Diskusie - 4953. stránka fóra
46
Ahoj mam problém z fizikou,,
Ahoj prosím vás odpovedzte mi na tieto otázky :) 1, Veľkosť el prúdi závisi od?.. 2, Rýchlosť vyparovania závisí od? 3, Objem večšiny látok sa pri topení? 4, Zmena... Otvor fórum »
22. 9. 2011 12:58
1
TUKE Strojarina- skripta
Chodim na TUKE na Pocitacovu podporu strojarskej výroby a chcel by som sa opytat ci nahodou niekto nema nejake skripta na predmety v PC, totiz na kazdom predmete odporucaju nech si kupime ich knihu a peniaze nato vobec nemam... Otvor fórum »
22. 9. 2011 11:39
25
Máte niekedy pocit, že sa vám hnusí ísť do školy?
Určite si niektorí pomyslíte, že to nie je niekedy možné, tešiť sa do školy... Ale môžete mať aj nejaký konkrétny dôvod na to, aby ste sa tam netešili. Ja osobne neznášam celú túto školu, ... Otvor fórum »
22. 9. 2011 10:13
22
Baby čo by ste kúpili priateľovi na meniny a Chalani čo by ste vy od svojej priateľky uvítali?
Baby čo by ste kúpili priateľovi na meniny a Chalani čo by ste vy od svojej priateľky uvítali? Otvor fórum »
22. 9. 2011 10:07
13
Zeny: Oblubujete na muzovi vonu z rodiny
22. 9. 2011 09:19
12
Ahojte potrebujem poradiť
Som na intráku ..a už hneď prvý deň som si všimla jedného chalana . Odvtedy na neho myslím a hľadám ho . Zistila som že je z vysokej školy ale vôbec neviem kde a ako si mám... Otvor fórum »
22. 9. 2011 08:46
22
Kúpeľňa (zariadenie)
21. 9. 2011 22:56
15
Fakulta verejnej správy - Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach
Už dlhšie rozmýšlam nad touto výškou, nechodíte tam niekto? Chcela by som vedieť či je ťažké dostať sa tam, a či je tá škola dobrá. :) Otvor fórum »
21. 9. 2011 22:43
46
Naj seriál + preferujete originálne znenie alebo dabing?
- How I Met Your Mother / Ako som spoznal vašu matku
- Bones / Kosti
- The Big Bang Theory / Teória veľkého tresku
Ďalšie možnosti »
21. 9. 2011 22:08- Bones / Kosti
- The Big Bang Theory / Teória veľkého tresku
Ďalšie možnosti »
214
Daj mi niečo,,. (hra)
PRINCÍP: Každý ďalší z vás musí reagovať vždy na vetu: Daj mi niečo... Táto veta musí byť napísaná POD obrázkom. (dodržiavajte to prosím, aby nevznikol chaos). Teda každý kto zareaguje na predchádzajúcu vetu "Daj mi niečo...... Otvor fórum »
21. 9. 2011 22:03
9
Farmaceutický laborant
ahojte, nevie niekto či je chémia ( laborant) velmi tažká???... pretože rozmýšlam, či tam mám ist... :-/... a myslíte, že by som mala šancu sa dostat z gympla na výšku?... dakujem za rady :) Otvor fórum »
21. 9. 2011 22:00
42
Dajte nejaké dobré, neotrepané vtipy,,,,
Dajte nejaké dobré, neotrepané vtipy... . Otvor fórum »
21. 9. 2011 21:34
48
Čo chýba na Slovensku
Chcel by som vedieť, či je niečo také, čo by ste si chceli kúpiť, ale na Slovensku to nenájdete. Otvor fórum »
21. 9. 2011 21:30
76
Prečo žiť???
Aký máte dôvod aby ste žili?? každé ráno sa zobúdzali a tak??? ... ja ho neviem nájsť :( ... teším sa na sprosté odpovede :D Otvor fórum »
21. 9. 2011 21:22- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- Rusko
- Čína
Ďalšie možnosti »