Diskusie - 4951. stránka fóra
9
Váš názor na rozpad kapely R. E. M.
Schvaľujem, treba odísť skôr, než je neskoro ##Mali tu ešte zostať a tešiť nás fanúšikov svojou hudbou aj naďalej##Podľa mňa sa dajú po párročnej pauze znova dohromady##Boli podľa mňa preceňovanou formáciou##Boli podceňovaný, zaslúžili by si viac slávy##J Otvor fórum »
22. 9. 2011 22:28
4
Aplikácie do mobilu
Ahojte ľudia chcela by som sa vás opýtat, ci nepoznáte nejaké stránky, kde sa dá zadarmo stiahnut aplikácia do dotykového mobilu....ak by ste mali nejaký tip, tak dakujem... :D Otvor fórum »
22. 9. 2011 22:20
9
Stredoškolské intráky v BA
hladám nejaký internát v bratislave, chcel by som zohnat nejaky do 40 éčok. nikde neni sú vypísané ceny a chcel by som mat trocha prehlad. Diky Otvor fórum »
22. 9. 2011 22:00
15
Matika - Projekt na temu statistika
Ahojte, tento rocnik mame len 1x do tyzdna matiku. A mame projekt spraviť. No, na temu statistika, ze napr: Kolko ludi ma krvnu skupinu A, B... z opytanych. Alebo kolko aut prejde po tejto a tejto ceste... Otvor fórum »
22. 9. 2011 21:37
40
Ahojte, chcel by som si spraviť na hlavu melír ale nikdy som to neskúšal.
Poraďte mi trocha... veľká vďaka :) Otvor fórum »
22. 9. 2011 21:29
6
Clanky v anglictine
Neemate niekto nejake clanky v anglictine-proza-romany....clanky to je jedno pribehy ?? :D trosku sa chcem zdokonalit proste Otvor fórum »
22. 9. 2011 21:03
3
Prosím vás, niesom ekspert na pc a preto sa vás pýtam, ako mám vystrihovať scénky z nejakého filmu alebo videa v WMM?
Prosím vás, niesom ekspert na pc a preto sa vás pýtam, ako mám vystrihovať scénky z nejakého filmu alebo videa v WMM? Otvor fórum »
22. 9. 2011 20:59Chcete naozaj zarabat na webe?
UPOZORNENIE:nečítajte ak čakáte 3500 eur za deň :D :) Nie, nie je to reklama. V poslednych rokoch su na internete same poluky typu: minimálne 3500 euro za mesiac :D tí rozumnejší tomu... Otvor fórum »
22. 9. 2011 20:50
21
Rezerva FIAT PUNTO
Cawte nema tu niekto Fiat punto r. v 1998, 1. 2 ??? ak hej neviete nahodou aka tm je velka rezerva paliva ? Otvor fórum »
22. 9. 2011 20:48
56
Dievcenska masturbacia
Stále ked niekde vidim tuto otazku ze ci dievcata masturbuju tak kazda zapiera alebo ked sa nejakej opytam tak tiez len zapiera... tak čo ktora sa zato nehanby ? neviem ako co je natom take ze ziadna si... Otvor fórum »
22. 9. 2011 20:45
5
Nahodny chat
http://nahodnychat. com/ ..ludia skuste to lebo nemam s kym pisat :D Otvor fórum »
22. 9. 2011 20:44
7
Čo hovoríte na novú Rihannu?
No nedávno vydala single "Cheers" a už hneď tu je pesnička z nového albumu "We Found Love" :) Ako sa vám páči? Mne sa celkom páči :) (Poznámka: Všetci, ktorých to nezaujíma,... Otvor fórum »
22. 9. 2011 20:26
11
(ne)možná reklamácia cez internet
Zdravím, potrebujem reklamovať notebook cez internet no akosi to viazne v komunikácii. E-shop cez ktorý som objednávala stále funguje, no neodpovedajú mi na maily a nedá sa im ani dovolať. Máte s niečím podobným skúsenosti? Dajú... Otvor fórum »
22. 9. 2011 20:14
30
Intrak
Je možné aby bolo na intráku "ticho"....teda, že nič sa tu nedeje resp. každý len zatvorený na svojej izbe a tam sa 3-4 ľudia bavia??? Otvor fórum »
22. 9. 2011 20:05
19
Naozaj strasidelny horor nie tipy ako pach krvy
hladam ozaj skvely horor ktory ma ozaj vystrasi nie filmy tipy pach krvy a take komedie Otvor fórum »
22. 9. 2011 20:03
20
Ako sa niekoho zbaviť?
Účinne, reálne, bez osobného kontaktu. Keď si bývalá/bývalý neustále myslí, že keď vás zbombarduje správami, skôr či neskôr mu konečne odpíšete. Cez net, cez phone. A ignorovať všetky tie správy... Otvor fórum »
22. 9. 2011 19:46- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 8 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- Nie
Hlasuj »