Diskusie - 4947. stránka fóra
6
Je v Bratislave nejaká vysoká škola kde sa dá študovať srbština ?
Je v Bratislave nejaká vysoká škola kde sa dá študovať srbština ? Poprípade srbochorváčtina ? Otvor fórum »
24. 9. 2011 18:08
13
Blogeri ?
Keď idete písať blog, máte ho dopredu premyslený alebo len spontánne niečo začnete písať ? Otvor fórum »
24. 9. 2011 18:06
4
Univerzitná knižnica UNIPO
Čaute, prosím vás, keby sa tu našiel niekto, kto by mi pomohol so začiatočným orientovaním sa v knižnici UNIPO, lebo som z toho jeleň :D Že ako to tam funguje hlavne vtedy, keď si knihy... Otvor fórum »
24. 9. 2011 17:23
1
Transhranicne sportove hry
ide tam niekto z vás ako na 'vylet' zo` skoly ... ?? :) blbé koemntáre si nechajte pre seba :) dík ; ) Otvor fórum »
24. 9. 2011 17:06Fórum bez nadpisu
ORIFLAME ... Túžiš pracovať toľko, koľko chceš? Chceš sama rozhodovať o tom, koľko zarobíš? Túžiš po sebarealizácii? Chceš mať čas na seba, svoju rodinu a priateľov? Potrebuješ viac financií aj počas materskej dovolenky? Hľadáš kvalitnú kozmetiku za... Otvor fórum »
24. 9. 2011 17:03
28
Baby prekrižujete si pravú nohu cez ľavú, alebo ľavú cez pravú ?
Ja pravú cez ľavú :D Otvor fórum »
24. 9. 2011 16:51
9
Poznáte?
Hej!Pozná niekto nejaké stránky ako je hi5, facebook alebo twitter?Díky! Otvor fórum »
24. 9. 2011 16:25
4
Veslarsky trenazer, rotoped ci elipticky trenazer?
Takze, kedze som sa cez prazdniny trochu viac zagulatil, viac nez som planoval, je treba zacat cvicit. Pravidelne. Kedze s tym nemam ziadne skusenosti, zvazujem, ktory z uvedenych troch pristrojov by bol pre... Otvor fórum »
24. 9. 2011 16:15
19
Keď sa kúpeš alebo sprchuješ čím sa najprv umyješ?
24. 9. 2011 15:59
10
Muzikál
Poraďte prosím nejaký veselý muzikál alebo hudobný film, niečo ako Hairspray Otvor fórum »
24. 9. 2011 15:09
14
Technicka univerzita Zvolen
Je ťažké dostať sa na technickú univerzitu? Chcela by som ísť študovať ekológiu a využívanie krajiny, neviete či je veľký zájuem o tento odbor? Príjmačky sa nerobia a priemer vysvečiek mám okolo 2. 00 a chodím na gympel... mýslite,... Otvor fórum »
24. 9. 2011 14:57
7
Poistná matematika?
Oplatí sa ísť študovať finančnú alebo poistnú matematiku?? A čo zamestnanie? Dá sa získať práca? Lebo moje okolie ma prehovára, aby som to nešla študovať, pretože bez známostí si prácu nenájdem a potrebujem 3 roky praxe a že... Otvor fórum »
24. 9. 2011 14:50
7
Je tu niekto, kto robil prijimacky na logopediu na UK v BA a je ochotny sa podelit o "dojmy":D?
Na podanie prihlasok mam este 4 mesiace cas, ale nic nechcem zanedbat a tak by som rada vedela, co sa na prijimackach vyskytlo... Na stranke UK sa pise, ze je tam nos, bio cloveka, ... Otvor fórum »
24. 9. 2011 14:19
9
Steam-problém
Čaute. Mám taký problém-internet mi ide dobre, všetko je OK, len steamu jebe a píše mi túto chybnú hlášku: http://imageshack. us/f/221/beznzvujx. jpg/ Čo s tým mám robiť? Som zúfalý, na steam sa nechcem obracať kedže... Otvor fórum »
24. 9. 2011 13:53- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?