Diskusie - 4954. stránka fóra
1
Intrák - Bratislava
zdravím, neviete náhodou, odkedy sa na bratislavských internátoch (Mlyny, Družba, alebo niečo iné) dá ubytovať po tých, ktorí odtiaľ odišli ? stačí mesiac, vďaka :) Otvor fórum »
21. 9. 2011 21:06
29
Kliatba
Vyslovili ste nad niekym kliatbu, ktorá sa naozaj vyplnila ? Čo ja viem, zaželali ste niekomu úraz a dotyčný nešťastník ten úraz naozaj mal ? Otvor fórum »
21. 9. 2011 20:42
35
Najperspektívnejšie zamestnanie
Tento rok maturujem a práve teraz si mám zvoliť predmety, z ktorých budem robiť túto skúšku. Chcem Váš názor na to, aké je v súčasnosti najvýhodnejšie zamestnanie, finančne a môžte vziať v úvahu aj ďalšie aspekt.... Otvor fórum »
21. 9. 2011 20:16
5
UK BA právo - prváci - semináre
nemá niekto z vás tiež problém so zapísaním seminárov, pretože tam má urobený zlý zoznam? ja tam mám mať napríklad : rímske právo I. - 1P ... Otvor fórum »
21. 9. 2011 20:05
48
Je podla vas pekne ked baba nosí úzke rifle a dlhe rozťahane tríčko?,,
..Nosim to tak a uš velmi dlho..s kamaratkou sme skoro ako dvojčata aj sa obliekame rovnako.. len chcem vedieť vaš nazor, lebo niektorí mio vravia že je to v pohodké iný zasa že sme jak chlapci, lebo tje... Otvor fórum »
21. 9. 2011 20:00
47
Vas typ
pochvalte sa ... ake baby/ chalani sa vam pacia ( ako by mal vyzerat vas partner )... ? :) Otvor fórum »
21. 9. 2011 19:39
13
Poznate a využívate Adblock Plus ?
21. 9. 2011 19:17
10
Vo štvrtok
pravdepodobne niekoho zabyje kus z americkej sondy . Ako budeťe tráviť deň ? Ja pravdepodobne v pivnici. Otvor fórum »
21. 9. 2011 19:12
12
Prestup na inu vs
cawte chcem sa opytat ci sa da prestupit z jednej vs na inu vs do druheho mesta na ten isty odbor? Otvor fórum »
21. 9. 2011 18:39
18
DÚ z matiky
Na domácu máme z matiky zistiť: 1) prečo sa niektoré ceny udávajú na 3 desatinné miesta? ... Otvor fórum »
21. 9. 2011 18:29
87
Najkrajšia krajina na svete
Zdravím, priatelia, ktorá krajina na svete je podľa vás najkrajšia? Podľa mňa určite Fínsko, Nórsko a Švédsko... a Rusko. Aký je váš názor? Podeľte sa s nami oň. Otvor fórum »
21. 9. 2011 17:34
48
Ako by ste popísali dnešného človeka ktorý číta knihy ?!
Robím podnikateľský plán -kníhkupectvo. Mám popísať cieľový segment. Ked som napísala že všetky vekové kategórie vraj to je málo. Tak som doplnila že : "Cieľovým segmentom mojej predajne budú zákazníci všetkých vekových kategórií ktorých záujmom a... Otvor fórum »
21. 9. 2011 17:00
13
Slováci co pořád chcete?
Slováci Tento nyní národ byl o nuly vytvořen Čechy - masivní ekonomickou, vojenskou a kulturní pomocí. Do 19. století nikdo o nějakých Slovácích nikdy neslyšel a to v jakékoliv formě. Vytvoření slovenského národa z nuly je... Otvor fórum »
21. 9. 2011 16:48
12
Ako mam vyrobit poriadnu dymovnicu, alebo hocijaku pirotechniku?
chcel by som si vyrobit nejaku pyrotechniku (dymovnice, petardy, bombicky, a chcel by som aby sa to dalo vyrobit z co najbeznejsich veci ale aj z kno3 a nejakych podobnych chemikalii. poradte prosim Otvor fórum »
21. 9. 2011 16:41
27
Zlý alebo hlúpy človek ?
Keby ste si museli vybrať, či budete veľmi zlý človek alebo veľmi hlúpy človek, čo by ste si vybrali a prečo ?ak ste zlý, zámerne ubližujete ľuďom, nenávidia vás. Ak ste hlúpy-predpokladajme, že naozaj veľmi veľmi hlúpy -ste... Otvor fórum »
21. 9. 2011 16:34- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?