť nejaké informáciu o tejto škole..... zatial sa rozhodujem na aku vysokú školu a tato škola ma zaujala....či sa tam robia prijimacie skúšky ake predmety sa tam učí a či sa dá pokračovať z nej na dalšie... Otvor fórum »
25. 9. 2011 10:37
3
Neviete s akým priemerom brali tento rok na PriFku v BA odbor BIOLA bez prijimaciek?
Viem, že mnohí ste si to ako aj poistku dávali, a robili sa prijimacky, a aj boli niekerí bez testov prijatí..aky ste mali priemer?Dakujem Otvor fórum »
25. 9. 2011 10:30
25
Chovatelia hlodavcov, HELP!
CHovám doma potkany, dvoch samcov. Dostala som ich od kamošky, ktorá sa odsťahovala do Írska a ich nemala komu dať. Problém je v tom, že potkany sú na seba zvyknuté, žijú spolu vo veľkej klietke.... Otvor fórum »
25. 9. 2011 08:56
9
Neznáma pieseň z TV Óčko
Prosím vás, zháňam názov skupiny a piesne, ktorá nedávno zaznela v TV Óčko. Neviem, prečo tam neuviedli názov. Je to česká pieseň, taký pomalý slaďáčik. V klipe vystupujú piati mladíci oblečení celí v bielom. Časť klipu sa... Otvor fórum »
25. 9. 2011 08:49
16
Battlefield Bad Company 2 dievcata
Je tu nejaké dievča ktoré hrá tuto hru ?? alebo pozná niekto dievča čo to hrá ?? chcem také nájsť :D alebo ak by nejakáá chcela tak ja zaučím a pomožem je to fakt pecka :) Otvor fórum »
25. 9. 2011 00:04
16
Ktora cast Age of empires je najlepsia?
24. 9. 2011 23:07- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?