Diskusie - 4948. stránka fóra
17
Páčia sa Vám pesničky od Pittbula ??
celkom dobré pesničky má##veeeľmi##nie nepáči##nepoznám Otvor fórum »
24. 9. 2011 13:41
8
Filmy
Ahojte nepoznáte niekto nejaké dobré filmy podobného žánru ako je gympl, brakout alebo také nejaké? jednoducho povedané také nejaké streetové filmy alebo ako by som to nazval :D vopred Ďakujem Otvor fórum »
24. 9. 2011 13:24
10
Brigáda
Rada by som si našla nejaku brigádu(najlepšie roznášanie letákov) v Ružomberku ... nevedeli by ste mi niečo poradiť? poprípadne nejaku stránku kde sa niečo podobné dá nájsť... dakujem :-) Otvor fórum »
24. 9. 2011 12:58
15
Šaty na stužkovú
ahojte, nepoznáte náhodou niekto nejakú fakt dobrú predajňu spoločenských šiat v Bratislave, kde by som si mohla kúpiť pekné jednoduché šaty na stužkovú, nie prečačkané a nie za 200 eur? Už som prešla asi tisíc... Otvor fórum »
24. 9. 2011 12:56
10
Čierna farba na oblečenie
Chcela by som si zafarbiť vyblednuté čierne oblečenie. Vedeli by ste mi prosím poradiť nejaký obchod, kde dostať takúto farbu na zafarbenie čierneho oblečenia, poprípade aj nejaký konkrétny výrobok? Za Vaše odpovede ďakujem. Otvor fórum »
24. 9. 2011 12:56
3
Nick Drake
Poznáte anglického speváka Nicka Drakea? Je úžasný, hoci ho tak málo ľudí pozná, hlavne na Slovensku. čo si o ňom myslíte? Pre info: http://www. youtube. com/watch?v=Y2jxjv0HkwM Otvor fórum »
24. 9. 2011 12:41
13
Môže mi tu niekto pomôcť s css-kom?
Niekto ochotný , kto sa nudí .. nespravíte mi prosim birdz menu ..? vo photoshope som mimo... Otvor fórum »
24. 9. 2011 12:32Sochy z piesku, sochy v skalách-projekt
Do školy robím s kamoškou projekt. Má to byť vlastne titulka (časopis) kde budú naše zážitky z leta. Jeden jej a jeden môj plus nejaké tie fotky. Obidve robíme dosť podobné témy. Taliansko, ona o... Otvor fórum »
24. 9. 2011 12:31
5
Otázka, ako to rieši štát ?
Muž predá svoje spermije. Niekto ich použije a žena bude mať dievča. Daný muž sa ožení a bude mať chlapca. Ten chlapec si vezme dievča z otcových spermijí. Ako to vyrieši štát, keď sa... Otvor fórum »
24. 9. 2011 12:18
3
Lampiony stastia
kde sa daju kupit najlacnejsie lampiony stastia v bratislave lebo ich je strasne vela tych rpedajcov Otvor fórum »
24. 9. 2011 11:43
33
Ste poriadkumilovní?
Tak, birdzáci, pochváľte sa ako to vo vašej izbe vyzerá! Všetko je tip- top ako u MONK-a alebo si svoje oblečenie hádžete na stoličku, pokým sa neprevráti? Koľko nepotrebných vecí sa vám povaľuje po stole... Otvor fórum »
24. 9. 2011 11:34
3
Kde kúpiť piercing
Ahojte. Neviete o nejakej predajni v Prešove kde predávajú piercingy aj z bioplastu? Otvor fórum »
24. 9. 2011 11:18
31
Keby ste si mohli vybrať iba z týchto dvoch, čo by to bolo?
24. 9. 2011 10:48
2
1
Muž a jeho pes
Včera na STV2 dávali tento film, ktorý viacmenej zosobňuje hodnotu priateľstva v najhorších časoch. Mne osobne sa veľmi páčil. Jednoduchá myšlienka, jednoduchý dej vychádzajúci z reálneho sveta, málo postáv, citové rozpoloženie, technicky -... Otvor fórum »
24. 9. 2011 09:18
6
Prečo moja priateľka je vždy donútili ma na použitie tento
http://dig. la/xC prečo moja priateľka je vždy donútili ma na použitie tento keď budeme dosiahnuť orgazmus zakaždým? čo nie je ona chcieť na zemi? Otvor fórum »
24. 9. 2011 05:35
38
Tiež mate taky dojem, že ste nevideli dávno na birdzi
nejakého birdzáka, kamoša, priateľku? u mňa je to napr. @pernik z Košíc, vždy sa s nim dalo pekne popísať a vôbec neviem, čo je s ním?! filip:-) Otvor fórum »
24. 9. 2011 00:05- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 8 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?